Ahoj holky, máte některá z uvedených kočárků (Nuna Pepp Luxx Plus, GB Qbit +, Baby Jogger City Mini Zip, Cybex Calisto)? Ráda bych slyšela vaše názory, postřehy, klady a zápory. Ovládání, kolečka, skládání...
Nebo mi poradíte něco jiného 🙂 ?
No já se právě bojím u Nuny překlopení (prý to dělá když dítě spí... tak nevím) Jinak se mi ta nová líbí. BJ Lite je super kočárek ale sládá se vnitřkem ven a to asi ne é. BJ Zip znám, vím jakej je ale nevím jakej je v praxi. Skládání Zipu je sice vnitřkem ven, ale né tak jako Lite. GB Qbit+ je novinka ale je to osmikolka (osmikolku jsem měla Cybex Onyx limitku) GB se mi líbí kvůli skladnosti, ale nelíbí se mi to příšerný okýnko ve stříšce 😠 Cybex Callisto je taková klasika...to je pravda ale není špatnej. BGB Bee? v merku ho mám taky, ale já si nejsem jistá s tím že kočárek nemá polohovací nožky...(jako Lite) a taky si pak nejsem jistá. Jsem hodně kočárková a moje děti jen spí v kočárku 😀 Takže si neumím představit, ty nohy dolů 😒 Opravdu nevím. Ale děkuji za radu a tip 🙂
Asi jsem náročná 😀
@bambullkaa Za me cim vic kol tim vetsi pravdepodobnost poruchy a vetsi hluk na kostkach. S tim skladanim vnitrkem ven nemam problem. Ten Zip si holky ve skupince Baby Jogger Czech na fcb docela chvali. Zatim jsem tam na nej neslysela nic spatneho. Me ty nozicky nevadi, maly sice kocarkovy je ale uz mi tam nespi pravidelne. Ale ted jsem to nejak nevychytala a maly mi v tom Lite spal hodinu a uplne v poho i s nohama dolu. To bgb Bee +/3 ma vyhodu ze se da vysunout ta sedaci cast pod nozickama takze diteti visi max nohy max od pul lytek niz.
Baby jogger city lite u nas jasna volba, mam bezovej, docela fajnovka stylovka do mesta, do terenu taky prima, ma asi 8kg (bacha je jeste varianta 12kg) ale celkove to uz je spis styl sportaku nez ty predchozi kocary, ty jsou styl golfek... Bgb jsem chtela taky a nakonec ani nevim proc jsme ho vypustili
@eliskaxox a Bee kolik celkově měří ve vytaženém lehu. Vím že se dá vytáhnout opěrka zad i nohou ;)
@micaella23 Lite asi nee mám lehký sporťák Peg-pérego Book Cross 🙂 já bych radši něco jinýho. Kdybych neměla ppt Book Cross, tak možná ano 🙂
Jee tak to fakt nevim, ale videla jsem tam v poho sedet deti kolem 3 let. Nazivo teda vypada malinky 🙂 ale myslim ze klame telem :D
@eliskaxox já vím ale je boží 🙂 jsem malá, takže si jedině vybírám "nízkopodlažní" kočárky 😀 tak už jen zjistit kolik teda měří a zařadím ho do medailových míst při výběru 🙂
Tak mela jsem neco podobneho. Bud Nuna,nebo BJ nebo Bugaboo bee. Tak jsem se zeptala zkusenejsich na bgb manii a vysledek byl jasny. 95% bylo proti nune a fakt me zrazovali ze tu fakt ne. Tak 70% bylo baby jogger a 30% bgb bee. Gb Quit neznam a nesnasim typicky golfove hole takze cybex jsem ani neuvazovala. Jinak mam doma BJ City Lite a mam na nej jen chvalu. Je fakt uzasny