Nuna Mixx 2 (suited) 2017

sindyl
8. čer 2017

Máte někdo zkušenosti s kočárkem Nuna mixx 2? Dnes jsem viděla na prodejně Nuna suited 2017 a velice se mi líbil. Bohužel jsem nenašla žádné recenze a tak budu moc ráda když někdo přispěje 😊

cadeau12
9. čer 2017

Ahoj, taky po nuna mixx pokukuju, zkousela jsem v detskem raji (tam ji maji ve verzi suited) a v malviku, tam maji jett. Ta suited mi prisla lehce do ruzova ta konstrukce a kocarek byl takovy rozviklanejsi nez v malviku. Co se tyce polohovani, manipulace tak je super, jen se bojim toho odpruzeni, ze to bude na kostkach strasne drncet. A co jsem zkousela, kdyz mas madlo uplne dole, tak se spatne zveda na zadni kolecka ( najizdeni na obrubnik). No vaham, taky bych uvitala recenzi po par mesicich uzivani. Ale to asi jeste nikdo nema 😔 jinak je to vitez vsech moznych testu kocarku v zahranici

sindyl
autor
10. čer 2017

@cadeau12 já jsem právě už na dceru měla nuna ivvi a byla jsem noc spokojená. Jediné co bylo horší bylo právě to odpruzeni. Ale když jsem koukala na ten suited tak ten měl na kolech odpruzeni..... už jsem více méně rozhodnuta ho objednat 🙂

cadeau12
11. čer 2017

@sindyl a kde s nim planujes jezdit, Mesto nebo i lesni cesty? Docela by me zajimaly prakticke zkusenosti 🙂 v obchode jezdil krasne, manipulace paradni, jen se bojim, ze na kaminkove ceste z mimca vytresu dusi 😨

sindyl
autor
12. čer 2017

Budu jezdit hlavně po městě (dlažební kostky) , štěrkové cesty a dost polňačky. S Nuna Ivvi to problém nebyl a počítám s tím že suited je odpruzenejsi......co se týče těch dlazebnich kostek tak to bylo bohužel tvrdší. A jaký kočárek máš jako alternativu?

cadeau12
13. čer 2017

vysněný mám joolz day 2, pokukuju po bazarových joolz day. Ale ta cena je šílená. Nuna je na druhém místě, jen prostě se bojím, abych malého nevytřásla. Za domem máme les, takže chci jezdit hodně po venku, ale to jsou kořeny, skála, bláto a nevím, jak si s tím ta Nuna poradí. No a pak mám ještě jako variantu Baby design Lupo, velká nafukovací kola. Ale je to polák a sporťák se mi nelíbí, takže by to bylo s výhledem, že budu pak kupovat za rok a půl další kočár🙄

sindyl
autor
13. čer 2017

Joolz je nádhernej kočárek, ale to odpruzeni asi taky nic moc. Koupila bych si ho taky kdyby neměl sportak kolibku.

cadeau12
13. čer 2017

právě že kamarádka měla a bude mít i na třetí dítě, projela všechno. Kočár měkký, byla s ním super spokojená a hlavně, je to prostě jiná kvalita - pojede třetí dítě a je úplně v pohodě 🙂 ta kolíbka u sporťáku je asi jediný mínus. Ale některé děti zas nechtějí být v ploché, tak to si nevybereš. Fakt jsem zvědavá na praktické zkušenosti s Nunou 👶 kdy máš termín?

sindyl
autor
13. čer 2017

Termín mám na konci srpna, tak se už musím rozhodnout. Bojím se ale že už žádný prakticky recenze nenajdu 😔
A kdy máš termín ty?
Já teda ještě silně uvažuji nad cybex priam, ale tam to odpruzeni není více méně žádný....

cadeau12
14. čer 2017

Ja prelom rijna - listopadu, takze mam jeste cas. Ale mam tedka slevu do konce cervna do malvika 18% a to je celkem znat. Tak jsem si rikala, ze bych to mela z krku. Ale jak se znam, tak se stejne nedokazu rozhodnout 🙄
Cybex priam jsem na zivo videla a teda nevim, co je na nem tak drahyho. Na prodejne byl rozviklanej, odpruzeni zadny, vubec na me nepusobil dobre 😨

sindyl
autor
14. čer 2017

Taky mam slevu 😉 Takze do konce června určitě něco objednám. Beztak to bude Nuna suited, protože i manžel je spis pro tento kočárek. Pak můžu dat info jak se s nim jezdí 🙂
Teď vozim dceru ještě v babyjogger elite a ten teda projede úplně všechno.

cadeau12
14. čer 2017

No tak to mi pak urcite napis 🙂 babyjogger je trikolka?

sindyl
autor
14. čer 2017

Elite je tříkolka.

cadeau12
15. čer 2017

tříkolky jsem vyřadila, i když tohle vypadá sportovně. Pojedu si zítra znova okouknout mixx i se ségrou a 8-měsíční neteří, tak uděláme testovací jízdu 🙂)

sindyl
autor
15. čer 2017

Tak to mi pak prosím dej vědět jaká byla jízda 🙂

cadeau12
16. čer 2017

Tak jsem zas zmenila nazor a bude Nuna 🙂
Kdyz je v kocarku mimco, chova se uplne jinak. Docela i pruzi, takze se da lehce i zahoupat nebo jako zahybat. Korba jeje velka i pro velkou 8-mesicni holcicku 70 cm, mela tam v pohode misto nad hlavou i u nohou (vesla se i s tou kapsickou). Ve sportaku taky drzela krasne, prehazovali jsme sezeni po smeru a proti smeru a unesla jsem ten sportak i s ni. Taky jsme nacvakavali sedacku cybex aton q, pasuje tam v pohode. Zkousela sem skladani se sportakem, samotnou konstrukci, jezdili jsme, houpali, zvedavla sem jakona obrubnik a dobry. Zatizeny se ovlada uplne hladce a manipuluje snad lip nez prazdny. Hlavne za tu cenu jsou tam obe dve plastenky, nanoznik a adaptery a tedka s tou slevou vychazi na 15700. Takze ja mam jasno 😍 beru barvu jett, takova hodne tmave modra trochu jako do dzinova, pro chlapecka nadherna ❤

sindyl
autor
16. čer 2017

Mockrát děkuji za info. Tak si mě jen ujistila v mem výběru 🙂 já chci koupit ten suited.

cadeau12
17. čer 2017

Ten ma tu konstrukci trochu do ruzova, ze jo? Ten maji vystaveny v detskem raji 🙂 no jsem rada, ze mam to vybirani z krku!

aleenka1234
17. čer 2017

@cadeau12 mám Nuna ivvi a už se těším, jak budu vozit ❤

sindyl
autor
18. čer 2017

@cadeau12
Ano taková lehce do zlatova. Už mám objednáno 🙂

cadeau12
18. čer 2017

@aleenka1234 tak pekne jezdeni 🙂
@sindyl ja si jeste (z povercivosti) pockam na druhy screening pristi tyden a pak objednam. Prece tu slevu nenecham propadnout 😝

sindyl
autor
2. črc 2017

@cadeau12 ahoj, tak už máš nuna mixx doma? Já jsem ho ještě nevyndala z krabice....

cadeau12
4. črc 2017

Ahoj, nenee, zatim objednany v malviku, cekam ho nekdy v druhe pulce cervence. A az bude, tak poputuje rovnou k nasim do sklepa, jsem poverciva 😝 ale aspon tu krabici otevru a pokocham se 😇
Akorat tedka jeste musime koupit sedacku, mela jsem mit od segry vajicko, jenze mi jaksi neplanovane otehotnela 😂 takze budeme mit bratranka nebo sestrenku jen o 4 mesice mladsi...

cadeau12
23. srp 2017

@sindyl ahoj, tak uz vozis? 🙂

sindyl
autor
26. srp 2017

Ahoj, ještě ne....termin mám 29.8., tak se snad brzy dočkam 🙂

cadeau12
26. srp 2017

takze finisujes 😀 tak drzim palce, at vsechno dobre dopadne!

sindyl
autor
5. zář 2017

@cadeau12 ahoj, tak už zajizdim kočárek. První dojem mám takový vselijaky.....kocarek dost vrze a je tvrdší v terénu. Ale asi budu rozmlsana ž babyjoggera. Verze Ivvi mě přišla o něco komfortnejsi co se týče jízdy.

cadeau12
5. zář 2017

Ahoj, tak gratuluju k mimi 👶 ale s tim kocarkem to nechcije vubec slyset! Ja porad pokukuju po ostatnich, jaky maji odpruzeni a jestli ta nase nuna nebude tvrda... a co na zankovy dlazbe? A najezdy na chodnik?

sindyl
autor
6. zář 2017

@cadeau12 dekuji🙂
No právě že mi tu máme převážně zamkovku a vpředu ty kolečka úplně cvakají a je tvrdší. Nájezdy docela dobrý. Je to asi o zvyku, teď jsem jezdila s odpruzenou trojkolkou a to byla hladká jízda.

cadeau12
6. zář 2017

Sakra sakra...my mame taky vsude zamkovku. Tak doufam, ze nebudu litovat 😲 za cca 2 mesice se ozvu se zkusenostma z praxe ja 😉

sindyl
autor
10. zář 2017

@cadeau12 snad litovat nebudeš 😉 já už jsem si zvykla. A manžel je teda ž kočárku nadsenej 😊
Myslím že u mě byl právě horší ten přechod z terénního kočárku, který byl super odpruzenej a nuna je holt o něco tvrdší.....