Ahojky všem snažilkám,
už vyšla nová kolekce kočárků IMPLAST BOLDER
vypadá pěkně, 2 podvozky jsou hodně podobný Quinny. Nám se bohužel Implast nevejde do výtahu na šířku ☹
No me se teda libi jen ty podvozky co uz byly ty novy neee.. Co mate za vytahy?? U nas je osobni i nakladni a vejdeme se do obou.. zkousela jsi to nasikmo??
ahoj berusko: já Bolder nemám, má ho kamarádka (kolekci 08) a musela u nás sundavat jedno kolečko-jako u nich doma. Nemáme nákladní výtah - na šířku má výtah 68cm.
Mě se líbí akorát na pohled, ale jinak co slyším od kamarádky tak kočárek za tu cenu nic moc. Začala řešit sporťák a nánožník je nedomyšlený - prodlouží se sice, ale jenom kolem sport. části - ale ne na výšku - takže neví jestli se jí tam příští rok vejde malá i s fusakem
ja mam taky 08 a jsem spokojena na 100% do vytahu vjedu jako po masle a kdyz je nouze vejdu se i do osobniho, chce to trochu cviku ale jde to 😉 jinak kocar nijak nesetrim, nakupy uveze na cely vikend, teren vsechno v pohode a uridim ho jednou rukou.... Malaj meri v 4,5 mesicich 67cm a vazi 7,5kg a vejde se mi do korbicky i s fusakem delky 110cm....a fusak do sportaku se vejde 100% kamaradka ho ma, my to mozna nestihneme 🙂 nez bude sedet tak bude teplo a budeme bez fusaku 😉
ale nevim proc nutne musi nanoznik prekryvat cely fusak...
ja bych si ho urco koupila i na 2 dite..
no překrývat nemusí, na výšku jsem myslela aby se jí tam vešlo dítě i s fusakem - že je úzký tak nevím 😖
Já mám taky model 2008 a jsem s ním maximálně spokojená. I když máme stejný problém s výtahem...musím sundávat jedno zadní kolo, ale zas až takový problém to pro mě není. V nové kolekci se mi teda absolutně žádný barevně nelíbí...ještě že jsem chiytla tu loňskou 🙂
Ahoj holky, přemýšlím nad tímto kočíkem. Ale bojím se, že se nevejde do výtahu na šířku, ja jste se tady některá zminovala. U té trojkolky zdvojené to vím 100% že se nevejde a jak je to u té čtyřkolky, jak je to tam se šířkou?? 🙂 😉
Je to pravda, do některých výtahů v panelácích se nevlezu a musím sundat jednou kolečko.Ale jinak jsem s kočárkem spokojená.Mám 2008.
fifa79: a máš trokolku nebo tu čtyřkolku? ty rozměry jsou stejné nevíš? a to kolečko lze sundat lehko? moc se mi líbí, a jako sporták, jsi také spokojená, je prostorný???
eatygrenee: mám tříkolku,jsem s ní spokojená.Testovali jsme ji pořádně,jezdily jsme v lese, v zimě...a dobrý.Kolečko jde sundat lehce.Ve výtahu jsem vždy takto vezla pouze prázdný kočárek,tak nevím jaké to je s mimi.S kočárkem jsem spokojená.Korbička parádní.Trochu jsem se bála toho vykrojeného nánožníku, ale nakonec jsme s ním spokojení a i v letošní zimě mu v kočárku nebylo zima.Denisek v ní vydržel do 10 měsíců a pak už ho to tam nebavilo ležet,tak jsme přesedlali do sporťáku.S ním jsem zatím také spokojena.Je pravda,že je menší.Srovnala bych to s Casuaplay....samozřejmě velikostně....jinak ne.Deny je drobnější,takže zatím nemáme problém, ale uvidíme.Výhoda tohoto kočárku je,že je lehký.My jsme neustále na cestách,takže se mi v pohodě skládá do auta.Mrkni ke mě do albíčka,mám tam nějaké foto.Ještě kolekce 2008 měla problémy s látkou na boudičce,trhala se od těch suchých zipů, ale v pohodě to opravili a myslím,že u nové kolekce to bude v pohodě.
ahoj maminy,
já mám kolekci 2008 a za 16 měsíců co ho mám jsem nenašla jediné minus. mám zdvojenou tříkolku a nikdy sem nikde nemusela sundávat kolečko ani do výtahu i do obchodků sme se vždycky krásně vešli. na sportáku sme ted jezdili v zimě a i ve fusaku pohoda a to má malá 16 měsíců a žádný drobek není. jako velkou výhodu jsem viděla hlavně tři stupněpolohování u hluboké korby když ještě malá neseděla aby mohla na sporták tak mohla krásně koukat ven vyvíšená.¨
protože ted už chce jen chodit tak kočárek posíláme dál. kdyby jste někdo měl zájem nebo o někom věděl napište prosím do IP kočárek nafotím a pošlu. barva je vyfocená v albu -ježíšek už u nás byl- jsou tamdvě ale mám ten béžový.barva je pořád pěkně koukavá.kočárek mám i s autosedačkou v barvě, klipsama na přidělání autosedačky na konstrukci, taška, pláštěnka, sítka, nanožníky + nánožník na autosedačku + navíc deštníček v barvě a stříška proti sluníčku taktéž v barvě kočárku. celý komplet prodávám za 8000 pořizovací cena 15 000. kočárek je do prosince 2010 v záruce koupen v olomouci v kamenném obchodě.kočárek je opravdu jako nový.
Rizikový výrobek - dětský kočárek
(Praha, 9. září 2010) Česká obchodní inspekce zjistila, že na trhu ČR je v nabídce pro spotřebitele výrobek, který představují vážné riziko pro uživatele.
Jedná se o dětský kombinovaný kočárek, typ Implast Bolder 4, který spotřebiteli prodán volně bez obalu.
Výrobcem kočárku je firma P.P.H. IMPLAST s.j. ul. Wykopy 11, 60-001 Poznaň, Polsko.
jsou úžasný, ale bohužel nejdou stáhnout do alba, tak posílám všem odkaz 😉
http://www.implast.com.pl