Zdravím, už mě pomalu tlačí čas a pořád si nejsem kočárkem úplně jistá. Nemáte prosím někdo pro mě recenzi, zda je tento kočárek opravdu dobrá volba? 🙂 Jde mi hlavně o kvalitu a odpružení. Bohužel jsem nestihla kočár omrknout v prodejně a teď už jsem prostě bez šance :( Byla bych moc vděčná za recenze již po delší době používání. Popř. jestli je lepší model Luno Alltrails? A kdyby někdo měl X-lander X-move - tak ten ačkoliv o dost levnější, mi byl doporučován známou. Ale bych ráda za více názorů. Děkuji moc 🙂
@malvinz kamarádka má noordi fjordi 2 klukovi je skoro 15 měsíců a s kočárem je naprosto spokojena. Jezdí klasika doma zahrada chodníky ale když je u nás tak tu máme tankodrom a zvládne i to. S nafukovacím koleckama úplná pohoda
Máme Noordi Sole 2020 a také spokojenost. Jen pozor na bazarovky. První generace Fjordi měla problémy s podvozkem (tuším 2018-2019). Novější generace už to mají vychytané.
Kamaradka ma tenhle https://www.detske-kocarky.cz/kocarky-trojkombi...
a co vim, tak mela problemy s koleckem a na sportaku ji popraskaly nejake plasty.
@malvinz ahoj, já s ním jezdím od května 2020 a jsem spokojená. Mohu zatím posoudit korbu a podvozek. Naší malé je 8 měsíců a zatím se vejde i s fusakem.
Jinak asi takto:
+ velká korba
+ cena
+ snadno se skládá do auta, lehce se oddelavaji kola
+ lze použít adaptéry na vajíčko s cybex
+ více poloh sklápěcí boudicky
+ nafukovací velka kola
+ výborně pruzi, ale do velkého terénu to ale není
+ lehký na manipulaci
- barva na sluníčku velmi rychle vybledla
- otevřený kos
@jaamartina moc diky 🙂👍
Kamarádka má problémy s kolečky, hned od začátku ježdění a něco jí tam prasklo a prý pořád něco. Prý za ty peníze už by ho nechtěla. Jezdí s ním 8 měsíců a druhé asi nezvládne odvozit, že se rozpadne. Nevím co má přesně za rok asi model 2019.
Ano, starší verze kočárku Noordi fjordi měla nějaké problémy, ale já třeba mám nový z roku 2022 a ten je vychytaný už, je udělaný z lepších materiálů.. Kamarádka starší verzi měla a měla s ním nějaké problémy, ale má ho i tak protože už je na něho zvyklá a svým způsobem spokojená, já se rozhodla pro ten novější model a bylo mi řečeno že problémy s tím novým už nebudou 🙂 🙂 Tak jsem dala na rady, a jsem s ním moc a moc spokojená..
Já ho mám také a nemám s ním teda sebemenší problém 🙂
Ahojky, také jsem četla nějaké špatní hodnocení na tento kočárek ve starší verzi.. Ale tato 4. generace kočárku by měla mít vychytané všechny špatné vlastnosti a materiály nahrazeny kvalitnějšími 🙂
@malvinz máme Noordi Sole Plus trojkombinaci a maximální spokojenost. Bohužel nedokážu srovnávat s jiným kočárkem. Na zimu úplně super prostorná korba, velká kolečka a na léto sporťák taky fajn.