Noordi Fjordi. Je tento kočárek dobrá volba?

malvinz
25. led 2021

Zdravím, už mě pomalu tlačí čas a pořád si nejsem kočárkem úplně jistá. Nemáte prosím někdo pro mě recenzi, zda je tento kočárek opravdu dobrá volba? 🙂 Jde mi hlavně o kvalitu a odpružení. Bohužel jsem nestihla kočár omrknout v prodejně a teď už jsem prostě bez šance :( Byla bych moc vděčná za recenze již po delší době používání. Popř. jestli je lepší model Luno Alltrails? A kdyby někdo měl X-lander X-move - tak ten ačkoliv o dost levnější, mi byl doporučován známou. Ale bych ráda za více názorů. Děkuji moc 🙂

hellblau13
25. led 2021

@malvinz máme Noordi Sole Plus trojkombinaci a maximální spokojenost. Bohužel nedokážu srovnávat s jiným kočárkem. Na zimu úplně super prostorná korba, velká kolečka a na léto sporťák taky fajn.

mona91
25. led 2021

@malvinz kamarádka má noordi fjordi 2 klukovi je skoro 15 měsíců a s kočárem je naprosto spokojena. Jezdí klasika doma zahrada chodníky ale když je u nás tak tu máme tankodrom a zvládne i to. S nafukovacím koleckama úplná pohoda

malvinz
autor
25. led 2021

@mona91 Moc děkuji! 🙂

sigyn
25. led 2021

Máme Noordi Sole 2020 a také spokojenost. Jen pozor na bazarovky. První generace Fjordi měla problémy s podvozkem (tuším 2018-2019). Novější generace už to mají vychytané.

lentilkah
25. led 2021

Kamaradka ma tenhle https://www.detske-kocarky.cz/kocarky-trojkombi...
a co vim, tak mela problemy s koleckem a na sportaku ji popraskaly nejake plasty.

jaamartina
25. led 2021

@malvinz ahoj, já s ním jezdím od května 2020 a jsem spokojená. Mohu zatím posoudit korbu a podvozek. Naší malé je 8 měsíců a zatím se vejde i s fusakem.
Jinak asi takto:
+ velká korba
+ cena
+ snadno se skládá do auta, lehce se oddelavaji kola
+ lze použít adaptéry na vajíčko s cybex
+ více poloh sklápěcí boudicky
+ nafukovací velka kola
+ výborně pruzi, ale do velkého terénu to ale není
+ lehký na manipulaci

- barva na sluníčku velmi rychle vybledla
- otevřený kos

malvinz
autor
26. led 2021

@jaamartina moc diky 🙂👍

andilekanitka
26. led 2021

Kamarádka má problémy s kolečky, hned od začátku ježdění a něco jí tam prasklo a prý pořád něco. Prý za ty peníze už by ho nechtěla. Jezdí s ním 8 měsíců a druhé asi nezvládne odvozit, že se rozpadne. Nevím co má přesně za rok asi model 2019.

luciousek415
27. led 2023

Ano, starší verze kočárku Noordi fjordi měla nějaké problémy, ale já třeba mám nový z roku 2022 a ten je vychytaný už, je udělaný z lepších materiálů.. Kamarádka starší verzi měla a měla s ním nějaké problémy, ale má ho i tak protože už je na něho zvyklá a svým způsobem spokojená, já se rozhodla pro ten novější model a bylo mi řečeno že problémy s tím novým už nebudou 🙂 🙂 Tak jsem dala na rady, a jsem s ním moc a moc spokojená..

sannykolarova
28. únor 2023

Já ho mám také a nemám s ním teda sebemenší problém 🙂

emakrul
28. bře 2023
Uživatel emakrul je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od emakrul.

Ahojky, také jsem četla nějaké špatní hodnocení na tento kočárek ve starší verzi.. Ale tato 4. generace kočárku by měla mít vychytané všechny špatné vlastnosti a materiály nahrazeny kvalitnějšími 🙂