Ahoj, rádi bychom si ke kočárku pořídili stupátko pro sourozence, aby si mohl syn při procházce odpočinout (v kočárku už sedět nechce). Chtěla jsem se zeptat, zda ho některá z vás používá a jaké s ním máte zkušenosti? Nepřekáží při chůzi? A dá se použít i k hluboké korbičce - myslím, jestli se pak to stojící dítě nedrcá do hlavičky?Děkuju moc 🙂.
ja som mala dorjan cross country, stupatko k nemu abc design, neprekážalo mi pri chôdzi a hlavne som mala obe deti pod dozorom. Staršiemu sa potom tak zapáčilo, že sa vozí, že sa vozil aj keď nemusel 🙂
Na Jané Slalomu stupátko Buggy Board Maxi též při chůzi překáží 🙂
Měla jsem Buggy Board maxi u Firkon Verano a nepřekáželo. Ono totiž záleží, jak máte dlouhý krok. Manželovi to překáželo, mě ne. U x-landera to samé. Překáželo mi to jen z kopce nebo do kopce,už si nepamatuji přesně. Spíš z kopce.
Mám kočárek v-cross a stupátko lascal, mně to nepřekáží, manželovi trochu jo. Používali jsme k hluboké korbě i teď ke sportovní.
Mame kocarek Gesslein, stupatko Lascal. Mne neprekazi, manzelovi ano - je vysoky 😉
u X-Landru mi to neprekazalo, u Peg Perega ano, takze som v pripade prechadzky oboch deti naraz volila radsej ten X-lander 😉
mám v-cross a stupátko firkon a zavazí,můžu jít za kočárem,ale je pohodlnější jít vedle něj 😉 zatím používám na hluboké korbě,dcera má hlavu mezi ní a madlem 😉
Záleží asi jaký kočárek máte. Mně, mám Firkon Verano trošku překáží.. Většinou jdu vedle kočárku a tlačím.. Ale používáme, hlavně ze školky a do školky🙂