Holčiny prosím prosím poraďte - pokukuji po kočárku Patron F4 ale nechápu jedno u těchto kočárků, které nemají přehazovací rukojeť - jak to řešíte když potřebujete otočit? Kdo máte Fenix od patrona - má přehazovací korbičku? Dá se to přehodit za jízdy i s dítětem?? A u jiných kočárků bez přehazovací rukojeti - jak to řešíte? To mi přijde dost důležity 😕
No to mě právě taky, tak nechápu, jak to maminy řeší, když svítí sluníčko, nebo fouká vítr.... těch kočárků bez přehazování je dnes na trhu spousta 😕 😕 😕
řeší se to tak, že se přehodí ta korbička 😉
No ale to musíte asi nejdřív dítko vyhnat z kočárku ven, co ? 😅
ale je pravda, že nevím, jestli to mají takhle všechny kočárky bez přehazovací rukojeti 😒 , tak to je pak asi táhnou za sebou nebo nevím 😀
nikkos - já nevím, vůbec si to nedokážu představit, ještě tak mimino....dobře, no, je to sice opruz, ale dá se to.... a větší dítě asi musíš fakt nejdřív vyhnat 😖 - no my jsme do toho nešli. Jinak je ten kočárek fakt krásnej 🙂
Jo je boží, ale když si představím toho našeho vzteklouna jak ho nutím aby vylezl a zas si sednul, no to by byly asi dobrý scény 🙂
My máme X-landera XA(přehazovací rukojeť nemá). Já to budu řešit tak(až přejdeme na sporťák), že pokud bude svítit sluníčko, tak máme slunečník a pokud bude foukat silný vítr, tak nasadím pláštěnku.
Já osobně v tom takovou katastrofu nevidím.
prada - no nějak se to vyřeší asi vždycky 🙂 . My jsme chtěli přehazovací rukojeť i z jiného důvodu, a to aby malá mohla koukat taky do krajiny a ne jenom pořád na nás - a to už se nám ukazuje, že jsme udělali dobře, protože už teď když v kočárku občas sedí, tak se strašně ráda dívá dopředu 🙂
no, ten sporťák XA je otočený po směru jízdy, takže dcera bude koukat kolem sebe, až ho budeme používat.Teď máme korbu a tam jenom leží a spí, takže u ní je to jedno jestli se rukojeť dá předělat.
Tak to ja bych prehazovaci rukojet ani nechtela. Jsem radsi, kdyz na malou vidim. A slunicko a vitr resim tak, ze tahnu kocarek za sebou.
já mám obyč kombi s přehazováním a vůbec jsem to nepoužívala, když svítilo sluníčko tak jsem dala sluněčník
tak to my to používáme, někdy přehodíme za procházku i 3x. Malá kouká nejdřív na nás, pak se začne nudit, tak přehodíme a kouká dopředu - to většinou i za chvíli usne, pak třeba sluníčko - zase přehazujeme a tak..... zrovna o víkendu si to manžel pochvaloval, když byl vyhnán ven 🙂
ahoj, já mám přehazovací rukojeť na velkým kočárů a využívám toho o 106, jsem za to ráda, bohužel jsem koupila golfáček který nemá přehazovací rukojeť a pokoždý když jdu ven, řeším co se sluníčkem, slunečník ještě nemám a je to hrůza. Malá se šklebí a po chvilce pláče a tahat kočár za sebou se mi zdá blbý. Takže teď ji dávám malej klobouček a trochu to vydrží. Byla to má největší blbost co jsem udělala, koupila golfáč bez přehazovací rukojeti.
Ahojky!
Já mám Inglesinu Magnum a tam přehazování rukojeti taky není.Musím tedy zabrzdit kočárek a otočit korbu s dítětem(které už váží přes 10kg 😝 ).Jinak si na kočárek stěžovat nemůžu. 😵
nikkos - my jsme si F4 z tohoto důvodu nekoupili. Má přehazovací korbičku a ne rukojeť a to mi připadá padlé na hlavu 😖