Neonato vs. Joolz - jaký kočárek zvolit?

jooojo
11. únor 2019

Ahojky, mám dilema, jaký vybrat kocarek...líbí se mi neonato, manžel si myslel, ze máme vybráno a mě se teď začal líbit jooolz hub...mate někdo zkušenost, s některým z těchto kočárku?

drahmi
11. únor 2019

Záleží kde bydlíte a co od kočárku očekáváte. Z těchto dvou bych brala jednoznačně HUBa 🙂 Mám Day a jsem spokojená. Kamarádka měla neonato a přešla na Day 2. Je hrozně tvrdý, po nerovnostech tam dítě hrozně skáče. Ale určitě jsou i mamci,které jsou s ním spokojene 🙂

jooojo
autor
11. únor 2019

@drahmi my bydlíme na vesnici...terén nic moc 😂 Ale chci ho i do města...u toho joolz jsou penova kolečka? Bojím se, Aby se mi tam nezapichavaly kamínky 😔

sardelka15
11. únor 2019

@jooojo Mám sice Joolz Day2, ale kamarádka má neonato, používá 5 měsíců a chce měnit. Když jezdíme spolu, tak moje srovnání je, ze Joolz je lépe odpruzeny, kola jsou více flexibilní, korbicka je mnohem prostornejsi a celkové je lehčí. Doporučuji obojí vyzkoušet.

jednaholkaa
11. únor 2019

Zalezi podle jakych kriterii si kocarek vybiras. My jsme chteli odpruzeny (aby dite nebylo naklepany jak rizek), prostorny a aby sel do lehu. Dost jsme se poucili po precteni tohoto clanku: http://www.ivafis.cz/kocarky-v-sede-lezet-jako-... . Joolz je raketovy kocarek, sportovni verze se sklapi cela, takze dite lezi s pokrcenyma nohama uplne ve stejne poloze jako sedelo. Navic na nezpevnenou cestu to neni, max tak po meste. Osobne bych si takovy kocarek nevybrala..

drahmi
11. únor 2019

@jooojo my taky bydlíme na vesnici,je fakt, že celou zimu, a když jedeme někam do terénu, používám terénní kolečka. Já bych neměnila - maximálně za novější typ :D Jako predni kolečka se v časem ojezdi, to je fakt. Nejsou nafukovací,ale přijde mi to spíš estetická vada, při jízdě to ničemu nevadí 🙂

kubulakubikula
20. únor 2019

Je nejaky duvod, proc se skoro nove kocarky Neonato Puro Urban hodne prodavaji na bazarech... Libil se mi, ale odradilo me to. Nakonec jsem koupila Nuna Mixx2.