Ahojky, mám dilema, jaký vybrat kocarek...líbí se mi neonato, manžel si myslel, ze máme vybráno a mě se teď začal líbit jooolz hub...mate někdo zkušenost, s některým z těchto kočárku?
@jooojo Mám sice Joolz Day2, ale kamarádka má neonato, používá 5 měsíců a chce měnit. Když jezdíme spolu, tak moje srovnání je, ze Joolz je lépe odpruzeny, kola jsou více flexibilní, korbicka je mnohem prostornejsi a celkové je lehčí. Doporučuji obojí vyzkoušet.
Zalezi podle jakych kriterii si kocarek vybiras. My jsme chteli odpruzeny (aby dite nebylo naklepany jak rizek), prostorny a aby sel do lehu. Dost jsme se poucili po precteni tohoto clanku: http://www.ivafis.cz/kocarky-v-sede-lezet-jako-... . Joolz je raketovy kocarek, sportovni verze se sklapi cela, takze dite lezi s pokrcenyma nohama uplne ve stejne poloze jako sedelo. Navic na nezpevnenou cestu to neni, max tak po meste. Osobne bych si takovy kocarek nevybrala..
@jooojo my taky bydlíme na vesnici,je fakt, že celou zimu, a když jedeme někam do terénu, používám terénní kolečka. Já bych neměnila - maximálně za novější typ :D Jako predni kolečka se v časem ojezdi, to je fakt. Nejsou nafukovací,ale přijde mi to spíš estetická vada, při jízdě to ničemu nevadí 🙂
Je nejaky duvod, proc se skoro nove kocarky Neonato Puro Urban hodne prodavaji na bazarech... Libil se mi, ale odradilo me to. Nakonec jsem koupila Nuna Mixx2.
Záleží kde bydlíte a co od kočárku očekáváte. Z těchto dvou bych brala jednoznačně HUBa 🙂 Mám Day a jsem spokojená. Kamarádka měla neonato a přešla na Day 2. Je hrozně tvrdý, po nerovnostech tam dítě hrozně skáče. Ale určitě jsou i mamci,které jsou s ním spokojene 🙂