Nejlepší terenní sporťákogolfáč

pekluska88
13. lis 2016

Ahoj! Už asi měsíc vybírám kočárek, něco mezi sporťákem a golfáčem a stále nevím jaký. Bude to už náš třetí kočárek. Doma máme jako hlavní Mutsy 4rider, ale nesnáším skladání tohoto kočárku do auta, takže jako golfky na lítačku po městě máme v autě Inglesina Trip. Teď hledám něco mezi oběma kočárky. To znamená, že potřebuji něco, co hodím snadno do kufru auta a zároveň, aby kočár zvládl nějakou tu polní cestu, cyklostezku, uježděnou pešinku v trávě apod. Mám bloklý v jednou e-shopu nový peg pérego book za necelých 7000,-, trochu jsem se nechala unést tou fantastickou cenou, ale jak nad tím tak přemýšlím, tak mám strach,a by to nebyly vyhozené peníze, protože se mně zdá, že je to čistokrevný měšťák. Hodím sem teda specifikace, co bych od kočárku potřebovala a budu moc vděčná, za vaše typy ke koupi. Cena ideálně do nějakých 8.000. Mimo to, aby byl teda kočárek snadno skladný a zvládál lehčí terén, bych chtěla aby měl:
- spojené madlo, z důvodu, aby se kočárek snadno ovládal jednou rukou
- váha max. 10kg
- skládání potahem k sobě, aby se potah nešpinil o kolečka
- jsem ujetá na propracované stříšky, která v pohodě schovají celé dítě před snuníčkem
- polohovaní až do úplného lehu

Dějuji moc za vaše nározy.

alicesky
13. lis 2016

Ahoj, Máme Mountain Buggy Urban Jungle, což tedy nové za 8 tis. rozhodně není, ale koupili jsme přes ebay za o trochu větší peníz. Je robustní (ačkoli jde o jejich "light" verzi), skládá se super snadno a vydrží fakt hodně - moc se s ním nemažeme (jezdím i dost off-road, zvládá vše).

pekluska88
autor
13. lis 2016

@alicesky Teeeda super tip! A jakou má stříšu? Schová se pěkně mrňous, aji když je opěrka do lehu? Mrkla jsem na jejich stránky a je tam kočárek Swift za nějakých 450 $, což je pro mě přijatelné. Nevíš jaký je v porovnání s Urban Jungle?

kimh
13. lis 2016

Koukni na Britax B-Motion+ myslím že vše splnuje 🙂

pekluska88
autor
13. lis 2016

@kimh Na Britax B-MOTION jsme se už dívala, konkrétně na trojkolku. Trošku mě děsí váha 11 kg... Těch 10 kg, co jsem uváděla je opravdu strop a čím lehčí, tím lépe. Máš s ním osobní zkušenost? Jestli ano, jaký je v terénu? Nešpiní se při složení boudička kočárku o kolečka?

kaccistar
13. lis 2016

My sme mali BOB Revolution PRO a na terén a šport je dokonalý 🙂

japona
13. lis 2016

@pekluska88 valco snap 4

sarka131
13. lis 2016

valco snap 4 sport - s nafukovacími koly, můžu doporučit, jezdí téměř všude, i když na podvozek ergo bike u inglesiny samozřejmě nemá 🙂 Ale je opravdu lehký a super skladný do auta

kimh
13. lis 2016

@pekluska88 Mám čtyřkolku a super, těžký mi nepřijde, jezdím s ním po loukách, v zimně na horách ve sněhu a super, bouda se nešpiní, take je otazka pro jak staré dítě ho chceš, muj syn má 16 měsíců a v kočárku už prostě byt nechce, takže na jaře už kočar uložim a pořídím lehoučke golfky. 🙂

alicesky
13. lis 2016

@pekluska88 Ahoj, přiznám se že MB jsme koupili pro brouzdání v recenzích teréňáků a sporťák viděli a měli namontovaný jen při koupi - doteď jsme jezdili s korbičkou, takže vlastně recenzuji podvozek a korbu :D ale i v reálu se mi moc líbil, praktický, jednoduchý, odolný a vzhledný. Dceru už do korby skoro nenacpem a tj nejpozději tento týden (možná už zítra) ji hodíme do sporťáku (už se na něj těším), ráda dám vědět dojmy. Na stříšku se podívám, vypadá přesvědčivě ale že by schovala úplně celé dítko i v lehu, to se mi nezdá :D máme slunečník (moc jsme nevyužili, místo toho aplikujem velmi "high-tech" tenounkou bambusovou osušku ktrá lze různě posouvat tak aby dítko vidělo a zároveň bylo ve stínu)

lena2012
13. lis 2016

A co Baby Design Clever? Cena okolo 4tisíc,recenze super... Nemám ho,ale uvažuji nad ním. Mám 14ti měsíční dceru a jezdíme se sportakem,ale na výlety by se hodilo něco skladnějšího do auta. Řeším jestli úplně golfky -ale to mám strach,že v terénu to bude hroznej hrkáček,a nebo skladnější sporťák. Co doporučíte?

eliskaxox
14. lis 2016

@pekluska88 az na to skladani to splnuje Baby Jogger city mini GT. Cenu splnuje jen bazarovy,ale dam ruku do ohne ze to je to co hledate :D

alicesky
14. lis 2016

@pekluska88 Ahoj, mohu potvrdit že stříška schová dítko prakticky úplně celé.. bohužel MK mi sem odmítá přidat foto ale mohu poslat