Ahoj, prosím jakou tašku používáte u sporťáku a jste spokojené? Kam dát peněženku, pití pro sebe, pro dítě... Děkuji za tipy!
@agnes_123 po první dceři mám tašku z DM, ted batoh z Ali. S obojím spokojenost.
Já jsem u sporťáku pro baťoh, mám tenhle a jsem moc spokojená https://funbaby.cz/pebalovac-batoh-robyn-tan-56...
Ideální taška je ta, která se dá použít jako batoh!
Mi vyhovovaly Obag mini, střídala jsem barvy podle nálady. Látková byla furt jak prase 🤣
Mě na těch riditkach obtezovalo všechno fakt. I organizer. :D Nejlepší je mít co největší kos pod kočárem a dole třeba batoh. Na riditkach nejlépe nic.
Mě vyloženě všechny prebalovaci tašky pripadnou malé, měla jsem tašku kam se vlezly papiry, plenky, nějaká drogerka, penezenky, náhradní oblečení i třeba menší nákup.Poridila jsem sportovní tašku ze Sportissima a je naprosto super
Taky jsem pro batoh, plus máme na kočárku velký koš, který se dá vyndat a použít jako nákupní, má své madlo. A na riditkach mám jen organizér,kam se vlezou dvě láhve, kapsa na mobil a drobnosti...
Já mám z DM a jinou už bych nechtěla 🙂 jde i jako kabelka.
Ja mam organizer z tchiba za pár kaček nikdy jsem velkou kabelu na kočáru neměla hodím vše do koše pod kocar
@agnes_123 mam z DM,je skvele clenena,spousta kapes
Mám obyčejnou kabelku 😀 a narvu tam úplně všechno
@veroniquecz
@elencze
@kafr
@95newmommy2020
@amazonkajanik
Proč batoh? Od kočáru stejně nikam daleko nepůjdu. Tak leda na nákup, že batoh vyndám z koše, hodím na záda a mám prázdný koš? A není to pak všechno moc těžké? 🙂)
@amazonkajanik prosím jak ten váš koš vypadá? To mě zajímá! 🙂
@agnes_123 https://www.ondalek.cz/mutsy-shopping-basket-i2...
Jinak batoh mám na zádech, do koše dávám ty těžší věci, když nejdu na nákup,tak pláštěnka,velká láhev s pitím pro mě a jedna pro psa,svačina. Batohy mám dva dle potřeby ,jeden na pleny a drobnosti a druhý na větší zátěž,když jdeme dál (chodíme když je teplo i 20km)
Batoh si dávám do koše dole. Mám tam snacky, piticka pro mě a pro dítě, pleny, ubrousky, doklady, klíče, mobil. Zároveň jde pripnouz na riditka. Za ouška. Je to teda vylozejenprebslovsci batoh.
@agnes_123 no na začátku se od kočárku moc daleko nejde, ale už s pobíhajícím batoletem, které má kočár na výletě pro případ, že by usnulo, nebo to na něj bylo moc dlouhé, jsem se od kočáru vzdalovala už fakt hodně. A já ho teda neměla v koši, ale přidělaný na madle, šlo o speciální přebalovací batoh.
Mam organizer z dm a kdyz jdem na dyl, tak tasku od pacapods, ze ktere jde udelat i batoh. Sice byla draha, ale je skvela
Taky mám batoh pro maminky - je docela velký, má hodně kapiček, dá se pověsit na řidítka kočárku. Malou musím dokrmovat UM a do přebalovací tašky, kterou jsme dostali ke kočárku se mi vlezli akorát věci na přebalování a moje drobnosti ( peněženka, klíče, telefon) nic víc bych do ní nenacpala. Batoh si nemůžu vynachválit.
Jednak jak dítě začne běhat, tak se od kočárku vzdalovat budeš a pak ne vždy jdeš s kočárkem (budeš brát třeba odrážedlo a ti teprve potřebuješ obě ruce), ale tuto "mateřskou kabelku" bereš s sebou a přehazovat všechny ty krámy do jiné zdržuje.
Stejně tak v obchodě. Později dojdete do obchodu bez kočárku a dítě posadíš do vozíku.
Batoh je opravdu praktický, neničí záda jako kabelka a dnes už dělají moc hezké
@agnes_123 já mám batoh na drzatkach na kočárku, Kosík mám prázdný. Je to super, ze mas volné obě ruce. Navíc je tam víc prostoru jak v tašce.
@agnes_123 CZK 223.49 31% Off | Lequeen Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Large Capacity Nappy Bag Travel Backpack Nursing Bag for Baby Care Women's Fashion Bag
https://a.aliexpress.com/_vPaWcF
@amazonkajanik a jake mate barohy, prosim? ☺
@swan42 jeden skládací od loapu (ten je na lehčí věci)a ten druhý byl obyč z tesca,vydržel dlouho a nešetřila jsem ho,nedávno rupnul, tak koukám opět po loapu, nebo vezmu zase nějaký obyč. Na větší turistiku mám armádní krosnu(60l) ale na tu dojde,až kluk odroste
@agnes_123 Jeste ji nepouzivam, ale mam na mimco koupenou prebalovaci tasku od Lassig. Ma spoustu kapes, da se vzit pres rameno i jako batoh. Zatim jsem z ni nadsena, uvidime v praxi.