Prosim,poradte,ak ste sa stretli s touto situaciou.Zacali sme pouzivat sportovy kocik, syn (7mesiacov) tam vydrzi spanie v lehu,akonahle ho dame sediet nevydrzi ani 5minut 😖
dokud se sama neposadila, tak jsem ji ani ve sporťáku neposazovala - jezdila na bříšku - byla na to zvyklá z hlubokého (ležet prostě nechtěla ani za zlaté tele, je to holka zvědavá, musela pořád koukat ven) a tak i ve sporťáku jsem ji dávala na bříško - lidi na nás sice koukali jako na exoty, ale malá byla spokojená a nedělala cirkus (v lehu v kočáře řvala jak tur)
Tak ho nechej ležet 🙂
Pokud máte vanickovou sedačku, je to zvláštní, většina dětí chce vidět... Ale to přijde🙂 pokud ho posazujete pasivně, syn ví co je pro něj dobré ...to přijde, respektujte jeho přání
Podle mě dítě v 7 měsíci ještě samo
nesedi ( jen pasivně s oporou),ještě
bych ho v kočáru neposazovala,nechala bych ho ležet,pokud ti kočárek dovolí mírně polohovat záda tak bych ho,když tak jen mírně zvedla
My to měly taky tak. Malá (8.měs) už seděla sama a z korby se byla schopna katapultovat, tak šla do sporťáku... Vydržela pět minut a řev... Naštěstí jsme zrovna jeli k rodičům, oni mají chalupu... Takže pět minut v kočáru, řev, tak jsme ji vytáhli, posadili na židli, dali na deku, ponosili... Za chvíli zkusili znovu atd, atd... Tak za 14 dní byla relativně v pohodě... Ale nikdy nebyla kočárkové dítě, že by jen koukala... Když jsem potřebovala, aby vydržela, táhla jsem tuny hraček a tuny jídla...
Syn uz sam sedi? ( ne pasivni sed)?co znamena,ze nevydrzi sedet?