Nechce dieťa sedieť v športovom kočíku?

macejonka
4. dub 2016

Prosim,poradte,ak ste sa stretli s touto situaciou.Zacali sme pouzivat sportovy kocik, syn (7mesiacov) tam vydrzi spanie v lehu,akonahle ho dame sediet nevydrzi ani 5minut 😖

panickatlamicka
4. dub 2016

Syn uz sam sedi? ( ne pasivni sed)?co znamena,ze nevydrzi sedet?

rousse
4. dub 2016

dokud se sama neposadila, tak jsem ji ani ve sporťáku neposazovala - jezdila na bříšku - byla na to zvyklá z hlubokého (ležet prostě nechtěla ani za zlaté tele, je to holka zvědavá, musela pořád koukat ven) a tak i ve sporťáku jsem ji dávala na bříško - lidi na nás sice koukali jako na exoty, ale malá byla spokojená a nedělala cirkus (v lehu v kočáře řvala jak tur)

jipe
4. dub 2016

Tak ho nechej ležet 🙂

lajla
4. dub 2016

Pokud máte vanickovou sedačku, je to zvláštní, většina dětí chce vidět... Ale to přijde🙂 pokud ho posazujete pasivně, syn ví co je pro něj dobré ...to přijde, respektujte jeho přání

pokmon
4. dub 2016

Podle mě dítě v 7 měsíci ještě samo
nesedi ( jen pasivně s oporou),ještě
bych ho v kočáru neposazovala,nechala bych ho ležet,pokud ti kočárek dovolí mírně polohovat záda tak bych ho,když tak jen mírně zvedla

23363
4. dub 2016

My to měly taky tak. Malá (8.měs) už seděla sama a z korby se byla schopna katapultovat, tak šla do sporťáku... Vydržela pět minut a řev... Naštěstí jsme zrovna jeli k rodičům, oni mají chalupu... Takže pět minut v kočáru, řev, tak jsme ji vytáhli, posadili na židli, dali na deku, ponosili... Za chvíli zkusili znovu atd, atd... Tak za 14 dní byla relativně v pohodě... Ale nikdy nebyla kočárkové dítě, že by jen koukala... Když jsem potřebovala, aby vydržela, táhla jsem tuny hraček a tuny jídla...