Ahojte, chtela bych se zeptat zda mate zkusenosti s internetovym obchudkem malvik.cz.
Chtela bych si tam v nejblizsi dobe objednat kocarek, autosedacku a nejake potreby v
hodnote 18 000Kč. Urcite budu platit az pri prevzeti, ale prece jenom mam obavy s reklamaci ci s neserioznimi prodejci, dodejci, atd...
Dekuji za odpoved, ale prece jenom takove penize jen tak nenajdes, proto mi to nedalo se zeptat.
ahoj myslim, ze v dnésni dobe jsou internetove obchody tak dokonale, ze nemusis mit strach
Já přes net objednávala a objednávám pro Tadeáška skoro všechno a vždycky bez problému. Navíc si to můžeš nechat přivéz PPL a zaplatit až po převzetí, takže fakt bez obav 😉 Ale chápu, že máš strach při větší částce, pokud ten obchod neznáš.
já tedy s tímto obchodem zkušenost nemám, ale 2x objednala kočárek přes net. Jednou přes obchod detatko.eu a podruhé přes delfinekmimishop.cz - oba v pořádku dorazili 🙂
Taky jsem nakupovala vybavicku jako perinky, lehatko mame to sice autem po ceste ale objednavala jsem pres net a manzel to osobne vyzvedl. Obchod je to krasny rozrostl se maji 2 samostatne kramy v Hostivicich jeden z ktereho udelali bazar a druhy uplne novy🙂 Maji dobrou reklamu co se tyka spokojenosti zakazniku🙂Doporucuji🙂
Ahojky, mám od nich autosedačku, tašku na kočárek (teď čekám na sluneční clonu) a všechno naprosto v pohodě. Myslím, že se nemáš čeho bát 😉