Nevíte někdo prosím, jestli se prodávají náhradní pětibodové pásy do kočárku? Hledala jsem na internetu, ale našla jsem jen klasické kšíry a ty náš prcek nesnáší. Díky moc. 😉
Pětibodový pásy máš většinou přišitý ke kočárku a myslím,že se náhradní neprodávají,klasický kšíry ano a různé druhy...kožený a nebo ze stejnýho materiálu,jako ty v kočárkách a různě široký...nějak nechápu,v čem vidí váš malej rozdíl,jen má víc pohybu 😉 Naši proto nesnesli ty pětibodový,že jsou jak v autosedačce a nemůžou se moc hýbat.... No je škoda,že jsem to nevěděla dřív,já je před asi 14 dny z našeho nového bazarového kočárku vypárala a vyhodila....
Pětibodový pásy máš většinou přišitý ke kočárku a myslím,že se náhradní neprodávají,klasický kšíry ano a různé druhy...kožený a nebo ze stejnýho materiálu,jako ty v kočárkách a různě široký...nějak nechápu,v čem vidí váš malej rozdíl,jen má víc pohybu 😉 Naši proto nesnesli ty pětibodový,že jsou jak v autosedačce a nemůžou se moc hýbat....
No je škoda,že jsem to nevěděla dřív,já je před asi 14 dny z našeho nového bazarového kočárku vypárala a vyhodila....