Nevíte některá o internetových stránkách, kde koupím náhradní díly na kočárky Chicco.
a kde?také jí scháním.
Nemohla by jste obědnat ještě jednu klidně si připlatím..
Tak děkuji za radu..
@ly19
servis@piccollo.cz
Toto mi odepsali, tak jim když tak napište.
Dobrý den,
Cena opěrky nohou je za 60Kč + 120Kč poštovné a balné bez nýtů.
Rudolf Medo
Servis výrobků CHICCO
Strojírenská 259
155 21 Praha 5 - Zličín
Děkuji..
Chicco servis je tak trochu k nicemu - shanela jsem nahradne Dily na golfky nepomohli mi ze nevedou takove dily i kdyz jsou autorizovana znacka☹ Opravi v zaruce ale model ktery jiz nemaji k prodeji tak mate smulu. Dil hlavni konstrukce si musim nechat vyrobit u zamecnika.☹
Dobrý den scháním madlo ke kočárku chicco golfky
A máte někdo zkušenost s výměnou okýnka a ochrany proti sluníčku u golfek Multiway? Mě to popraskalo a nevím, co s tím :(
Nevíte prosím prosím zda se dá sehnat nový pěnový madla na golfky - myslím ty které mám já v rukou, když vezu kočár...
moc díky, pátrala jsem , ale bez úspěchu....
@kacka.l dobry den.A nejakou stranku,take potrebuji 😀
@missisvitulya to už nevím, zkusit tu adresu, co jsem psala výše.
Já si zrovna včera objednala celý nový potah včetně boudy a nánožníků,v minulé době jsem objednávala madlo a i tu opěrku na nohy a vždy jsem byla spokojená.
Ahoj, trošku obnovuju diskusi, bohužel se mi včera ulomila brzda u kočárku ☹ Mám golfky Chicco, a tak to plastový držátko ve kterém je ta brzda uchycená. Nevíte co s tím? Kde a jestli vůbec to někde seženu?? Díky moc.
Dobrý den , dnes se nám u golfek Chicco multiway, praskla guma na držení nožiček. Chci se zeptat když koupím jen gumu jde tam normálně namontovat? Děkuji Culková .
http://www.kocarky-ina.cz/index.php?nav=eshop&k...