Milé maminky, prosím o radu. Pořídíli jsme kočárek Concord Fusion. Moc se nám líbila jeho skladnost a paní prdavačka ho doporučila i do terénu (to je pro nás důletžité). Teď, po dvouch výletech, naše nadšení z kočáru opadlo. Když jedeme po nerovné cestě, mám pocit, že z malé vytřeseme duši. Nechápu, jak mohou do popisku kočárku napsat, že jsou všechna čtyři kola odpružená a že je vhodný i do terénu. Zjistila jsem, že se dají ke kočáru dokoupit nafukovací kolečka. Prosím, má některá z Vás s nimi zkušenost? Vylepší to jeho jízdní vlastnosti, i když se dají nejspíš dokoupit jen kolečka zadní?
Děkuji
Ivana
ja bych nafukovaci nekupovala, ja mam plastovy a nemusim premyslet o tom, ze nekde pichnu a co potom. 😉
Právě přemýšlím o tom samém. Vyřešila jste nějak tento problém? Já už jsem si sice na ta plastová kolečka zvykla, ale přemýšlím o vylepšení.
Tento kočár rozhodně do terénu není, je to čistě městský kočár nebo na vesnici na silnice, jinak na nerovnostech drncá (i na kostkách), ale má zas jiný přednosti, mám ho a jsem moc spokojená.
Nafukovací kola jsem nekupovala, měla jsem jiný kočár do terénu ale myslím že to není jen o nafuk.kolech ale i na odpružení.
Rozhodně není vhodný do terénu, i když s námi se tedy užil. Je lehký,snadno ovladatelný,ale nafukovací kolečka na něj už neseženete a ta pěnová se musí objednat ze Slovenska
Také by mne to zajímalo, Concorda jsem koupila a ta plastová kola se mi nezdají, proč ale nejde nikde koupit kolečka i s pumpičkou????