Zajímalo by mne, když to posčítáte, na kolik vás vyšla hluboká korba + sporťák (klidně i víc pokud jste měnily) + vajíčko a případně isofix. Fusaky, tašky a pláštěnci nepočítaje 😁 Děkuji
Kocar komplet 30.000,- a vajicko a isofix 9.000,- 🙈 ale zalezí jaky kocar vlastne chces 👍🏼
@polakovakl já měla kočárek za 13000, vajíčko za 4000.
Ale tohle se může hodně lišit. Vždyť máš kočárky i za 90000.
Záleží na tom, co chceš za značku, jaké máš finanční možnosti a kolik jsi do toho ochotná investovat.
Dvojkombinaci jsme podědili, pozdeji jsem kupovala sporťák za 7.500, vajíčko s Isofix základnou 10.000.
Ano, vím, že se to dost liší 😂. Nějaký ten rozsah od kolika do kolika je možné kočár pořídit mi znám je, ale snažím se zjistit si průměr, a schválně i bez vícero informací 😉. Statistika nuda je, má však cenné údaje…
Měla jsem kombinaci za cca 15 tisíc (korba a sporťák), ale měli jsme slevu od známé. Vajíčko kolem 3 tisíc. Fusak, pláštěnka apod bylo součástí té kombinace, dokupovali jsme akorát rukávník na zimu a minky peřinky, tak cca ještě tisícovka navíc. A pak sem za tisícovku kupovala obyč golfky, protože ten sporťák byl málo skladný a pro větší dítě pak třeba na výlety zbytečný krám :D takže dohromady tak tu dvacku no. Ale je to dítě narozené do tepla, pro zimní bych kupovala novorozenecký fusak a fusak do vajíčka takže ještě něco navíc.
@polakovakl kočárek z druhé ruky hluboka korba, sportak a vajíčko do 5000, v roce novej sportak kolem 5000, fusak 1000, tašku mám sportovní na kočárek do 500, pláštěnka do 500, deky do 1000.
Skoro na 50 tisíc, ani jsem si to nikdy neuvědomila.😳 První kočárek za cca 20tis (hluboký + sporťák dvojkombinace) a v druhém půlroce syna jsme pořídili ještě sportovní kočárek Thule kvůli běhání, výletům na hory atd., to bylo dalších 18 plus vajíčko Cybex, báze, adaptéry, různé doplňky...
hluboký kočárek s vajíčkem 25.000,-Kč, sporťák asi 12.000,-Kč. Na dceru jsem pak kupovala znovu jen hluboký s vajíčkem asi za 20.000,-Kč, sporťák jsem měla po prvním.
@polakovakl tak 50.000 určitě 😃
@polakovakl a také tu jsou maminky, co vůbec neměli kočár a měli jen nosítko 😄 za mě žádný kombinační kočár se nevyrovná sporťáku. Takhle je to složité rict, každá maminka je jiná a miminko je také jine. Některa jde s kočárkem maximálně před dům, druhá prochodi všechny hory a pláže..
Jen dva péřové fusaky 10.000,- plus kočárek 40.000. Jeste taska, držák na pití, stříšky. No možná i víc než 50. Pak jsem si koupila ještě Thulu
@mydlova jo, no nosítko a šátek vynechávám taky schválně 😂 to nepočítám. To je asi stejný jako když si někdo koupí postýlku a nepoužívá ji, kolotoč zapne jednou a přebaluje na gauči. Navíc nosítko a šátek je něco, čemu rodina nerozumí, tak že je to nezajímá. Ale nad cenou kočáru žasnou všichni 😁🤦♀️
Kupovali jsme Roan bass soft, dvojkombinace hluboká korba plus sporťák, to bylo cca 12tis, vajíčko Maxi cosi za cca 3tis, takže celkově cca těch 15tis... S kočárkem jsme spokojení doteď, dcera má rok a půl a nemáme důvod ani měnit sportak, autosedačku jsme samozřejmě dokupovali (cca po roce dcery), máme Joie steadi, ale už nevím za kolik se kupovala
Kocarek zadarmo (podedeny), vajicko zadarmo (podedeny). Kupovala jsem pak akorat sportak, kdyz byla vetsi a ten byl super z bazaru za 4 tisice. 😁
Ale kamaradka ted koupila kocar za 50 tisic a to absolutne nechapu! Uz od pohledu je jasne, ze se tam za pulroku i s fusakem nevejde.
Ty jo, jak tak koukám, tak jsem asi "jiná" 🤣 Já teda se snažila šetřit. Ne, že bychom si to nemohli dovolit. Ale s kočárkem mi to přijde jako s autem. Sotva vyjede, ubírá na hodnotě 🤣 Takže kočár jsem si koupila použitý za 6000 (dvojkombinace). Autosedačku jsme dostali. A protože u kočárku byl luxusní sporťák, kupovali jsme pak akorát golfky, za 1500,-
Koupila jsem hluboký kočárek za 3 500 Kč, vajíčko za 2 100 Kč (nové), v roce prvního dítka cestovní sporťák Valco Snap za 8 500 Kč (nový) a u třetího jsem si dopřála ještě luxusní sporťák TFK do terénu za 5 000 Kč. Všechny čtyři položky zdědí kamarádka. 😇
@polakovakl Na prvni dva jsme meli kocarek v trojkombinaci, stal cca 20 tisic (vcetne plastenek), sportak nam ale nevyhovoval, tak jsme jeste za cca 10k kupovali Valco. Na posledniho mame novy kocarek v dvojkombinaci, ktery stal necelych 21k a autosedacka k nemu byla v akci zdarma, protoze byl v doprodeji z lonske kolekce + jsem za 2k kupovala originalni plastenky na obe korby. Fusak mame outlast, ten stal asi 1200 Kc. Tasku uz mam asi ctvrtou, nez jsem nasla vyhovujici, takze tam cenu radeji nepocitam. 🙈😅
@polakovakl Kočárek dvojkobinace na 19000, moje babička to řeší dodnes, co prý na tom stojí tolik peněz, že jsme se pomátli a nikdo ji nevymluví, že je jiná doba než x-let zpátky 🤣 jinak vajíčko jsme odkoupili od sestřenky za 3500, je na pás takže Isofix jsme neřešili. Fusak zimní a přechodový celkem 1700, deku jsme dostali.
@polakovakl
kupovala jsem z druhe ruky,novy kocar se kupovat nevyplati protoze ho pak prodas za zlomek porizovaci ceny.
Radsi kup kvalitni vajicko zvlast,ty obyc z trojkombinace jsou k nicemu.
@polakovakl Kočárek - sporťák+hluboká korba+doplňky(síťka,pláštěnky,nánožník, taška) zhruba 25000,-.. Vajíčko mám od ségry.
Porizovaci cena 50 tis.; prodali jsme za 15. tis, takze nas kocarek vysel na 35 tis. Je v tom uplne vsechno, neumim rict oddelene, vzdy jsem to brala jako celek.
15,5 tis celkem (12 tis dvojkombinace a 3,5 vajicko). Pouzili jsme ho jen parkrat (deti jsem zpocatku téměř vyhradne nosila), pak jsme ho za 10 prodali a koupili jiny sportak za 8, i ten jsem pak na druhe dite obmenila a koupila kvalitni sportak z druhe ruky, za 6 tis, coz byla nejlepsi volba.
Vajíčko i dvojkombinaci jsme podědili, takže se kupoval jen zimní fusak za 1200. Hluboká korba byla krásně prostorná, ale sporťák jsme nevyužili. Za 3000 jsem pořídila téměř nepoužitý tady na bazaru a jsme spokojení. Nebylo pro mě důležité mít nový kočárek za hromadu peněz. Manžel na něj měl 30 000 odloženo jako dárek a byl překvapený, že ho nechci. 😃
Kocar dvojkombinace z druhe ruky 7000, vajicko 1500 z druhe ruky, posleze sportak z druhe ruky 1500. Takze celkem 10000 Kc. Velky kocar jsem uz prodala takze se mi 3000 vratily 😂
@polakovakl 33000 trojkombinace cybex priam s vejcem cloud q, a isofix 3400 a pak doplňky od cybex přímo ke kočárku (zimní fusak, fusak do autosedačky, osa a přední velká kola) 7100. Teď pro dceru jsem prodala starší verzi korbičky za 2500 a koupila novější verzi za 3500.. takže 34000 trojkombinace. Uvidím, za kolik se za nějaký 2 roky prodá.
Kočár dvojkombinace, vajco, fusak, pláštěnka, sluneční clona. Kupovala jsem z druhé ruky. To vše vyšlo na 4500,-
@polakovakl dvojkombinace za 13 a vajicko za 3. Kocar za 25 mi prislo zbytecny. Vlastnosti jsou srovnatelny a za vic jak 5 to pak stejne neprodas 🤷
@polakovakl sakum prdum nula nula nic. Kocar stary od kamaradky, vajicko pujcene od kamarada, kocar sel od nas uz na sbernak, vajicko dal...., fusaky taky stare podarovane... jiny stary s mym hlubokym kompatibilni sportak mi nabidla zenska od sousedu, nechtelo se ji ho vyhazovat... ale je to vic jak 12 let zpatky...
@polakovakl 11000 2kombinacni kocarek + sporťák 6000 + 3000 vajíčko. = 20 000.