Mutsy Igo, vejde se do něj miminko s fusakem?

akinorev10
9. led 2018

Ahojte holky, vím, že před několika lety tohle téma tady již bylo, ale již je neaktivní. Potřebovala bych radu, od Vás, co tento kočárek mají/měli.
Tento kočárek je můj favorit, ale zaráží mě vnitřní rozměry korbičky - 71x31 cm. Což se mi zdá hoodně malý. Miminko se nám má narodit v červnu, ale bojím se, aby se pak do korbičky vešlo s fusakem? Má někdo zkušenost? Jsem bezradná, moc děkuji za každou Vaši radu!

sene
9. led 2018

Mam mutsy igo...Syn narozen v pulce kvetna.V hluboke byl do ledna...ale uz se bouchal do hlavy...Kamaradky maji i vetsi kocary a jejich deti uz jdou od 4 mesice do sportaku.Ted mame tydenni miminko...mutsy jsem si pro nej nechala...Ja myslim ze zadny kocar neni tak velky..Ale jinak mutsy moc na leto doporucuji...Ma super vychytavky a vylozene lehky vzdusny kocar...

pettrus1210
9. led 2018

Mám Mutsy Igo, dcera má 2 a čtvrt roku a stále ho denne využíváme, jinak nez v kocárku mi neusne,i kdyz uz ji nohy kokraji ven🙂. Dcera je zarijova, takže jsme jezdily celou dobu ve fusaku a bez problémů se vešla, do sporťáku šla někdy v 7mi měsících, pac už v korbě nechtěla byt. Jezdíme opravdu hodně i polní a lesní cesty, ruzne terény a jsem fakt spokojena. Je lehký a do auta krasne skladny. Od te korby me hodně lidi odrazovalo, ale nabala bych se toho, akorát koupit odepínací fusak nebo mumii.

akinorev10
autor
10. led 2018

@sene
@pettrus1210
Mooc dekuji holky!! Jste zlaté. Takze to asi risknu, moc se mi libi a v lete bude idealni na prochazky 😍 A fusak tam proste v zime narvu 😁