Máte/znáte golfky Coto Baby Verona/Riva?

kristiin
21. únor 2018

ahoj holky, už mě nebaví náš sporťák a hledám pro prcka (čerstvě 16měsíců) golfky. Nechci za ně dát majlant ale zase aby něco vydržely. Objevila jsem teď na netu tuto značku a docela se mi líbí, akorát k tomu nemůžu najít nějaké recenze? Máte prosím někdo vyzkoušené? Děkuji!! PS: nikde jsem nenašla nosnost, znáte?

bambullkaa
25. únor 2018

Coto Baby verona, úplně obyčejný kočárek za normální cenu který udělá službu 🙂

kristiin
autor
25. únor 2018

@bambullkaa takže jste spokojená?🙂 jak ho máte dlouho a jak staré dítko v něm vozíte?🙂 já se pořád nemůžu rozhodnout mezi tímto a valco. mohla byste prosím třeba do interní zprávy poslat fotečku reálného kočárku s dítkem? budu Vám moc vděčná!

1105lenka
25. únor 2018

Nevím už jaký typ máme,ale používáme tuto značku zhruba od 15měsíců,dcera momentálně 26měsíců a občas ještě vozíme a jsme spokojeni.Dobře se řídí i skládá a zvládáme s ním i vycházky v lese na ne úplně rovném terénu.Můžu vřele doporučit

bambullkaa
25. únor 2018

@kristiin kočárek nemám, ale značku znám velmi dobře... Tak si mohu dovolit říct jaký je všeobecně. Valco je spíš sporťák než golfky. Zkus se mrknout na GB Qbit plus. Ten je do 17 kg a je velmi skladný. Hlavně mu nebudou rachotit kola jako u Coto Baby.