Máte zkušenosti s přebalovacími taškami Little Company?

priefi
30. črc 2019

Ahojky, bohuzel moje prebalovaci taska, co byla ke kocarku, uz zazila sve, jelikoz je z tzv.ekokuze, nelze ji vyprat, tak vypada, jako od cunat, coz me neskutecne stve a na bile latce, ktera je uvnitr, to jde neskutecne videt (kdyz tasku otevru), to je fakt rozum, pouzit bikou latku... Neni to jedina vada na krase, okraje se mi zacinaji loupat, pred nedavnem dokonce se podaril flek na viditelne casti nahore... proste necitim se uz s ni dobre (taaaak... to byl muj vylev)

Hledala jsem novou tasku a zaujala me prave od little company cerna paris. Mate zkusenosti s touto firmou a prebalovackama? Vydrzi neco, anebo to jsou vyhozene penize? Anebo mate tip na jine (max cena do 2000)Prebalovacku budi hojne vyuzivat., takzrbych byla rada, kdyby prezila aspon 1 mrnousa a peci o nej

priefi
autor
30. črc 2019

Jen dodam, ze tato taska, uz ma 3 roky a zazila toho fakt hodne, takze bych opet chtela nejakou, ktera toho vydrzi hodne a nerozpadne se hned, jen, co ji dam ja a deti (a manzel) tzv.zahulit.

hanka_12345
30. črc 2019

Ja mam z kiku za 199 vetsi tasku zrejme ala plazova, nevim..mam ji uz pul roku a jsem max spokojena. Do prebalovacky se me nic nevlezlo,tady dam vse, tu co sem koupila s kocarkem uz skoro nepouzivam.

priefi
autor
31. črc 2019

@hanka_12345 to ja byla s tou moji kocarkovou spokojena, ale 3 roky ntenzivniho pouzivani se uz na ni podepsalo

fyii
31. črc 2019

@priefi ahoj ja bych ji klidne zkusila vyprat na rucni prani. Peru takhle polstarky z ekokuze a prezivaji. moc to nezdimam pravda. takze pokud na ni extra nelpis, kdyby to nahodou nedopadlo, zkus ji vyprat🙂