Máte zkušenosti s kočárkem Tako Maxone Romby?

markikl
2. srp 2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo kočárek Tako MaxOne Romby? http://www.ajashop.cz/detail/5565063/kocarek-ta...

Děkuji za jakékoliv reakce 🙂

eliskaxox
2. srp 2015

Ja ho nemam ale ty tycky pod korbickou co drzi jen na dvou nytech se mi moc nezdaji.

klaruskka
3. srp 2015

Kočárek doma prozatím nemám, takže vlastní zkušenosti z běžného používání říct nemůžu. 😅 Každopádně jsem se byla minulý týden koukat po kočárcích a tento u mě jednoznačně vyhrál - barva, látka, moderní vzhled, stabilita... Jen mám spadeno na barvu bodró 😉

mynije
17. srp 2015

já do něj jdu na 100%, u kamarádky jsem ho byla ozkoušet a vše je super, lehoučký, snadno se ovládá, prostorný akorát.. a tato barva je jasnej vítěz, ikdyž ta vínová je teda ve skutečnosti taky nádherná (na obrázku se mi moc nelíbila)

mynije
17. srp 2015

@klaruskka koukám, že jsi taky z Brna - na kočárek si se dívala prosím kde?? Já co se tak dívám na netu, tak v Brně nikde není....

markikl
autor
17. srp 2015

tak kočárek už máme doma... 🙂
včera a dnes jsme byli už i na vyjížďce... zatím jsem s ním spokojená... tak doufám, že to tak zůstane i nadále... 😎

mynije
17. srp 2015

@markikl muzu poprosit o realnou fotku teto modre barvy? Dekuji

markikl
autor
17. srp 2015
mynije
18. srp 2015

@markikl díky moc!!! Vínovej jsem na živo viděla, ale modrou ne.. TAkže je rozhodnuto 🙂 jinak se zeptám součástí kočárku je i pláštěnka a moskytiéra? a kde si kupovala? Díky moc!!!

markikl
autor
18. srp 2015

ano, pláštěnka i moskytiéra je součástí kočárku 🙂
kočárek jsem objednávala přes internet, protože v mé blízkosti ho nikde na prodejně ještě nemají... http://www.darababy.cz/

mynije
18. srp 2015

@markikl mám stejný problém, v Brně nikde není a nebude, takže taky budu řešit přes internet.... díky moc za info, už se těším jak ho září/říjen objednáme 🙂

martinkasi
1. zář 2015

Ahojte holky, jaká sedačka se dá na něho připevnit i jakákoliv Maxi Cosi? A kde koupit adaptér na sedačku? Děkuji 🙂

mynije
1. zář 2015

@martinkasi cybex, besafe, maxicosi, nebo přímo od TAka.. adaptéry určo prodávají ve stejných prodejnách jak kočárek... taky si je budu objednávat...

klaruskka
22. říj 2015

Tak už ho mám taky doma a je úžasný, jsem moc spokojená 😅

klaruskka
23. říj 2015

Holky, mám na vás dotaz. Adaptér na autosedačku vám taky přišel spolu s kočárkem? Pasoval vám na kočárek? Ať dělám co dělám, nemůžu ho na ten kočárek napasovat 😒

markikl
autor
23. říj 2015

Meli jsme ten samy problem. Psali jsme na prodejnu, kde jsme kocarek objednavali a poslalu nam nove. Na tento tip kocarku totiz nepasuji ty stare adaptery, ale jsou nejake nove. 😉

klaruskka
23. říj 2015

@markikl Moc děkuji. Tak si asi v pondělí uděláme výlet do prodejny 🙂

salniki
7. lis 2015

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste zatim spokojení s tímto kočárkem? Moc se mi líbí, ale recenze na něj zatím nejsou. Moc děkuji 🙂

markikl
autor
8. lis 2015

@salniki dobry den, my s kocarkem jezdime 3 mesice a zatim jsem spokojena. Nenasla jsem na nem jeste zadnou mouchu. Dobre se s nim jezdi, lehce se da slozit( to velice ocenuji, ptotoze ho prevazim v aute alespon trikrat do tydne). Vsichni chvali, jaky mame krasny kocarek 🙂 je pravda, ze zatim jsem jeste nikoho se stejnym kocarkem nevidela 😎 jestli mate jeste nejaky dotaz, klidne se ptejte 😉

mynije
8. lis 2015

Ja ho mam zatim v krabici a uz se tesim, kamaradka ho nemuze vynachvalit. Hlavne ho nikdo nema-jeste jsem ho nevidela, coz je super. 🙂

deberus
8. led 2016

Dobrý den, ráda bych se poptala na tento kočárek. Nenašla jsem nikde na webu info o váze? Nevíte náhodou? Dále mě zajímají vzpěry - ty tyčky na nás působí poměrně tence, stále jste s kočárkem spokojená, je stabilní? Využila jste už i sporťák? A další věc - z obrázků to vypadá, že ony tyčky - vzpěry - překáží při vstupu do nákupního koše? Nebo je vše v pohodě? Ráda bych ho viděla osobně, ale skladem ho mají přes celou republiku, jinak na objednávku :(...Byla bych vám případně moc vděčná za foto ve složeném stavu a za reálné foto se sporťákem, ale nechci vás obtěžovat, jen kdybyste je náhodou měla...Zatím moc děkuji.
@markikl

martinkasi
8. led 2016

@deberus no já ho původně chtěla, ale odradila mě tak vysoká cena a kvalita kočárku jak jsem viděla, jako přišlo mi, že za 14 000 jsou daleko lepší! Ta hliníková konstrikce mi přišla moc křehká a ty vzpěry mě taky odradili, ještě se mi nelíbí látka přijde mi, že se budou dělat žmolky a zapínání na zip hluboká korbička (uvažovala co kdyby se pokazil ten zip :(, tak to nevím jako jak by se to pak řešilo)...
Jinak je fakt pěkný, ale my nakonec vybrali BabyDesing Husky 🙂.

deberus
8. led 2016

My bychom pripadne chteli Tako Maxone Script - ten ma jina barevna provedeni, nevite, jestli jsou latky stejne? Myslim tim podle vas - zmolkovaci?
@martinkasi

martinkasi
9. led 2016

@deberus jj ten jsem chtěla taky, je nejhezčí, ale materiál je u každého stejný :(, jako fakt by to chtělo vidět na živo doporučuji, možná Vám to nepřijde, ale mě to docela vadilo ten materiál, neřeknu kdyby stál 8000-9000, ale tak to je docela dost za Tako kočárek 🙂.

deberus
9. led 2016

@martinkasi no, do našeho cenového limitu se sice vejdeme, ale za poláka bych si taky představovala utratit méně peněz...ach jo...to je horší než vybírat auto :/ :D moc děkuji za info...musíme to ještě hodně zvážit ;)

markikl
autor
9. led 2016

@deberus tak vahu presne nevim... ale ten podvozek mne neprijde nejak tezky. Jinak kocarek je stale stabilni, tycky taky zatim drzi 😉 do nakupniho kose se dostanu v pohode. Je pravda, ze vyuzivam jen tu predni cast, v zadni casti mam slozenou plastenku. Sportak jeste nepouzivame, maly ma 5 mesicu a jeste snad 2mesice budeme jezdit v hluboke korbe. latka je zatim porad pekna, zadny naznak zmolku na ni neni, ani na tasce a tu taham porad nekam 🙂 jo a ze zapinani na zip jsem mela taky strach, ale zatim vse drzi. Ja si to z toho kocarku neodepinam uplne, vzdy necham kousek zipu zapnuteho. Ta barva a material mne prijdou prakticke, ze na nich nejde videt kazdy flek jak na nejakych jednobarevnych kocarcich.

To jsou me poznatky 🙂
Jinak mate pravdu, ze s tim vyberem je to slozite. Cim vic kocarku, tim je to horsi nejaky vybrat 🙂

Kocarek jsem nafotila, vecer sem vlozim nejakou tu fotku 😉

deberus
9. led 2016

@markikl jste strašně hodná, moc vám zatím za vše děkuji 🙂

markikl
autor
9. led 2016

@deberus není vůbec zač... 🙂

deberus
9. led 2016

@markikl vážně jste mi moc pomohla, je hezky skladný..děkuju za ochotu a za váš čas 🙂 přeji vše dobré 🙂!

koukalovadenisa
5. únor 2016

Dobrý den, tak už i mě kočárek přišel 🙂 Je to sice MaxOne Script, ale je tam rozdíl jen v barevnosti 🙂 Kočárek na mě zatím působí, velmi elegantně, bytelně a přitom je lehký. veškeré funkce, maminka zvládne i bez návodu a vše jde hladce. I základní výbava je podle mě nadstandardní, je v ní přebalovací taška i s podložkou, kšíry do hluboké korby, pláštěnka, moskytiéra a držák na pití.Zatím je to nejhezčí kočárek s kterým jsem měla tu čest 🙂) . Snažila jsem se na něm vše nafotit (na fotkách 15měsíční chlapeček) , tak snad vám to pomůže v rozhodování. Kdyby jste měly jakýkoliv dotaz, ptejte se 🙂

deberus
15. únor 2016

@koukalovadenisa vy jste uzasna! mesic cekame na BabyDesign Dotty Denim 13...prodejce nam uz dvakrat volal a dodani kocaru odklada, protoze vyrobce nestiha a kocary nejsou nikde v CR...Navic barva madla u Denimu, ktera se na obrazku jevi stejne hezky jako ta tady u Maxone, je nakonec nejspis spise svetla: bezovo-sedo-sv.hneda a kontrast neni zajimavy. Celkovy dojem tak najednou ztraci kouzlo. U BabyDesign se mi asi o neco vic libi sportovni verze nez u Taka, ale fotky od vas me ted vedou k tomu, ze mam chut udelat storno BabyDesignu a objednat Maxone, ktery je i na jednom z eshopu skladem. Coz by vyresilo nase cekani a nervy. Porod ma byt v pulce brezna, ale to uz muze prijit kdykoliv a ja bych rada kocar uz radeji doma. Jeste mi povezte, jezdi se vam s nim pekne? Zvladne mesto i mirny tereb - lesni cesty...?