Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo kočárek Tako MaxOne Romby? http://www.ajashop.cz/detail/5565063/kocarek-ta...
Děkuji za jakékoliv reakce 🙂
Kočárek doma prozatím nemám, takže vlastní zkušenosti z běžného používání říct nemůžu. 😅 Každopádně jsem se byla minulý týden koukat po kočárcích a tento u mě jednoznačně vyhrál - barva, látka, moderní vzhled, stabilita... Jen mám spadeno na barvu bodró 😉
já do něj jdu na 100%, u kamarádky jsem ho byla ozkoušet a vše je super, lehoučký, snadno se ovládá, prostorný akorát.. a tato barva je jasnej vítěz, ikdyž ta vínová je teda ve skutečnosti taky nádherná (na obrázku se mi moc nelíbila)
tak kočárek už máme doma... 🙂
včera a dnes jsme byli už i na vyjížďce... zatím jsem s ním spokojená... tak doufám, že to tak zůstane i nadále... 😎
ano, pláštěnka i moskytiéra je součástí kočárku 🙂
kočárek jsem objednávala přes internet, protože v mé blízkosti ho nikde na prodejně ještě nemají... http://www.darababy.cz/
Ahojte holky, jaká sedačka se dá na něho připevnit i jakákoliv Maxi Cosi? A kde koupit adaptér na sedačku? Děkuji 🙂
@martinkasi cybex, besafe, maxicosi, nebo přímo od TAka.. adaptéry určo prodávají ve stejných prodejnách jak kočárek... taky si je budu objednávat...
Tak už ho mám taky doma a je úžasný, jsem moc spokojená 😅
Holky, mám na vás dotaz. Adaptér na autosedačku vám taky přišel spolu s kočárkem? Pasoval vám na kočárek? Ať dělám co dělám, nemůžu ho na ten kočárek napasovat 😒
Meli jsme ten samy problem. Psali jsme na prodejnu, kde jsme kocarek objednavali a poslalu nam nove. Na tento tip kocarku totiz nepasuji ty stare adaptery, ale jsou nejake nove. 😉
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste zatim spokojení s tímto kočárkem? Moc se mi líbí, ale recenze na něj zatím nejsou. Moc děkuji 🙂
@salniki dobry den, my s kocarkem jezdime 3 mesice a zatim jsem spokojena. Nenasla jsem na nem jeste zadnou mouchu. Dobre se s nim jezdi, lehce se da slozit( to velice ocenuji, ptotoze ho prevazim v aute alespon trikrat do tydne). Vsichni chvali, jaky mame krasny kocarek 🙂 je pravda, ze zatim jsem jeste nikoho se stejnym kocarkem nevidela 😎 jestli mate jeste nejaky dotaz, klidne se ptejte 😉
Ja ho mam zatim v krabici a uz se tesim, kamaradka ho nemuze vynachvalit. Hlavne ho nikdo nema-jeste jsem ho nevidela, coz je super. 🙂
Dobrý den, ráda bych se poptala na tento kočárek. Nenašla jsem nikde na webu info o váze? Nevíte náhodou? Dále mě zajímají vzpěry - ty tyčky na nás působí poměrně tence, stále jste s kočárkem spokojená, je stabilní? Využila jste už i sporťák? A další věc - z obrázků to vypadá, že ony tyčky - vzpěry - překáží při vstupu do nákupního koše? Nebo je vše v pohodě? Ráda bych ho viděla osobně, ale skladem ho mají přes celou republiku, jinak na objednávku :(...Byla bych vám případně moc vděčná za foto ve složeném stavu a za reálné foto se sporťákem, ale nechci vás obtěžovat, jen kdybyste je náhodou měla...Zatím moc děkuji.
@markikl
@deberus no já ho původně chtěla, ale odradila mě tak vysoká cena a kvalita kočárku jak jsem viděla, jako přišlo mi, že za 14 000 jsou daleko lepší! Ta hliníková konstrikce mi přišla moc křehká a ty vzpěry mě taky odradili, ještě se mi nelíbí látka přijde mi, že se budou dělat žmolky a zapínání na zip hluboká korbička (uvažovala co kdyby se pokazil ten zip :(, tak to nevím jako jak by se to pak řešilo)...
Jinak je fakt pěkný, ale my nakonec vybrali BabyDesing Husky 🙂.
My bychom pripadne chteli Tako Maxone Script - ten ma jina barevna provedeni, nevite, jestli jsou latky stejne? Myslim tim podle vas - zmolkovaci?
@martinkasi
@deberus jj ten jsem chtěla taky, je nejhezčí, ale materiál je u každého stejný :(, jako fakt by to chtělo vidět na živo doporučuji, možná Vám to nepřijde, ale mě to docela vadilo ten materiál, neřeknu kdyby stál 8000-9000, ale tak to je docela dost za Tako kočárek 🙂.
@martinkasi no, do našeho cenového limitu se sice vejdeme, ale za poláka bych si taky představovala utratit méně peněz...ach jo...to je horší než vybírat auto :/ :D moc děkuji za info...musíme to ještě hodně zvážit ;)
@deberus tak vahu presne nevim... ale ten podvozek mne neprijde nejak tezky. Jinak kocarek je stale stabilni, tycky taky zatim drzi 😉 do nakupniho kose se dostanu v pohode. Je pravda, ze vyuzivam jen tu predni cast, v zadni casti mam slozenou plastenku. Sportak jeste nepouzivame, maly ma 5 mesicu a jeste snad 2mesice budeme jezdit v hluboke korbe. latka je zatim porad pekna, zadny naznak zmolku na ni neni, ani na tasce a tu taham porad nekam 🙂 jo a ze zapinani na zip jsem mela taky strach, ale zatim vse drzi. Ja si to z toho kocarku neodepinam uplne, vzdy necham kousek zipu zapnuteho. Ta barva a material mne prijdou prakticke, ze na nich nejde videt kazdy flek jak na nejakych jednobarevnych kocarcich.
To jsou me poznatky 🙂
Jinak mate pravdu, ze s tim vyberem je to slozite. Cim vic kocarku, tim je to horsi nejaky vybrat 🙂
Kocarek jsem nafotila, vecer sem vlozim nejakou tu fotku 😉
Dobrý den, tak už i mě kočárek přišel 🙂 Je to sice MaxOne Script, ale je tam rozdíl jen v barevnosti 🙂 Kočárek na mě zatím působí, velmi elegantně, bytelně a přitom je lehký. veškeré funkce, maminka zvládne i bez návodu a vše jde hladce. I základní výbava je podle mě nadstandardní, je v ní přebalovací taška i s podložkou, kšíry do hluboké korby, pláštěnka, moskytiéra a držák na pití.Zatím je to nejhezčí kočárek s kterým jsem měla tu čest 🙂) . Snažila jsem se na něm vše nafotit (na fotkách 15měsíční chlapeček) , tak snad vám to pomůže v rozhodování. Kdyby jste měly jakýkoliv dotaz, ptejte se 🙂
@koukalovadenisa vy jste uzasna! mesic cekame na BabyDesign Dotty Denim 13...prodejce nam uz dvakrat volal a dodani kocaru odklada, protoze vyrobce nestiha a kocary nejsou nikde v CR...Navic barva madla u Denimu, ktera se na obrazku jevi stejne hezky jako ta tady u Maxone, je nakonec nejspis spise svetla: bezovo-sedo-sv.hneda a kontrast neni zajimavy. Celkovy dojem tak najednou ztraci kouzlo. U BabyDesign se mi asi o neco vic libi sportovni verze nez u Taka, ale fotky od vas me ted vedou k tomu, ze mam chut udelat storno BabyDesignu a objednat Maxone, ktery je i na jednom z eshopu skladem. Coz by vyresilo nase cekani a nervy. Porod ma byt v pulce brezna, ale to uz muze prijit kdykoliv a ja bych rada kocar uz radeji doma. Jeste mi povezte, jezdi se vam s nim pekne? Zvladne mesto i mirny tereb - lesni cesty...?
Ja ho nemam ale ty tycky pod korbickou co drzi jen na dvou nytech se mi moc nezdaji.