Máte zkušenosti s kočárkem Jané Trider?

pralinkamersi
5. led 2014

Zdravím maminky,nemůžu se vůbec rozhodnout s výběrem kočárku....Každý chválí Jané slalom kvůli velkýmu sportáku,mě ale nevyhovuje ta nízká konstrukce...A Trider mi příjde vyšší,ale zas má menší sporťák-i když mě se tehle typ moc líbí....Také se mi líbí ty hluboké korby u Janéček a Concordu,ale taky jsem četla mínusy,že se tam miminko v létě ,,paří,,...Tak vážně nevím...korbu bych pořídila stejně jinou,protože ten transporter je mrňavý...
Takže budu ráda za vaše případné náměty,rady,recenze..

koliotte
7. led 2014

Ahoj, tak já mám Jané slalom a jsem fakt moooc spokojená 🙂 🙂 🙂 Nízká konstrukce mi nevadí, to je až u sporťáku, korba je normálně vysoká ... naopak je tříkolka díky ní stabilní. Sporťák je opravdu velký, vpohodě se do něj vejde i tříleté dítě 😉 Nepřišlo mi, že by se v korbičce prcek v létě pařil (zespodu jde otevřít odvětrávání) a spodní část boudičky lze odhrnout a je tam síťka ... Navíc je to jedna z největších korbiček, co jsem viděla .... Jedno mínus ale mám - malý košík pod kočárkem 😒 Jízdní vlastnosti jsou ale výborné, rukojeť kočárku dobře sedí v ruce, jiný bych nechtěla !!!!