Ahoj všem, prosím, má někdo zkušenost s těmato golfkama? Moc se mi líbí, ale nikde v mém okolí je nemají v obchodě na odzkoušení. Recenze nikde moc taky nejsou, tak budu ráda za každký postřeh. Moc děkuju.
Ahoj Maminky,
na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každá z vás se do ní může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂
Já jsem právě vytvořila článek na téma kočárek Inglesina Swift a jestli s ním máte zkušenost, můžete ji vložit zde: https://www.modrykonik.cz/inglesina-swift/.
Tím, že svou zkušenost k článku napíšete, pomůžete i ostatním maminkám, které právě shánějí kočárky pro své dítko a hledají osobní zkušenosti 😉
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Jennyska
Takže jsem to riskla a objednala tyto golfáče. Včera přišly a jsem z nich naprosto nadšená!!
Strašně jednoduše se skládají i rozkládají, polohování a manipulace s boudičkou je téměř pouze na dotyk (jde to skoro samo, žádné násilí). Kvalitní látka, pohodlný polstr zadní části. Mám červené a barva plně odpovídá té z fotek na netu. Snad jen jediná "nevýhoda" je malý úložný košík , ale on by se tam rozměrově ani žádný obr nevešel. Na boudičce v zadní části je ještě kapsa na suchý zip, takže drobnosti se dají dát tam.
V terénu otestovaný ještě není, ale myslím, že s ním budu spokojená. Zatím jsem fakt ráda, že jsem do něj šla. 😎
zorvna jsem chtěla založit to ssamé téma, dneska jsemse do něj zakoukala na netu a zítra na něj jedu mrknout do obchodu, doufám že budou. Recenze jsem taky nenašla, nejspíš proto, že je to nová kolekce.