Mám děti dva roky od sebe - mám pořídit sourozenecký kočár?

barbarra
9. črc 2018

Mam dve holcicky 4m a 28m. Mame kocarek s korbou a skejt a sportak pro starsi. Ovsem nevyhovuje to. Starsi dcerka pred narozenim mimca v kocarku uz moc nebyvala ale ted by v nem byt chtela, proste zarli. Uvaziju o sourozeneckem kocaru. A ted jaky? Vedle sebe korbu a sportak? Nebo za sebou? Mate nekdo zkusenost? Zatim bych mela moznost koupit od znamych Easywalker duo v kompletni vybave nebo Abc designe tandem circle. Mate nekdo zkusenost konkretne s temito kocarky a byly jste v podobne situaci? Diky Bara

designe

letadylkokane
9. črc 2018

@barbarra ahoj, mame dcery 24 mesicu a 3 mesice. Sourozenecky kocar mame od sousedky, je to staricky ABC design s vlackovou konstrukci za sebou. Ale ja vam nevim, starsi v nem vydrzi chvilku a pak chce chodit. A my se vlacime s kocartankem. Takze vlastne vubec nevim, jestli bych vam ho doporucila. Skoro mi to prijde jako vyhazovani penez.

lumiga
9. črc 2018

Máme dcery od sebe 21 měsíců a měli jsme sourozenecký Baby Jogger city select- naprostá spokojenost! Hlavně je u tohoto typu možnost přestavby na monokocar, takže jsme využívali i pak,kdy už se starší nevozila v sedačce a měla jen skejtik.
Kupovali jsme tenkrát starší na bazaru.

monaluza
9. črc 2018

Meli jsme Easywalker duo na kluky 21 mesicu od sebe, projezdila jsem s nim zimu, kdyz starsi jeste moc nechodil, ale na jare presel na stupatko. Pokud mate moznost koupit ho velmi levne a mate ho kde uskladnit (mne ke konci silene vytacelo vyhybat se v zadveri dvema kocarkum 😉), tak bych ho mozna koupila, ale myslim si ze to bude jen na kratky cas, ze to u vasi dcerky je jenom klasicke "obdobi", ktere zase prejde 🙂. Byt vami, popremyslela bych o porizeni satku/nositka na mladsi dcerku a starsi by si mohla chvili uzit zpatky svuj kocarek 😉. Delame to tak ted pri vyletech - berem kocarek se stupatkem, do kosiku nositko a kluci (11 mes. a 2 a trictvrte) se ve sportaku stridaji, jak je zrovna potreba 😉.

toluma
9. črc 2018

Mám mimčo 4m a staršího 2r a 4m.Taky sem řešila,jestli pořídit sourozenecký kočár,ale nakonec to taky řeším na střídačku-jeden v kočárku,druhej v nosítku.Starší už na kočáru moc nevydrží,ale v těch vedrech by byl dvojkočár v něčem pohodlnější.Ale na tu chvílu nebudu tahat další krám do baráku 😂.Ale kdyby byli od sebe třeba jen rok,určitě bych nějakej tandemovej pořídila.

radecka1
9. črc 2018

Easywalker je super, mám dvojčata, takže značku doporučuji. Ale ve vaší situaci bych kočár nekupovala, přijde mi to zbytečné vyhazování peněz. Děti mi v kočáru přestali jezdit ve 2 letech. Myslím, že je to jen chvilkové období žárlení a také bych doporučila spíš šátek nebo nosítko na miminko a starší chvilku vozit a za chvilku bude zase chodit nebo ji pořiďte malý kočárek, ať má taky "miminko". V případě, že sourozenecký kočár, tak rozhodně vedle sebe. Druhou uvedenou značku neznám.

aalleenn
9. črc 2018

@barbarra mám easy walker a super, projede i trochu terén, děti jsou od sebe 2r, pokud hodně chodíš tak bych ho pořídila, najdu třeba 10 km a to by starší neušel , nastupuje si a vystupuje dle potřeby ;) ale střídmě i sporťák a nositko , záleží na tobě co preferujes a na co máš doma místo ;) a nebo když jsou to známí tak si ho pujc a uvidíš, jestli ti bude vyhovovat

bledulka84
9. črc 2018

Ja mam deti 2r a 9m od sebe a poridili jsme vozik za kolo pro 2 deti, ktery obcas pouziju jako kocar, nekdy jezdi v normalnim sportaku obe zaraz (sedi za sebou), jindy jeste ted, kdy mladsi bude mit rok vozim jen starsi a mladsi je v nositku. Starsi v kocarku spi, jde do nej, jen kdyz je unavena a usne v nem, usne i v tom voziku, kde je v poloze sedu. Ten je fajn, ze je multifunkcni, ale zase je neskladny a blbe se prevazi. Podle me je to ciste individualni a pokud nezname vas rezim, tak ani nezhodnotime, jestli a co se vyplati poridit. Ale pokud jste cyklisti, tak jdete do voziku, urcite vyuzijete na vylety.

lajla
12. črc 2018

kupte si bugaboo donkey a muzete stridat..mono duo i stupatko se sedatkem.baby jogger city select ok.ale maly pro dvoulete a horsi manipulace

lioness34
12. črc 2018

Ano my pořizovali z bazaru easywalkerduo sportak a skvělý - bezvadny, hlavně se deti necítí na druhé koleji sedí vedle sebe když je třeba a rychle se premistite nákup se tam vejde když usnou j klid... nikdo nemruci ze ho bolí nohy apod za mě koupit ale z bazaru a jen sportak 😉