Mám dotaz, doteď mám kočárek pro dvojky Peg perégo pro dvojčátka je super, lehký, vejde se hlavně do dveří atd... Ale jak jsou holky větší a těžší tak tento kočár má slabá kola nejsou nafukovací taková ta městská, jsou také už hodně sjetá (kočár není nový) a já sebemenší hrbolek musím kočár nadzvednout, pak také tento kočár už je spíše pologolfáč takže sedáky jsou celkem nízko a když máme zimní fusak, holky se nalepí vpředu na opěrky a fusak sjede dolů a dřeme o kolečka fusakem ☹ Docela mě už každá vycházka vytáčí, pořídala bych nejradši jiný kočár - více teréňák s nafukovacími koly a vyššími sedáky....ale musí vejít do dveří. říkám si ale má to cenu v 1 roce? někdo vozí kočárek do 3 let dítěte, někdo tak rok a půl?? Jelikož máme holčičky tak si říkám, že se budou chtít vozit asi déle 🙂 co myslíte? díky za názory
Koupila bych kvalitní golfky. Co tak sleduji kolem sebe, tak prvních cca 6 měsíců se vozí v hlubokém, pak cca do 18 měsíců sporťák a pak třeba až do 3 let ty golfky. Takže do těch bych investovala.
U nás se jezdilo v kočáru cca do roku a půl, poté už výjimečně, záleží, jestli se chtějí stále spíš vozit nebo chodit samy.
Děkuji za odpovědi. Začínám přemýšlet i o tandemovem kočárku. Sice jsem ho původně nechtěla. Ale ten nám projede určitě dveřmi, holky se v kočárku taky škadli což by se také vyrešilo. Otázkou je zda se jim tam bude líbit? 🙂
holky jsou dle mě malé a kočárek si zaslouží....mrkni na valco snap duo, mel by mít co, co píšeš
@loafeer děkuji za tip. Tak nový kupovat určitě nebudeme...a ono se těžko hledá v okolí kočár pro dvojčata a ještě konkrétní značka....každopádně dívám se dívám. Máme bohužel ale moc úzké dveře, bojím se toho, že projede pouze tento kočár Peg perégo, který je 76 cm široký. Projede tak tak. Je to tím, že futra sou sice širší, ale dveře jak se otvírají dovnitř, tak berou hodně cm...takže projede pouze šíře 76 cm...možná 1 cm navíc, ale říkám i s těmito cm občas zaškobrtneme o futra, tak podle mě víc by asi nešlo.... ☹ Proto se koukám po tandemovém kočárku, ale to víte, že bych raději klasiku... 😉
Muj syn kolem roku a pul uz nechtel, a za 2 mesice do kocaru s chuti vratil a jezdili jsme vice mene do 3 let. Za me bych koupila!