Asi jsem se zamilovala 🙂 Není nádherný.
Vzhledem k prakticnosti bych ho nechtela ale je fakt krasny
nádherný teda fakt je...to rozhodně. a jak vypadá sporťák? 😉
@lenousek10 já jsem tedy těžký zastánce předních otočných kol a prostě kočárků více drobných, cestovních...ale jako na pohled je krásný. komu sedí k životnímu stylu, tak proč ne 😉
Ten má kamarádka. Mně se taky libí přední kolečka s aretací. Jen se bojem co udělají při jízdě prez naší hodně zaplatovanou silnici.
Lepší jsou BéBécar🙂
Skvěla je i cena 11200,- za trojkombinaci . Proto nad ním i přemýšlím.
Je nádherný..taky když jsme vybírali kočárek, zaujal me jeden RETRO...ale přítel je moc IN 😂
To je pravda kolečka a celkově podvozek nic moc. Korba je ale úžasná.
Jen aby se ta krajka netrhala... co si budeme říkat, kočárek občas člověk složí do kufru a dírka je tam hned 😒 nevím nó... Já bych si připlatila za ten co jsem sem dala na fotce. Kočárek je kožený s mega korbou. Kůže se hodně dobře udržuje 😉
Je super, že to není klasická sériovka a tak kočárek nebude mít každá 😉
Coz o to,krasny je a pokud necestujes mhd nebo nemusis skladat kocar do auta tak proc by ne...me by svihlo tahat se s nim z/do mhd nebo auta kazdy den. Nas zivotni styl je dost aktivni a k tomu mi tenhle kocar nesedi,zalezi jen na vas...
mam zaujem chcela,by som ho kupit,byvym na slovensku
je nadherny cekame miminko a uvazuji nad koupi.laska na prvni poholed 😀
Tady vyjde ještě levněji a píšou že potah jen působí jako krajka.
http://www.petto.cz/kocarky/anmar-ellina-krajko...
Kočárek Anmar v čistém, elegantním a zcela neotřelém krajkovém designu, který nikdo nepřehlédne
Potah působí jako krajka - samozřejmě ale splňuje běžnou funkci potahu jako u běžného kočárku.
Ahoj, take se mi libi, mate nekdo zkušenost, bohužel nemuzu najit recenze. Dekuji
@lenousek10 koupila si ho nakonec?
@bambullkaa co je to prosim za znacku, děkuji
@misulle1234 je to Tako Lumi Lum Exclusive r.2015 (dlouho se design neměnil a tenkrát na podvozek nešel nasadit sporťák.) Dnešní Tako Lumi Lum Exclusive je na pár detailů stejný a jako bonus na podvozek jde nasadit sporťák viz. foto. Kočárek se vyrábí ručně a je to zakázková výroba nikoliv série 😉
@bambullkaa diky moc,juknu na net jeste 🙂
@misulle1234 není zač 🙂
@lenousek10 Ahoj, koupila jsi ho nakonec? Taky se mi moc líbí ;)
Ahoj holky,koupila si některá z Vás kočárek Anmar? Taky o něm uvažuji🙂
Nakonec dvakrat tehu nevyslo ☹ takze ne