Dobre rano maminky , prosím vás , mám bugaboo fox, za 12 dni termín a přemýšlím jestli mám koupit do kočárku nějakou letní vložku aby se malá nepotila? Teď vidím maminky okolo sebe jak něco takové kupuji , tak jestli s tím mate nejaka zkušenosti a jestli ano tak jakou ? Cenově mi to je úplně jedno .
Hezky den ☀️☀️☺️☺️
@emamaira skvěle 🙂 děkuji moc !
@ondruchovat Mám také plenu.😃
pripojim se - da se nekde objednat vlozka do sportaku dorjan? je to trojkombinace, ted jsme vymenili korbu za sportak, maly v tom sedel chvilku a uplne mokry on i kocar... + jeste i autosedacka - jsou nejake potahy at se tak nepoti? dnes by nam mela dorazit britax romer king II, do ted byl ve vajicku a taky strasne,.. chvilku v aute a voda z neho tekla proudem
@ondruchovat Já jsem dávala látkovou plenu.
Holky, zkuste vložku aeromoov, jde do sedačky a kočárku a paráda!
@petramana Do autosedacky se da koupit bud originalni od vyrobce sedacky, nebo treba emitex sije univerzalni do sedacek. V nasem britaxu ji mame. Je to takove mekci frote.
Kocarek Dorjan mame taky, pro miminko v nem mam pripravenou plenku a doma mam merino podlozku (taky od emitexu), ta je pry na odvod potu prijemna, vyzkousime za pochodu.
Do hlubokého jsem žádnou vlozku neměla... pod malého jsem dávala velikou viceucelovou látkovou plenu. Nijak výrazně se malý nepotil a to byla vloni také vedra. Myslím, že vložka není potřeba🙂