Letní vložka do kočárku

ondruchovat
11. čer 2019

Dobre rano maminky , prosím vás , mám bugaboo fox, za 12 dni termín a přemýšlím jestli mám koupit do kočárku nějakou letní vložku aby se malá nepotila? Teď vidím maminky okolo sebe jak něco takové kupuji , tak jestli s tím mate nejaka zkušenosti a jestli ano tak jakou ? Cenově mi to je úplně jedno .
Hezky den ☀️☀️☺️☺️

emamaira
11. čer 2019

Do hlubokého jsem žádnou vlozku neměla... pod malého jsem dávala velikou viceucelovou látkovou plenu. Nijak výrazně se malý nepotil a to byla vloni také vedra. Myslím, že vložka není potřeba🙂

ondruchovat
autor
11. čer 2019

@emamaira skvěle 🙂 děkuji moc !

kattka009
11. čer 2019

@ondruchovat Mám také plenu.😃

petramana
11. čer 2019

pripojim se - da se nekde objednat vlozka do sportaku dorjan? je to trojkombinace, ted jsme vymenili korbu za sportak, maly v tom sedel chvilku a uplne mokry on i kocar... + jeste i autosedacka - jsou nejake potahy at se tak nepoti? dnes by nam mela dorazit britax romer king II, do ted byl ve vajicku a taky strasne,.. chvilku v aute a voda z neho tekla proudem

bayt
11. čer 2019

@ondruchovat Já jsem dávala látkovou plenu.

nikolspace
11. čer 2019

Holky, zkuste vložku aeromoov, jde do sedačky a kočárku a paráda!

puhelin
12. čer 2019

@petramana Do autosedacky se da koupit bud originalni od vyrobce sedacky, nebo treba emitex sije univerzalni do sedacek. V nasem britaxu ji mame. Je to takove mekci frote.
Kocarek Dorjan mame taky, pro miminko v nem mam pripravenou plenku a doma mam merino podlozku (taky od emitexu), ta je pry na odvod potu prijemna, vyzkousime za pochodu.