Prosím o radu, chci lehký sporťák do +- 10kg, protože nemám moc síly, čtyřkolku, vzadu větší, vpředu menší kola. Ale bojím se úplně mini koleček vpředu, aby byla pohodlná jízda na kostkách i na polních cestách. Také bych ráda, aby malý měl nejen prostor, ale i v zimě aby mu tam nebyla zima. Vybrala jsem:
Concord Fusion
Peg Pérego Booklet Lite
Patron Fenix F4R
Baby jogger Citi mini
X lander X cite
děkuji za radu
Bébe Beni Izzy!!! Jsem maximálně spokojená 🙂
japona: někdo říkal, že valco má vzadu nějakou síťku a v zimě tam fouká.....?
@lucka_zaoralova jojo je lehkej, jen jsem zapomněla, chtěla bych i otočnou sedačku, páč malej je ještě fakt malej 🙂
@nakad tak otocnou sedacku nema ani bj city mini ani fusion. Ja bych si na ni mozna ani netrvala. PP Book,Fusion i BJ city mini maji umelohmotna kolecka,takze na polnacce v tom dite mladsi 18 mesicu uklepes k smrti. Patron ani X landes neznam. Zkus kouknout na BJ City mini GT, ten si hrozne chvali i do terenu anebo britax b motion 3 nebo 4. Vaha je kolem 10 kg, maji nafukovacky a jsou prostorny a na kostkach dite nevyklepes. Jinak toho Britaxe b motion 4 prodavam,kdybys mela zajem
@nakad Jasně, ono záleží na každé mamči co chce, je super, že ty to víš 🙂. Já v něm měla malou zhruba od 5ti měsíců a nikdy mi nevadilo, že otočit nejde, ale jak říkám, je to o osobních preferencích 😉. Každopádně, když bych si měla kupovat sporťák znovu, volím stejně, což bych třeba v případě mé dnes už bývalé trojkombinace říct nemohla.. 🙂
Já jsem pro Jané Slalom, sice nejde otočit, ale to mi až tak nevadí 😉
@eliskaxox aha díky moc za informace, za kolik britaxe prodávás?
@lucka_zaoralova no musím říct, že mám fakt divnej pocit, když ho mám ve sportáku po směru a nevidím na něj, asi je to o zvyk, ale teprve jsme ho tam dali, takže na sebe pořád koukáme :_)
@nakad Mam ho v bazarku je jeste rok a pul v zaruce i s doplnky za 5500. Nemam k nemu jen plastenku ale kocarek mam nastrikany super imregnaci. Uz jsem sla pul hodky v desti a maly uplne suchy. Ma nahore okenko tak maleho muzes pozorovat. Navic pokud mas malyho prcka tak je super polohovani na pasky,maleho si prizvednes jak je potreba,nejsi limitovana polohami leh,polosed a sed. Ja to vyuzivala kdyz bylo malemu 5m a mel rymu,tak jsem si ho jen malinko prizvedla treba o 2 cm aby se mu lip dychalo
asi bych koupila novej, aby dlouho vydržel, ale díky za nabídku
Concord fusion ! 🙂 Měla jsem Maxi cosi,x-lander,nunu... a vždy skončila u concordu. Mám jedno dítko a prostřídala fůru kočárů,ale vždy se vrátila ke concordu. Byla to láska a německá kvalita ..ovladatelný 1rukou 🙂.
Já jsem malou dala v 6 a půl měsících do BJ City mini, protože taky nemám moc sílu vláčet klasický těžký sporťák, ještě naložený a jsem maximálně spokojená. Lehce se ovládá i skládá, stříška je obrovská, takže jí svítí akorát tak na lýtka a když prší, kolikrát ani nevytahuju pláštěnku. Umělohmotná kolečka nemá, jsou taková gumová pěnová. Možnost otočení proti směru jízdy nemá, ale přijde mi to zbytečné, mně ani malé to nechybí, kdyžtak jsou ve stříšce plastová okénka nebo je vzadu průhledná síťka. Samozřejmě jízda s nafukovacími kolečky je komfortnější, ale zase potom je ten kočárek těžší a není třeba tak skladný do auta.
Valco snap 4 se sportovními koly a na zimu fusak🙂