Lehký kočárek/vanička i sporťák. Máte tip?

jsemmariana
7. čer 2023

Zdravím, hledám kočárek s odpruženými koly, sporťák polohovatelný do úplného lehu nebo alespoň mírně vyvýšeného, a hlavně aby se s ním dobře manipulovalo a mohla jsem vybrat směr otočení vaničky a taky sportove části.
Byla jsem zkoušet v obchodě kočárek TRF mono 2, ale přišel mi dost těžký, mám problémy se zády a u tohoto kočárku je ta větší váha cítit i při manipulaci venku. Taky nevím, zda vybrat kola nafukovací nebo komorové? Budu ráda za vaše postřehy a zkušenosti.
Posledně jsem měla před léty nějaký kočárek od britaxu, tříkolku a strašně mně z toho bolely ruce, špatně se ovládal a kola i při fixaci předního kola vždy nějak ujizdela a hlavně v obchodě na kluzky podlaze to byl horor.

zelenaesmolda
7. čer 2023

Vsechno az na ty odpruzene kola splnuje Peg perego.

jsemmariana
autor
8. čer 2023

@zelenaesmolda děkuji. A který konkrétně? Kdysi jsem měla i ten, jenom už nevím jaký model, ale za chvíli vrzal a taky se moc dobře nedal ovládat...

zelenaesmolda
8. čer 2023

@jsemmariana
Ja jsem mela Book S.Ovladal se paradne protoze ma spojene madlo tak i lehce jednou rukou.Doporucuju ale soft ride kolecka,ne ty obyc.

krisstina93
8. čer 2023

Já měla bebetto luca, splňovalo víceméně vše, ale nevím co je pro tebe tezsi kočár, já ho unesla třeba i s dítětem do schodů, ale něco vážil no, teď mám Valco a to mi přijde lehčí. Ale nenech se zmást vahou, těžký kočár automaticky neznamená, ze se s nim víc nadres, spis naopak, na ty lehké slupky musíš vynaložit víc úsilí, aby to jelo a zatacelo :D pokud to netlacis denně do nějakého strmeho kopce, nenosis do schodu nebo neskladas do auta, je naopak lepší mít kočár trochu tezsi.