Potřebuji poradit, budeme se stěhovat a bohužel za dveřmi není místo kam dát kočárek a do sklepa se s ním nedostanu - hned pod schody se nedá s kočárkem otočit, abych s ním zajela do chodby. Takže ho budu muset tahat do mezipatra nebo přímo do patra do bytu. Ale zároveň potřebuji, aby zvládal lesní terén s kořeny stromů (chata v létě). Můžete mi poradit nebo se přidat se zkušenostma, jaké kočárky rozhodně ne či naopak se kterými jste byli spokojeni?
@majavcelicka Měla jsem Chicco Polar, ale to už je 2 roky.Vyrábí se už jiný typ. Je super na obojí.Lehký je prý G mini, ale nevím, jak je velká korba. 🙂 🙂 🙂
@majavcelicka Sportak nebo korbu? Já mám Britax a se sportákem se dá složit tak, že nazabírá vůbec místo. Mám bm4.
@pettrus1210 Spíš jsem koukala na Mutsy Evo. Mutsy Igo mi přišlo, že by nezvládlo terén v lese...
@veroniquecz Potřebuji obojí. Teď začínám váhat nad tím, že na chatě by zůstával nějaký bazarový klasický kočárek. A dvojkombinaci bych koupila do města, kde budeme většinu času...
a potřebuješ golfky, nebo hluboký? S golfkama jsem spokojená s Nunou a ani Valco není špatné... ale s hlubokou korbou neporadím...
Jane slalom 🙂 bazarovy za par korun
Mám podvozek s nafukovackama a po lesní cestě jezdíme . Není to sice kočár přímo do lesa . ALe zvládne to
@kika_21 Ten Polar fakt vypadá krásně, ale nic takového už nedělají... ☹
@pettrus1210 Aha ... tak to juknu, myslela jsem, že je jen s těma kolama do města.
@majavcelicka Sehnala jsem ho na bazaru, byl jako nový a za 1500 kč, korbu nikdy nepoužívali.Měla jsem smetanový, je i černý. 😉
Za mě Stokke Xplory, umí totiž jezdit do/ze schodů, bydlíme v 2. patře, nemáme výtah, kočár s dítětem bych prostě nahoru nevynesla a nosit nejdřív korbu a pak podvozek byl vopruz...I terén se sklopenými koly se s ním projede, ale obecně to je městskej kočár a díky sklopným kolům mě nezastaví žádný schody 🙂
@pettrus1210 Mutsy Igo mi nadchnul - viděla jsem video, jak je výborně odpružený. Jen mám dva dotazy. Není problém se stříškou u sedačky, že větší dítě se tam nevejde - přijde mi dost nízko. A pak jak dlouho ti vydrželo dítko v hluboké korbičce - přijde mi malá (ale možná jen dojem). Předem mockrát děkuji za odpovědi.
@xdany To mne zaujalo, ale nedokáži si představit, jak to na těch schodech funguje - hledala jsem videa nebo nějaké info a všude je jen popis, že to kočárek dokáže ... ☹ Můžeš mi to blíže popsat?
@xdany Jé, tak už nic, našla jsem na youtube. 😉
@majavcelicka Malé je dnes 5 měsíců, takže ve sporťáku ještě není, od korbičky mi každý zrazoval, že je malá, ale zatím se tam v pohodě vejde i se zimním fusakem a je polystyrenová, takže lehoučká a myslím, že do dubna než bude teplo tam vydrží v pohodě a to není žádný drobek🙂 Jinak s kočárkem jsem spokojená, chtěla jsem co nejlehčí, ale aby taky něco projel a zatím jezdíme všude. Není to teda na lítání někde po lesích, ale lesní cestu zvládá🙂 A navíc je krásný, jeden z mála co se mi líbil. Jo a ten odpružený podvozek byl loňská novinka, možná, že letos mají zase nějakou vychytávku.
@majavcelicka Jinak Mutsy Evo jsem měla taky, v porovnání se Stokke naprosto neporovnatelné (stokke mám bazarový za cenu nového Eva) a ten sporťák mi přišel oproti stokke fakt prťavej, synovi budou v dubnu 2 a v Xplory má ještě spoustu místa za hlavou (to se u moc dvojkombinací nevidí, vídávám spíš děti, co se nemůžou pod stříšku vejít, pokud nejsou v golfkách). Jinak po schodech umí jezdit i Bugaboo Buffalo a Donkey - ale ty jsou z mýho pohledu dost nízký, ze Stokke dítě vidí v MHD z okýnka 🙂
Ja mam bgb cameleon 3, osobně bych ho volila do města znovu. Ale na buhvijaky výlety do lesa neni. Zvládne to, ale trpí. Takze bych volila kombinaci - bgb ve městě a nějakej starej ctyrkolak za pětikilo z bazaru na chatu 😉
Teď máme bazarový Jane SLALOM, seskáču vždy k výtahu.Dokonce i tam, kde nejsou bezbar. vstupy to lze. POLAR byl lehčí, ale tenhle je taky super. 🙂
@majavcelicka Zkus se podívat na Gesslein S4, dá se dokoupit korba nebo sportovní nástavba s vložnou taškou. Měla jsem jeho předchůdce F4 a jezdila jsem s ním všude i v lese přes kořeny a zvládal. Ale na tu chatu bych klidně koupila bazarovou Inglesinu Magnum. Dá se koupit za pár korun a vydrží fakt všechno.
Holky moc Vám všem děkuji, mám o čem přemýšlet. Ale vidím to, na nějakej ojetej bazarovej na chatu a jinak cokoliv lehkého do města.
my máme dva a nosím dvě patra máme brio go nýní britax go next a mima xari
nosím kočárek shody nevyskákávám přišlo mě to snad ještě víc náročné a ymslím, že kolům to moc neprospívá.
@majavcelicka tak Mutsy Igo terem narozdil od Evo zvladne.Igo je odptuzrne,coz Evo neni 😉 Mam Igo a kamaradka Evo a rozdil obrovsky.
@montyna V dobách největší slávy kočárku i několikrát denně - dřív v něm dobře spal, takže ven na pár minut uspat, vyhopsat nahoru a nechat ho spát na chodbě...teď kočár používám už minimálně a nechávám ho dole, s pupkem to jde blbě, ani do MHD ho už nezvládám vytáhnout sama, ale dřív fakt v pohodě, jezdívali jsme do města v době, kdy jezdí hlavně důchodci a to pak neměl kdo pomoct...výhodou tědlech drahých kočárků je opravitelnost, není problém někde nějaký šroubek dotáhnout, případně dokoupit nějakou součástku...
Tady jsem našla na googlu, jak to vypadá, když se jede ze schodů http://diaryofakidneybean.co.uk/wp/wp-content/u...
Jo a podle mě žádnej kočár není vyloženě do terénu 😅
Dekuji 🙂
Resila jsem stejný problém , nakonec mame Mutsy igo a jsem spokojena