Máte někdo osvědčený kočárek typu golfky, ale se spojenou rukojetí? Potřebuju, aby se zádová opěrka dala polohovat a byla dostatečně dlouhá... Díky!
Máme Valco snap4 a super
Jane carrera jsou taky moc fajn. Měla jsem i nunu, ale moc mě neoslovila. Valco je moc chválené, ale sama zkušenost nemám. Měla jsem i britax, ten je taky fajn 🙂
Za mě Valco Snap 4. Lehoučký, prostorný košík, spojená rukojeť, zádová opěrka dlouhá a lze do úplného lehu. Já bych ho nedala ani za nic 🙂
za me taky valco snap 4 je naprosto skvelej
za mě doporučuji baby jogger city. Kočárek má spojenou rukojeť, polohovací až do lehu, prostorný a pohodlný. S úžasnou stříškou, lehký a lehce se s ním manipuluje a je skladný 🙂
my máme valco zee
My máme Coto Baby Blues a jsme také moc spokojení... Má velkou ložnou plochu, polohovací do lehu, spojená rukojeť, lehoučký...
Valco snap 4 sport s nsfukovacimi koly
espiro nano - úžasný
Bugaboo bee, naprosto luxusní kára
Já po velkých nervech nakonec vybrala Inglesinu zipy light. Ještě tedy nepřišla, ale řekla bych, že je z výše jmenovaných nejlehčí, jak jsem to tak postupně hledala...
@kacimura mame teprve od dubna 2017, o nicem nevim, ale zkuste pogooglit tecenze - ja ho nasla ma veletrhu. Mela jsem 2 priority: dlouhou operku pro pohodlne spani (vetsina kocarku koncila malemu nekde v pulce krku, max v pulce hlavy) a spojenou rukojet, pac jsem mela chvili pujcene klasik.golfky a hruza, nemohla jsem snima vubec najet do stareho vytahu, kdy je treba drzet vnejsi dvere.
Mutsy Nexo ;)
Mám Peg-pérego Book Completo a jsem moc spokojená. Malej v něm spí 2-3 hoďky denně ;) Má spojenou rukojeť i dlouhou zádovou opěrku a polohovací nožičky...takže jde do úplného lehu. Navíc se hezky ovládá a je lehký a skladný.