Ahoj, chtěla bych poprosti zkušenější maminky o radu... má cenu nyní před zimou kupovat sedmiměsíčnímu mimču, které už samo sedí, golfky nebo počkat až na jaro? Jde mi prostě o to, že je nyní budu na rychlo shánět a pak budou ležet někde zastrčené 🙂 Takže jednoduše... maminky co mají zkušenost nebo řešily něco podobného ... využívaly jste golfky přes zimu nebo jste vystačily s klasickým sporťákem? Moc díky 🙂
No, jestli bude zima jako letos, tak to nebude problém :D
Na zimu klasický sporťák, kvůli zimě, sněhu, ... Po golfkách bych koukala až na jaře.
golfky bych na zimu nekupovala, maly je jeste maly, tak bych klidne jezdila ve sportaku, bude mu to pohodlnejsi nez golfky... a tobe se to taky bude lepe ovladat
Já bych je nekupovala už jen proto, že v golfkách je větší zima jak ve sporťáku a jestli žiješ v Jeseníku, který asi není úplně v nižině, tak si s golfkama ve sněhu moc neškrtneš. Záleží kde s malým jezdíš. 🙂
i kdyby byla zima jako letos, tak do klasickych golfek se moc s fusakem nevlezes a i tak si myslim, ze 7 mes. prcek patri do klasickeho sportaku, ma tam vic pohodli a prece jen v tom kocaru travi mnohem vic casu nez ditko treba rok a pul
Já kupovala až v roce malé, dřív to asi nemá smysl, koupila bych až na jaře
Koupila bych je teď. Stejně je sníh týden v roce.
Klidně bych počkala na jaro. Sporťák bude pro dítko určitě vhodnější. Lépe se mu v něm spinká a je tam i lépe chráněný. Fusak se tam lépe vleze.
Kukni na jaře, navíc bude výprodej letošních kolekcí 😉 Na zimu raději sporťák, a to ať je jakákoliv.
Asi je to pravda. také bych počkala na jaro nebo na povánoční slevy
Na podzim to ještě jde, ale do sněhu se s golfkama moc nedá 😝