Hezký den, už v tom ležím týdny a nedovedu si vybrat sporťák. Chtěla bych i něco do terénu, tedy hlavně s většími koly. Víc se mi líbí Riko Nuno, ale v diskuzích jsem vyčetla, že v nákupácích probíjí a taky je kazový. Lonex se mi tolik nelíbí, je dražší, ale zase jsem nedohledala negativní recenzi. 🤷♀️ Obecně těch recenzí moc není, má někdo aktuální zkušenost s jedním z těchto dvou?
@kiluau díky moc za odpověď! Právě mi za ty peníze taky přijde dost fajn, splňuje většinu parametrů, které bych od něj chtěla. 🙂 Že nejde složit jednou rukou mi nevadí. A co ta statická elektřina, nebyla jste s ním někde v obchoďáku a nekopal? A můžu se ještě zeptat, jestli jde dát do úplného vodorovného lehu? Z obrázku spíš vypadá, že ne 🤔
@moonulka S tou statickou elektřinou jsme neměli problém zatím nikde, ale já zase tak do obchoďáku s kočárem nechodím 🤷♀️ a 100% do vodorovného lehu nejde, ale ten sklon je nula nula nic, podle mě to není žádná vada... fakt je to nakloněné jen maličko. Ještě jsem někde v recenzích četla, že měl někdo problém nastavit délku pásů, protože je tam málo místa na vsunutí rukou, ale můj přítel má pracky jak medvěd a zvládl to, takže nevím, kde si to paní vycucala 😁😁
@moonulka posílám fotku, kde je vidět, že ten sklon tam stoprocentní opravdu není, ale fakt si myslím, že to není takový problém. Jinak si na fotce lze všimnout, že do držáku na lahve se vejde lahváč, což musel hned po rozbalení kočáru vyzkoušet přítel a shledal to jako největší plus kočárku a tím pádem je s ním spokojený i on 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️ samozřejmě s tím takhle nechodime 😅😅
@kiluau jako taky do obchoďáku vlastně moc nechodím, ale jednou za čas je potřeba. Tak snad to byla jen nějaká blbá náhoda. 🙈 Že nejde 100% do lehu mi asi tolik nevadí, malá už má 14m. Spíš jen informativně. O těch pásech jsem taky četla, ale s těmi jsem bojovala i v mém současném sporťáku, ale jak si na to člověk přijde, tak to není pak problém 🙂
Ten lahváč je super. 😂 Muž právě říká, že bude jezdit s tím naším současným, ale až mu ukážu tohle, tak si to hádám rozmyslí. 😁
Jinak ještě jednou díky za odpověď, už jsem ho objednala, měl by příští týden přijít (že já vždycky všechno objednám před víkendem 🤦♀️).
@moonulka Riko Nuno mám asi měsíc a půl a za mě spokojenost. Prostorný koš, stříška se dá sklopit až dolů, takže na malého nesvítí, odvětrávání vzadu... Unešená jsem byla i z tašky, ta je super. Vyjela jsem s ním i dost strašnej terén 😁 Sice jsem myslela, že se bude líp skládat (jednou rukou to opravdu nejde, jak jsem někde četla), ale já jsem spokojená 🙂. Myslim si, že za ty peníze dobrý.