Maminky, potřebuji sehnat stupátko ke kočárku Roan Marita ... máte některá zkušenost, které k němu pasuje? Nebo musí manžel vyrobit? Zatím se mi nepodařilo narazit na žádné, které by se k němu dalo použít ☹
Kamarádka shanela taky, Firkon nepasoval, Lascal pasuje.
lascal maxi
Holky, a jak se s tím chodí? Příjde mi takové strašně velké, že rodič musí být hodně vzadu a pak se mu kočárek špatně tlačí a zakopává o to.
@lilibeth To stupátko jde namontovat různě daleko, já jsem ho dala co nejblíže a jde to, nemám problém. Ale hodně to záleží i na kočárku, jak dlouhou má rukojeť kočárku od koleček. Myslím, že když bych ho namontovala za moje golfky, tak se zabiju, protože do koleček kopu i bez stupátka.
Ještě je univerzální stupátko Bumprider, dnes nebo zítra ho vyzkouším a dám vědět.
Jak to tak vypadá, budu si muset někde vyzkoušet, jak se s tím chodí ☹ Neumím si vůbec představit, jít s tím třeba půl hodiny.
Tak už jsem to testovala, moc dobže se mi s tím opravdu nechodilo. Doma mám kočárek Icoo, ten má výsuvnou rukojeť, tak že si ji můžu přizpůsobit, to u Roanu nejde. Navíc stupátko o něco snižuje ovladatelnost, takže u kočárku bez natáčecích koleček je to docela dřina.
@lilibethdobrý den, máme také na maritě stupátko kouknu Vám přesně jak se jmenuje. Kupovala jsme ho v prodejně s kojeneckým zbožím a sedí pěkně.