Ahoj, hledám sportovní kočárek s možností otočit sedačku po i proti směru jízdy, poradíte mi značku a typ, kde je toto možné? Případně Vaši osobní zkušenost s kočárkem? Díky. 😉
DorJan Danny Sport...teď už i X-Lander, ale asi bych pořád vybrala DorJana i když má určité mouchy, jako skládání a boudička
Esprit classic,mám a spokojená
Mutsy Urban rider a 4rider
Austin 4 Colleto,mam a jsem max.spokojena
V obchodě jsem viděla Rebel Q Ex . Koukni na http://www.valco.cz/index.php?page=produkty&sub... 🙂 Myslím, že je velice dobrý. 😀
Teutonia, Gesslein, Hartan- německá kvalita, otočná sedačka, některé sedačka a zároveň otočná rukojeť.
Šťastný výběr
britax vigour 3+, dneska novější britax bsmart. naprostá spokojenost, bez chyby 😉 😉 😉
Cortina X3
Měla jsem při dceři a spokojenost, jezdilo se mi s ním pěkně, hodně ocenila jsem dlouhou ložnou plochu 😉
Tak sportacku je vcelku dosti, ja vim o techto:
-herqules razor spin 6 spin - zkušenost výborná, kvalitní, prostorný i pro tříleté dítko.
-ABC design viper 4S - zkušnost zatím žádná, čeká na pasažérku, ale sportovní verze opravdu prostorná, tříletý syn v něm má stále dosti prostoru mezi hlavou a stříškou.
-herqules raptoe 3 spin
-teutonia spirit S3
-jané slalom reverse pro
-Jané Trider 2011
-Casualplay S4 Reverse
-Maxi cosi mura 4 či 3
-Firkon Long Veáno
-Bébé confort High Trek
-Optima Chipolino
-PERFECTA 2011 CHIPOLINO
-Targus Babypoint S
-Baby Jogger City Select
-Brio Go
-Britax B-SMART 3
-concord neo
-Hartan Belly Button Racer GT 2011
-Hartan Belly Button Vip XL
-Joolz day
-Mamas&Papas Sola
-Quinny Buzz 3 a 4
-Safety 1st Road Master
-Teutonia BeYou
-X-Lander XQ
-Delti Cat
-ESPIRO GTX Travel
Dor Jan danny sport prestige, zatim jsem moc spokojená a skládání mi přijde úplně v pohodě. Hlavně je korbička i sporťák veliký, takže i na větší děti 😉
cam cortina,ale nedoporučuji..hlubokej je super,ale sporták je děsnej...malá pořád sjížděla,tak jsme koupili novej..máme xlander XQ 2009,ale nejde nám otáčet,takže na malou nevidím..jinak nové kolekce 2010,2011 už jdou otočit a já jsem s kočárkem moc spokojená..Firkon bych nedoporučovala moje kamarádka ho po 6.měs prodává..sporták je šíleně malej a chtěla bych vidět jak se tam vleze roční dítě...ještě ABCdesing VIper jde otočit..
Mame Hartan Topline S. Otocna korba, prehazovaci rukojet, naprosta spokojenost 😎
Bexa B3 a B4. Super kočárek!
jeee těch je...
quinny buzz
quinny freestyle
maxi-cosi mura
brio go
jané unlimit
jané slalom pro reverse
Jané Rider
Jané Trider
Joolz
Stokke Xplory
Bugaboo Cameleon
Mamas&Papas Urbo
Mamas&Papas Sola
Peg Pérego Uno
Safety 1st Road Master
většina možná dokonce všechny Teutonia kočárky BeYou, Cosmo, Mistral, Spirit
X-Lander XQ 2011
casualplay S4 reverse
casualplay vintage 3
mutsy urban rider
mutsy 4 rider
mutsy slider
Bebe Confort High Trek
Britax B-SMART
Concord NEO
skoro všechny Chipolino mají přehazovací rukojeť
ABC Desing Viper
je jich opravdu hodně 😉
Maxi-cosi mura. Já ho mám a jsem z něj nadšená :o)