Jestli se nehodi spíše ke klukovi ta tyrkysova barva moc děkuji
Tyrkysová je pěkná barva a podle mne se hodí stejně dobře jak pro holčičku, tak pro chlapečka 🙂
Ja jsem tyrkysovou zvažovala a vůbec to není pro holčičku blbé, když příště bude kluk hodí se i na kluka 🙂
To je stejne, jako jsem zvazovala cerveny pro kluka. Klidne 🙂
Mám tyrkysový kocarek pro holcicku, myslím, že je to takova univerzální barva a Ladi s růžovým fusakem
Každý den potkávám maminku ve školce která má tyrkysový kočárek a v něm holčičku 🙂 i já jsem měla tyrkysový kočárek a kupovala jsem ho jako univerzální jak pro holku tak pro kluka 😉
Tyrkysovou miluji, takže tyrkysový kočárek bych brala i pro holku. Já zase zvažovala pro kluka červený - námi vybraný se v moc barvách nevyrábí.
Já taky miluju tyrkysovou a vůbec mi tahle barva nepřijde špatná ani pro holčičku 😉
My s manzelem jsme vedeli ze cekame holcicku a oba mame radi modrou barvu, objevili jsme krasny treba cerno-svetle modry a chteli ho koupit, nakonec jsme koupili dorjan prestige2 cernobilej a jsme spokojeni 🙂 ale vlozku do vajicka mame tyrkysovou 😀
Zdravím, tyrkysová je velice pěkná a univerzální barva. Pokud se Vám líbí, tak proč ne a klidně i pro holčičku. 😉
Mala som pre dcéru a keďže nemá náušnice, tak bola automaticky za chlapca...neriešila som 😉
Máme modrý kočár (ne tyrkysový), jezdil v něm nejdřív syn, teď dcera. Pořiďte, co se vám líbí. Modrá je podle mě unisex, ovšem starší generaci to člověk stejně nevysvětlí. Podobně pro mnohé může být holčička od hlavy k patě v růžové, nejlépe v růžových šatech s kanýrem, a když nemá náušničky, stejně se ptají na pohlaví... 😀
Chtěla jsem tyrkysový kočár pro syna a manžel to odmítl, že to je barva pro holku 😉
Já tyrkysovou barvu miluju, klidně bych ji dala i pro holčičku a nejen na kočárek, ale i na oblečení a další věci...spíš bych se rozmýšlela, jestli to nebude moc světlé, aby na tom hned nebyl vidět každý flíček......jinak já jsem to zase měla opačně - mám kluka a měli jsme červeno-černý sporťák a červeno-šedé golfky 🙂 ....a švagrová miluje modrou barvu, takže obě jejich holky měly modrý kočárek..... Vždyť je to jedno, dítě barvu kočárku neřeší, tak záleží na tom, co se líbí mamince, ta s ním bude jezdit pár let 🙂 ....já bych jedině nikdy nedala celý černý kočár, přijde mi to takové morbidní a některé jsou tmavé i uvnitř a to si myslím, že není pro dítko moc příjemné, je tam pak jako v kobce....
ANO 🙂
Jelikož se v rodinách kočárky často dědí, tak myslím, že to hlavní není barva, ale funkčnost.