Holky, nemáte někdo ke kočárku korbu Jané Micro? Zamlouvá se mi kočár Jané Crosswalk, ale nelíbí se mi korba Transporter lite (navíc je hrozně těžká), tak jsem měla na netu vyhlídlou tu druhou, tj. Micro. Na živo mě ale dost zklamala, přijde mi taková papírová, jakože slabounká a na konci dole ta stříška u korbičky jakoby netěsní. Navíc mi přijde hodně otevřejná a ta část potahu, ta záklopka, která se zvedá právě proti větru, mi připadá hrozně malá (krátká i úzká), zkrátka mám pocit, že tam musí foukat. Nemáte někdo zkušenost?? Mimčo bude v korbě od srpna a doufám že i přes větší část zimy. V obchodě mě říkali, že mimčo nehřeje korba, ale fusak, což je sice asi pravda, ale zase foukat by tam úplně nemuselo. Jiná korba na to bohužel není (ty od Concordu nechci, Sleeper je mrňavá a Scout je ještě otevřenější než Micro). Líbí se mi podvozek a sporťák, ale váhám kvůli té hluboké korbě 😒
@soyevita takové odpovědi jsem se bála :-/ Já na rady všech tady jsem vybírala kočárek podle sporťáku a vybrala Crosswalka, případně Concorda Wanderera (s korbou od Jané, ty od Concordu stojí za prd). Pak jsem koukla na hluboké korby a ta plastová se mi prostě nelíbí, navíc ta váha, to už by kočár vážil 16kg a něco málo k tomu. Tak teď nevím, co dál, protože žádnou alternativu k těmhle kočárům nemám. 😒
@ivis_b ona to zase taková váha není,ani to nebude poznat.Kočárek jede skoro "sám". Ale když se Ti nelíbí ta plastová korba,tak je to stejně jedno.Concord Wanderera zase nemá moc polstrovaný sporťák a nelíbí se mi ani polohování na nožičky.A hluboká korba je taky taková zvláštní.Je to boj☹.Moc velký výběr a buď je dobrý sporťák a nebo hluboká verze
Ja mela korbu Micro, Scout i Sleeper a kdybych nepotrebovala korbu misto autosedacky tak bych brala Scout. Je vic polstrovana a ty novy jsou i moc krasny. O ten vitr bych strach nemela ty korby jsou docela hluboke a v zime jsou deti jeste nahecmany ve fusacich a dekach,takze aby jim tam foukalo musel by vitr foukat vodorovne a pak umet zatocit dolu :D nas maly sel v prosinci ve 4,5m stejne do sportaku, v hluboke mi jen rval a rval. Ja si na wanderera nechala usit nanoznik a tak tam byl nadherne schovany a spokojeny
@eliskaxox no ta Scout korba měla ještě trochu kratší matračku než Micro, takže je o kousek menší. Vzhledově se mi teda moc nelíbí, ale vzhled není priorita. Ty pevné korby (Sleeper, Transporter lite) jsou takové podstatně víc uzavřené, tak mě to zarazilo... Zatím nemám zkušenost, ale překvapilo mě, jak je ta Micro korba (a v podstatě i Scout, je to podobný typ korby) tenká a otevřená...
@ivis_b Já osobně bych do Micro nešla,je určena pro země,kde není taková zima jako u nás.Je jakoby "forová" ,protože je skládací,aby nezabírala místo.Velikostně je vnitřkem stejně velká jako Transporter.
Já jsem měla Matrix,fusak jsem vůbec nepoužívala.Jen kombinézku a deku.Malá se do něj vešla cca do 7měsíců,ale byla drobná.Mě osobně se Transporter líbí 😉