Ahoj holky, dnes jsem byla omrknout v prodejně své dva favority (Cam dinamico a Camarelo) a narazila jsem na novou značku kočrárků Paradise. Prodavačka říkala, že je to horká novinka a mají výhradní zastoupení pro ČR.
Překvapil mě pěkný design, lehká manipulace, velká hluboká korba, polohovatelný a otočný sporťák praktická přebalovací taška a zimní fusak s rukávníkem v barvě kočárku a další dolňky vše v ceně 10800Kč.
Až mi to příjde podezřele málo... nemáte někdo s touto značkou zkušenost?
@lidkam Já se nakonec rozhodla pro Cam Dinamico...
@lidkam Ahojky.já jsem tento kočárek videla pouze v hodonine.nikde jinde -Brno,internet,cizina. Moc se mi libil.zatím jsem jich moc neodzkousela a ani se me už nechce když se mi tento líbil.termín mám v květnu tak by mohli jeste slevnit a nebo třeba by se mohl objevit na veletrhu kočárku v Brně.
Paní Lidkam- můžete me pak napsat jak jste s nim spokojena?(verrrca.b@gmail.com) Me možná bude chybět brzda na rukojeti.chtěla bych i trošku sportovat ale to snad zvladnu i bez brzdy🙂
@verrrrca taky jsme ho dnes obhlizeli v obchůdku v Hodoníně a jsme z něho s manželem nadšení. Ale přesně jak pises, nikde jinde zatím není k sehnání a ani recenze zatím žádné.Takže taky vyckavame az ho některá odzkousi.Ta brzda na rukojeti je taky asi jediná věc,co nám chybí. 🙂 Taky jsme zatím toho moc nevideli,takže chybí srovnání.
@lidkam moc moc děkuji za informaci. Děkuji, že jsi na nás nezapoměla a podělila se se zkušeností. Přiznám se, že my už máme taky objednáno. Prošli jsme několik obchodů v Brně s kočárky, vyzkoušeli jsme několik značek i dražších, a nakonec jsme skončili u Paradisa. Prostě neměl konkurenci. Hlavně v tom, kolik nabízí vychytávek a praktičnost naprosto ve všech ohledech. No a samozřejmě ta cena a ochota prodavačů v obchůdku. Nemluvě o servisních podmínkách atd. Dokonce nám nabídli, že na přání některých maminek přidali ještě na boudičce u hluboké verze navíc kšilt. Takže na miminko už vůbec nemá šanci foukat, nebo svítit sluníčko. Jakou jste vlastně kupovali barvičku?
Jinak gratuluji k synovi. 😉 😉 😉
My máme taky objednáno. U nás uz jeden jezdi s šedým vrchem-vypadá elegantně.my chtěli krémovou,ale nakonec jsme vzali zelenkavy i když jsem tuto barvu na prodejně neviděla,vybrali jsme ze vzorniku.tak snad bude vypadat dobře.
Taky jsem ho zahledla jen v Hodonine, ta fialová je nádherná.Měli tam vystavenou celou 3kombinaci a fakt super.Holky pište recenze,mame sice ještě dost času,ale zatím u mě vyhrává.🙂
@ejdri určitě 🙂 objednávali jsem ho v Hodoníně v Dudu Kidsu, pokud vím, tak ho mají jenom tam. tady je odkaz přímo na něj http://www.dudukids.cz/Paradise-c11_194_3.htm.
@mikulilinka jo pokud vím tak je jenom v Hodoníně. Taky když jsem viděli tu fialovou tak jsem se do něj zamilovali a vypadá užasně na sluníčku. Jinak se ovládá velice lehce, je strašně lehounký, takže se sním člověk opravdu nenadře. hlavně výhoda toho, že je opravdu dost prostorný, malého dávám do peřinky, a ještě je tam hodně placu 🙂 takže i věřím, že v hluboké malý dlouho vydrží, je tam super, že jde nastavit zádová opěrka, jak začně být zvědavý 🙂. za mě prozatím za ,,1,,. uvidíme po čase, ale doufám v to, že se nic špatného nenajde 🙂
Mohla bych se prosím zeptat, jaký je to výrobce? Děkuji.
Nám už taky stojí na chodbě, objednali jsme tu krémovou - nemohla jsem si pomoct, ta barva byla prostě úžasná. Termín mám za měsíc, tak snad brzo odzkoušíme 🙂 Líbila se mi na něm právě ta hluboká korba, protože další zimu bych ráda měla mimčo ještě v hlubokém kočárku a myslím, že co do velikosti hluboké korby nemá moc konkurenci.
@lidkam Ráda slyším, že jsi s ním spokojená a doufám, že budeme taky 🙂
@bugoska http://www.dudukids.cz/Paradise-c11_194_3.htm. , podívej se tady.
Já se dívala, ale o výrobci zmínka není...jen, že jsou výhradním dovozcem a distributorem 😒 Proto jsem se ptala, jestli náhodou o tom při návštěvě v obchodě nebyla řeč 🙂 .
Dudu kids dováží hodně kočárku z Polska.Paradise je z male začínající firmicky z Polska.je to tam prostě levnější oproti německým.několik mých kamarádek ma kočárek z Dudu kids a pokud na kočárku vznikl nějaký problem tak to bylo opraveno.Pan co to vlastni zároveň kočárky servisu je,takže se mi zdálo ze tomu hodně rozumí.poradil mi ohledně matracky do postylky a kočárku na brusle.ten fialový je opravdu krasny. My už máme zeleny pro případ dvou děti.korba je opravdu velká a hlavně zvenku je to takové vajco.musím si trochu zvyknout ale brala jsem to spise z praktického a jednoducheho používání.
aftylka
ahoj, tak co jak se jezdí s kočárkem🙂 jsi spokojená?🙂 já si zatím nemůžu vůbec stěžovat, jsme s ním moc spokojeni 🙂
AHOJ holky kamarádka schání kočárek aby tam měla velkou korbičku a objevili jsme kočárek paradise a tam píšou korbička 88 to je vnitřní rozměr nebo vnější prosím kolik měří vnitřek korbičky strašně se jí líbí ale chce tam pak dát mimco i s fusakem tak aby se tam veslo nechce ho dávat ve 4 měsících do sportovního tak sem jse chtela optat jake jsou vnitřní rozměry děkuji bude mít baculatější miminko
jj prosím změř já budu ráda oni ty míry jsou nekdy větší na internetu než ve skutečnosti díky 🙂 děkuji aby tam třeba mohl jestě v 7 měsících být nebo aspon do tý doby než by se posazovalo samo
@kuki25 Ahoj, tak jsem ho také přeměřila a ten vnitřní rozměr máme tak 84cm, já tam mám ještě danou jednu podložku s pohankou, aby to nebylo tak hluboké (korbička se od spodu trochu rozšiřuje, má jakoby tvar lichoběžníku, nahoře jsem naměřila 86cm). Myslím, že pokud bude mít kamarádka miminko přes zimu kolem těch čtyř, šesti měsíců, tak není problém. Já ho pořídila taky právě proto, že nechci dát malého na zimu do sporťáku, ale on už bude mít třičtvrtě roku, ale zase je drobnější, tak uvidíme, jestli se vleze. Jinak kočárek taky doporučím, po čtvrt roce používání teda začaly některé části malinko vrzat, ale jenom když se jede třeba po trávě nebo horším terénu a myslím, že promazání to spraví, takže si to po tom půl roce zavezu do Dudu na to seřízení.
teda vypadá fakt super a ta cena a příslušenství...škoda, že já už žádný vybírat nebudu. no asi bych nevěděla co dřív, mám o starost míň. musím se kochat aspoň na koníku 😅
No jeste bych se chtela optat bydli na horach tak tam chodi po lesnich cestach ale myslim ze to je dobry kocarek a ma i nafukovaci kola tak je to fajn a ona hlavne pak chce i druhe ditko tak chce aby ho mohla pouzit a nemusela kupovat dalsi ale myslim ze to v pohode dve deti povozi a vydrzi i na tech lesnich cestach a ona by si ho obednala z internetu prptoze hodonin je od nich.daleko bydlime ve stejne vesnicko meste 🙂 ale melo by to tyhorske cesty vydzet vydela jsem tady podobne kocarky a pani s tim chodila dlouhe lesni cesty a vpohode aretace prednich kol se da i nastavit aby otocit nesli
@great.girl ahoj, tak zrovna tento máme objednaný, akorát v jiné barvě, jsem zvědavá jakžý bude a doufám, že jsme se neukvapili, ale tak snad jsme natrefili na dobrý kočárek. Bohužel ho ještě nemáme doma, ale každým dnem by měl přijít. Přesně tak jak píšeš líbílo se mi na něm všechno, celkem nás vyšel na 12 500,- s 3kombinací.ale zatím jsem ho nikde ještě neviděla. vidím, že máš už termín za rohem, tak co jaký jsi si nakonec vybrala?🙂
😉