Ahoj holky chci se zeptat jake máte zkušenosti s kočárkama z Polska? Jsou sice levné, ale stoji za to je kupovat nebo to jsou šunty? 😀
@veruska007 Moc děkuji za reakci určitě mi to ušetři čas a peníze 🙂 Lepši je asi fakt investovat do kvality nebo člověk zaplatí ještě mnohem více kdyby měl kočárek zaplatit dvakrát🙂
Většina kočárků je stejně vyráběna v Polsku 🙂
@lili1986 Jj. Sice dost maminek si chválí X-landery, ale měla ho má i manželova sestřenka a obě na něj nadávaly - kolečka jim nedržela směr, sporťák nešel úplně do sedu, do hluboké korby nevlezla mimča už ve 4 měsících a úchyty se jim taky prověsily, sestřenka pak kupovala nový kočárek, protože se bála, že jí korbička spadne při najíždějí z chodníku a na chodník. Osobně mi přijde zbytečné investovat do kočárku 20.000 a víc. Ale třeba my měli polskou trojkombinaci za 8900,- a druhý máme CAM trojkombinaci a stál v akci stejně 😉. A možná bych už znovu nešla do trojkombinace, ale do kvalitního hlubokého kočárku a lehkého sporťáku. Ale já jsem zase z města a dost cestujeme, tak já využívám i podvozek s autosedačkou. A to bez trojkombinace moc nejde nebo je to stejně drahé jak ta trojkombinace.
@veruska007 a jaký kočárek jsi koupila jako druhý?
No, třeba manžel je z CAMu nadšený - kde měl polský kočárek nýtky, tam má nový kočárek sroubky. Ty jsou na rozdíl od nýtků jednoduše přitáhnout. Nám se ty nýtky totálně povolily a kočárek se tím rozhrkal. A to jsme jezdili akorát po městě. Při reklamaci nám půjčili nový podvozek...a po tom měsíci ho rovnou vyhazovali.
měla jsme celé dva roky Polského Dorjana danny sport a teď v něm jezdí další spokojené dítko..... žádný problém jsme neměla... kdybych se měla rozhodnou jdu do něj znova cena a využití byli přiměřené a mě vyhovoval i kočárek , dla se vozit sporťák oběma směry a do auta i výtahu se krásně vlezl😀 😵
@eliss2 CAM pulsar, měli ho u nás v akci za 8900,-. Není moc odpružený, ale používáme ho akorát do města, tak to neva. Zvládl teda v pohodě i polňačku, ale drncal. Jinak co se kvality týče, nesrovnatelný. Doporučily mi tu značku dvě kamarádky a jsme fakt moc spokojení. Máme ho skoro dva roky a není to na něm vůbec poznat, vypadá jako nový.
@brusinka.pusinka a kde jsi koupila a za kolik?
@zuzi82 tam jezdivam.. a jaky obchudek to byl, na levo hned pred trznic?
@eliss2 Já koupila u nás bydlím 25 km od hranic měla jsme ho se zárukou v kamenném obchodě a cena byla 7800kč za 3kombinaci i se síťkou proti hmyzu a slunečníkem. Jinak kamarádka kupovala v polském Těšíně v kamenném obchůdku na malé burze 🙂 za nějakých 8000kč ten nový rok 2012 a prestige
@eliss2 To by jmse musely jít dřív než by jsme byly v 8měsíci 😀 Ted mi zatím jen rostou prsa tak nějakého poláka bych uhnala kdybych si vzala výstřih až k pupku 😀 V 8 měsíci by mi tak akorát přirazil cenu že jsem češka jak to rádi dělají 😀 Kočárky se maji pry kupovat až po porodu pry to přináši smůlu🙂
@lili1986 Koukam, ze cekas mimco v rijnu, tak radeji vybirej velkou hlubokou korbicku, at muzes vozit ditko v hluboke korbicce i s mohutnym fusakem 😉. Ja vozim mladsiho jeste porad v hluboke korbe (je lip chranena pred zimou a vetrem a hlavne tam nemusim nijak bojovat s fusakem 😀 ), akorat ho tam mam posazeneho (polohovani hluboke korby je super vec 😉 )
jirkaivanka Ahoj my jsme si koupili také kočárek Firkon Verano Long v Batolátku v Tuchlovicích. Mají opravdu veliký výběr barev a tipů kočárků. Celou zimu jsme odjezdili v hluboké korbě i s fusakem a neměli jsme problém. Korba je opravdu dlouhá a široká..)) Teď začínáme používat sporťák a jsem moc spokojená. Je velice prostorný a myslím, že ho budeme využívat velice dlouho. Boudička je opravdu samostatná, nemusí se přendavat. Jsem ráda, že obchod Batolátko nabízí tak veliký výběr a to nejen kočárků. Velice rádi tento obchod navštěvujeme, mohu jen doporučit
Dnes v 19:48 •Odpověz • •
@jirkaivanka to ráda slyšim, taky jsem ted od nich objednávala kočárek 😉 tak snad dorazí v pořádku 🙂
my měli polského dorjana....měl vše co jsem vyžadovala . velké korby obě, otočný sporťák, nafukovací kola....kvalita úměrná ceně. Jasné, že dražší kočárky jsou vychytanější asi, možná se i líp ovládají, ale mě ten dorjan vyhovoval.
ahojky,my máme Baby merc Q8,jezdíme zatím sice 2měs,ale spokojenost..trojkomb.koupena na velké burze za 6200,objednali jsme si ho na určitý den (asi 2měsíce poté) a nezapomneli.Záruka 2roky,plastenka,sitka,držák na flašku,slunečník,taška na rukojet,nafukovací kola,jeli jsme i po polnacce,odpružení docela v pohode.Takže já bych za tu cenu šla klidně do druhýho i kdyby se tento třeba po roce pokazil.To se může stát i u renom.značek (zkušenosti kamarádek).
děkujem za rady a zkušenosti, jen ted vybrat ten spravny :D
@lili1986 Já mám taky Firkona, už v něm vozím druhé dítě a pořád všechno v pohodě 😉 Lukáškovi je teď 10,5 měsíců a pořád jezdí v hluboké korbě 😉 😀
jako kočárek je Firkon fajn.. jeho jediná chyba je, že je trochu těžší... zpočátku mi i vadilo, že jdou hůř odbrzdit brzdy ale pak mi jednou říkala kamoška že ji jakejsi pes odbrzdil kočárek (už nevím jakej měla) a od té doby mi to přestalo vadit a jsem naopak ráda.. 🙂
My máme Roan Marita a dobrý, vozím v něm taky druhý dítko a dokonce sedí na korbě ten starší a kočárek drží 😀
@lili1986 Já měla polský kočárek a zkušenosti mám hodně špatné. Měli jsme bambi-ozon. Vcelku levný, trojkombinace, na první pohled všechno super. Ale po třech měsících začal být rozhrkaný podvozek, povolovala se brzda (dost problém v tramvaji), zahýbal, prověsily se úchyty korbičky. Podvozek jsme několikrát reklamovali, vždy ho po měsíci vrátili opravený s písemným prohlášením výrobce, že reklamaci neuznává. Nakonec se bráchovi v zimě podvozek zcela rozlomil, podvozek spravit nešlo, výrobce reklamaci opět neuznal... kočárek jsme vyhodili, koupili nový a spokojenost maximální. Do polského kočárku už bych nikdy nešla. Většina mých kamarádek měla taky polské kočárky, trojkombinace... a po půl roce kupovaly nové sporťáky. Tož tak.