Kočárky Tako, máte zkušenost?

heclovka
31. pro 2016

Holky, jake mate zkusenosti s kocarky Tako? Konkretne verze Moonlight? Jsou fakt tak hrozny?

metallico_mondo
31. pro 2016

Mám téměř čtyřletou zkušenost s takem ale s captivou takže asi moc nepomohu.

heclovka
autor
31. pro 2016

@metallico_mondo a jste spokojena? Jde mi spis o tu znacku nez o samotnou verzi moonlight. Pry jsou problemy se sportovni verzi, ze se preklapi 😒

yerry
31. pro 2016

@heclovka mela jsem u první dcery taky warrior a nemůžu doporučit!
Nestabilní a těžký kočár. Složeny sporťák mel 17 kg a když jsem v nem tlačila 8 kg dite do kopce tak jsem byla spocena i na zadku. A když jsem dala sporťák nastaveny ve směru jízdy do úplného lehu musela jsem z něj sundat tašku, jinak by se převrátil. Přední otočná kolečka při větší rychlostí začala vibrovat. Tak když jsem Spechala, musela jsem zaaretovat. Stal mne téměř 8000kc a byl na prd. Teď jsem koupila jane slalom pro po jedním ditete za 9000 Kč a jsem naprosto spokojená. Daleko jednodušší manipulace, lehký s stabilní. .. a hezčí 🙂

metallico_mondo
31. pro 2016

Já bych do jiné značky zas nešla. Ano je těžší to je pravda ale po takové době opravdu hojného používání ve velmi náročném terénu je furt,, jak nový ''. Nikdy jsem s převracením problém neměla. Korba i sporťák jsou hodně pristorné takže ani v zimě s fusakem tam nikdy děti nebyly jak sardinky. Takže jestli vám nevadí trochu víc tlačit takho mohu doporučit. Ovšem zároveň i doporučuju pokud je možnist prohlídnout si kočár osobně. Přecijen je to trochu jinej typ tak na tom převracení může něco být.

astyna
31. pro 2016

Co je pro tebe hrozné? pro mě váha kočárku. Máme konkurenci, váhově podobně - cca 16 kg sportovní verze. Děsivé, kupovali jsme nový sporták. Ono se pak už těžko vyjíždí kopec s ročním dítětem o váze 12kg + 16 kg kočár + 4 kg pod kočárkem. navíc takové dítě už o to ani nestojí - můj radši chce na hřiště a sám ven z kočárku, než nějaké dívání. To ho bavilo do roka. Nehledě na to, že si hlídej šířku sportáku - já jsem tam ročního s fusakem nedala.

eliskaxox
31. pro 2016

Teda ja se vam do techto diskuzi malo kdy micham ale sportovni verze 16kg je prisernost, sportak Takko je fakt maly a to si rikejte co chcete. Jeste jsem nevidela dite starsi 1,5 roku, ktere by nemelo operku zad nekde v pulce hlavy. A to nemluvim o te kratke operce nohou. Ale muzete me klidne vyvest z omylu. Vkladejte fota svych 90cm vysokych deti ve sportacich.

heclovka
autor
1. led 2017

Holky, dekuji za nazory, ale uz je to asi bezpredmetne. Po studovani kocarku Tako a ruznych diskuzich i na fb a recenzich od nej upoustim.. momentalne ma vyhlidnutou Bexu, zitra jdu okouknout, tak uvidime 🙂

eliskaxox
1. led 2017

@heclovka To je to samy jen o neco lehci. Moje rada, pokud chcete velkou korbicku, tak kupte nejaky takovyhle kocarek z druhe roky a pak si usetrete na kvalitni sportak. Pokud vam na velikosti korby extra nezalezi- mimco bude chtit stejne v zime uz koukat ven a mit prehled. Tak kouknete po dobrych sportacich a pak k nim shanejte korbicku. Treba ja mam skvely tereni sportak- novy stoji 10-12 tis, ale da se k nemu dokoupit korbicka a autosedacka do 3-4 tis z druhe ruky. A mate luxusni kocarek za nejakych 15 tis. U kvalitnich kocarku se to da takto pekne poskladat skoro vzdy.

heclovka
autor
1. led 2017

@eliskaxox tak a mam zase o cem premyslet.. dekuji za nazor. Mne uz z toho asi praskne hlava 😖 se na to vyprdnu a budu jen nosit 🙂

eliskaxox
1. led 2017

@heclovka Ja uz mam vyzkousenych 7 kocarku :D a nejlepsi je ze po 2 pokusech usetrit, jsme stejne skoncili u kocarku, ktery se mi libil uplne puvodne ale byl mod drahy :D takze jsme ho pak poskladali z bazarku a misto 24tis nas vysel na 14tis. A je to milacek rodiny. Dokonce tchyne tezka zastankyne polskych kocarku rychle zmenila nazor

78marcela
1. led 2017

Ja mam tako monodi a jsem naprosto spokojena. Prostorna korba, ve sportaku taky dost mista. Je tezsi, ale to mi nevadi, nikdo po schodech ho netaham. Blbe se sklada do auta, ale to kazda trojkombinace, takze na cestovani mam neustale v aute maly sportacek, lehky a skladny.
Kupovala jsem z financnich duvodu levnejsi kocar, ale nemuzu si stezovat. Kdybych mela vic peněz a ted po zkušenostech, bych si koupila britax motion nebo affinity, dokoupila korbu a autosedacku. Ale jinak jsem s takem naprosto spokojena.

crazys
1. led 2017

@heclovka já mám po první dcerce tako captiva mohykan. Je pravda těžší,ale my s ním byli spokojeni. Pak jsem ve 2 letech pořídila Valco Snap. Je pravda,že teď by jsem koupila jiný i bazarovy.Ale už čeká na druhého prcka,tak taky dobře poslouží.

yerry
2. led 2017

@heclovka to je taky varianta Já mám sice kočár ale v šátku je mala taky moc spokojená a myslím že s jarem bude vic nošenec než voženec 😂😂😂😂

yerry
2. led 2017

@78marcela
Ten tako se skládal do auta fakt blbe. Musel se rozebrat a a pak teprve skladat. Ale Teď mam jane slalom pro a ten sporťák se skládá uplne skvěle a je lehoučký. Myslím že golfový kočárek tentokráte ani z pudy nesundám.