Ahojte, uvažuji o koupi kočárku tohoto typu.
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/v-4/sunline-...
Řekla bych že v těchto kočárcích není moc rozdíl. Máte s něma zkušenosti? Výhody, nevýhody. Kdybyste měli kupovat kočárek znovu, vybrali byste si ho? Určitě budu kupovat zaklapávací nový systém KLICK-KLACK. Drží to dobře?
prosím o rady.
díky.
Hani
Jo, a Klick-Klack drží perfektně.
a jakej typ TAKO máš?
City Move se systémem Klick-Klack.
@bambullkaa : koukám, že to je ten samý typ, jen s průhledným na boku. No uvidím, co nakonec vyberu. Jak dlouho ho máš? kola v pohodě? nevyklechtaly se nějak brzo? celkově problém s tím není, jo?
Jezdím už se sporťákem. Vše je v pohodě. Jsem moc spokojená. Už jsem to tu psala v jiné diskusi o kočárku Tako City Move. Celkově s ním problém není-stejně jako celkově se značkou Tako. Kamarádky v mém okolí mají různé typy Tako a ani jedna neříkala že by něco zlobilo, roztrhlo atd... na jejich doporučení jsem koupila přes net (už jsem ti psala webovky). Zkrátka za mě maximální spokojenost se zn. Tako 🙂
super. Tak to se už moc těším, až budu vozit já 🙂 Ještě dva měsíce a jedeeeeeeem 🙂
tak a už je doma kočárek, nakonec jsem koupila šedou kůži, a vypadá luxusně. Moc se těším, až v tom bude i miminko 🙂
Alive eco vypada moc pekne, ale hezci mi prisel sunline sport.
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/v-4/sunline-...
Je trosicku vetsi, malovana korbicka a ma navic extra perovani na drndani. Jinak je to stejne. A cena je stejna. A ty barvy kuze vypadaji luxusne, az teda na tu 04-hnedou, ta je takova "pokakana". V Brne maji zrovna vsechny barvy na prodejne u Pantera.
Malovaná korbička vypadá tak jak na fotkách, je to jemné a pěkné. Jen k těm barvám podotýkám, že fotky dost zkreslují odstín barvy. Ale to cos vybrala je oboje pěkné. Taky jsem se dívala dost na tu béžovou. A ta zelenkavá je fakt světloučká, taková jemná a pěkná. ale určitě je lepší se kouknout na vlastní oči.
Přikládám jen své foto té malované korbičky.
Hm ten jen taky moc hezký 🙂 Já mám vybraný Tako extrem 🙂
@zuzkaa1 ten se zimním vzorem je limitovaná edice 😉
holky, nemůžete mi někdo vyfotit korbičku Taka Alive New? Protože ta malovaná korbička nejde na žádných fotkách moc vidět a nesehnala jsem prodejnu, kde tento kočárek mají vystavený. Moc děkuji
@hanivasi Ahoj, mohu se zeptat, zda je to kočárek Junama impulse eco?
Ahoj, já kupovala kočárek zn. Tako a jsem s ním maximálně spokojená. Kočárek jsem kupovala na www.e-batole.cz -perfektní přístup k zákazníkovi, rychlé jednání i rychlost dodání kočárku s autosedačkou. Teď tam koukám a mají nové modely Alive. Moc se mi líbí Alive Eco a Art.