Ahoj,
vybíráme kočárek a tohle jsou favoriti. Máte s nimi někdo zkušenost, ať dobrou, či špatnou? Jaké jsou s nimi problémy, co se porouchává nejčastěji? Tušíte, kde by mohly být v Praze, Středních Čechách, nebo na Vysočině k vidění kočárky SOJAN?
Do které byste šly? 😉
Díky moc,
Rilwen
@rilwen
Je to tak cca 3 týdny co jsem se informovala co tam mají, ale nakonec jsem do Jihlavy nejela, tak to nemůžu osobně potvrdit..Ale před těmi 3 týdny mi napsala z kočárků Jany toto
Sojanx6 , ALPIRON , TAKO CAPTIVA , TAKO LARET , ABC DESIGN , DANNY SPORT , BEXA , TAKO JUMPER ,
MAKED , ROAN MARITA , FIRKON VARIO , FIRKON VERANO , BEBETTO SOLARIS , KAJTEX MATRIX ,
BEBETTO FABIO , PATRON , TAKO ACOUSTIC , APOLLON OD DEPEMA , SOJAN , IZACCO , JEDO FYN 4S ,
TAKO ALIVE
to vše by měla mít přímo na prodejně
@redenka55 ahoj, Sojan už prodali, takže jsem ho (opět neviděla). Kočárky tam měli jiné, než v seznamu. Paní si Tě ještě pamatovala. 🙂 Vyzkoušela jsem ale spoustu dalších kočárků (paní mi je všechny vyndala ven, před prodejnu, se slovy, že nemá cenu na ně koukat, že se musí vyzkoušet). Tak jsem s nima drncala po dlažbě, přes obrubníky a i po rampě do obchodu). Zkušenost k nezaplacení. Velmi mne nakonec zaujal Maked Lucky. Uvažuju o něm. Který jste vybrali vy?
@rilwen Tak to je škoda, že už Sojan neměli, ale i tak se ti ta návštěva určitě vyplatila.Maked lucky mám taky mezi vytipovanými..My ale teprve do Jihlavy pojedem, tak pak tam navštívíme prodejny kočárků .Asi půjdem i do kočárků Veronika obhlídnout kočárek Bambi dodger venice..Má ho kamarádka a moc si ho chválí. Zaujala mě tam hlavně možnost dvou podvozků, jednoho s pevnými koly, a druhého s otáčecími..
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.17178...
@rilwen Sojan by měl být k vidění v Jihlavě kočárky Jany