Kočárky Riko Nano, máte zkušenost?

luciene1
13. srp 2014

Máte někdo zkušenosti s kočárky Riko Nano? Nikde jsem o nich nic moc nenašla 😒 .
Jsou poruchové? Co manipulace? Jsou houpací?
Konkrétně se mi líbí Riko Nano grey fox 2014.

veronikas13
15. srp 2014

Ahoj Luci, já si zítra pro něho jedu...,kupuju ho v Polsku (výroba je stejně Polsko). Odpružení má a manipulace taky dobrá. Korbička velká, stříška se dá stáhnout až dolů, takže mimču v zimě nefouká dovnitř. Je lehký a vypadá hodně dobře.

luciene1
autor
15. srp 2014

@veronikas13
Tak to je super 😀 . Mohla bych tě pak poprosit o reálné foto popř.další poznatky 🙂 ?
My dneska byli okouknout Expander mondo a jestli jsem to dobře pochopila,je to snad stejná firma, někde je uvedeno Riko (expander) mondo. Je taky krásný,typově hodně podobný,ale je ještě větší než Nano a měl šedou tu kovovou konstrukci,vypadalo to dobře 😉 .

veronikas13
15. srp 2014

Jj,taky myslím,.že je to stejná firma-akorát je rozdíl v barvičkách 😉 . Ale mě více zaujal ten Riko Nano a taky se mi zdá, že tam má i více funkcí, ale nechci kecat 🙂 . Určo písnu co a jak.

riko74
16. srp 2014

Ahoj a můžeš napsat kde přesně jsi koupila a nakolik tě vyšel? Díky 🙂

luciene1
autor
16. srp 2014

Expander mondo varianty Latté a Grey fox 😉

luciene1
autor
18. srp 2014

@veronikas13
tak kočárek už je doma 😉 ?

luciene1
autor
4. zář 2014

Přidávám foto Riko Nano malachit z prodejny v Mladé Boleslavi. Šedý bohužel skladem neměli.

dancatinterova
4. říj 2014

Máte už někdo tento kočárek??? Mě by moc zajámalo jaký je... Někdo říkal, že se ve vaničce drží voda...

eliskaxox
4. říj 2014

Ahoj holky já ho nemám jen chci reagovat na to že se drží voda ve vaničce. Ono na tom asi něco bude protože já mám dvě plastové korbičky od Jané a Concordu a v obou jsou větrací otvory,myslím tím přímo v tom plastu a bud je můžete otevírat a zavírat nebo je tam to větrání na pevno. Toto bohužel sousedi z polska tak trochu nevychytali :D

katuska992
5. lis 2014

My jsme si ho koupili, přímo ten šedý, líbil se nám na prodejně úplně nejvíc. Podle mě poměr cena a kvalita - SKVĚLÁ VOLBA. Prcka jsem v něm ještě nevezla, ale jsem přesvědčena, že budeme spokojeni. Přikládám odkaz -

https://www.youtube.com/watch?v=fa1pFUofmh0
darko1212
6. lis 2014

Riko nano flowers, Mondo Malachit 🙂

dancatinterova
6. lis 2014

ježííš ten Mondo v té modro-zelené je nádhernej!!! Na internetu se mi tak nelíbil, ale tady vypadá skvěle..🙂

moncitos
27. pro 2014

Ahoj holky, chtěla jsme se zeptat jestli ho už máte některá doma, popřípadě jaké z něj máte pocity?moc se nám líbí Riko Nano grey fox 2014

littlebee83
18. led 2015

Ahoj 🙂 Také bych ráda poprosila o pocity z kočárku, kdo už vozí venku, případně pokud už někdo přesedlal na sporťák. My se zatím rozhodujeme mezi Tako Junama Impulse a Riko Nano. A kdyby někdo měl reálné fotky, budu ráda. Byla jsem rozhodnutá pro malachit, ale ten mi vůbec doma neprošel - prý když si přes něj přítel hodí plínku, tak bude ochotný s touto barvou jezdit 😀 Jemu se líbí šedivý, ale ten zase nijak zvlášť nezaujal mě, takže pokud bych neukecela ten malachit, nejspíš bychom zvolili barvu café.

dodi05
2. únor 2015

Já mám doma tento

reenik
2. únor 2015

Holky, máte některá to Riko nano? Jakou k tomu máte autosedačku? Chtěla bych koupit Cybex, ale nemůžu sehnat adaptéry..... poradíte mi? Díky 🙂

cechylucy
7. dub 2015

My máme tento, jezdíme měsíc a jsme spokojení 🙂

dudusska
9. dub 2015

Ahoj, zajímalo by mě, kde v Polsku se dá tento kočárek sehnat?...Děkuji 🙂

darko1212
9. dub 2015

V Polském Těšíně, Obchod kocarky_PL, v týdnu do 16, v sobotu do 13.

janickaalesek
10. čer 2015

Ahoj holky, co jste si koupily tento kočárek a už ho chviličku používáte, prosím, jakou s ním máte zkušenost? Děkuji 🙂

aggla
30. čer 2015

Ja ho mam doma uz pres rok a nekolikrat se mi stalo ze se prevratil ☹ stabilita nic moc teda

lilien2
30. čer 2015

Máme a nejsem spokojená s košíkem dole, je nepraktické, že je do šikmá, v obchodě na něj nic nepoložím..
A u nastavení polohování lehátka se hned při první manipulaci urvalo kolečko..
Jinak jezdí a houpe dobře..

misaly
22. črc 2015

Máme ho už osm měsíců,ale Mondo,od začátku problémy,nejraději bych ho vrátila.Jak píše lilien2 se urvalo kolečko,jezdí do prava,přední kolo se třepe a rozvibruje celý kočár,takže mám zaaretované kola,dokonce jedna brzda vypadla.na reklamaci opravili jen kolečko a ještě pláště na zadních kolech vylézaly.Vibruje pořád.Teď jsme dali sporťák a boudička padá sama dolů když jedu po trávě nebo si to malá dá dolů a pak se vzteká že nic nevidí a ty cuplíky jsou ve vnitř a blbě se tam leze.Takže asi zas reklamace.Já jsem po kočárku nějak nepátrala a udělala jsem chybu.Jo a ve vaničce se opravdu drží voda vložku jsem vidělala a dala si tam zavinovačku a už se nepotila.Ale jinak bych ho brala košík je velký,ikdž jsem menší 164 tak mě vyhovuje.

dudusska
23. črc 2015

Kocarek pouzivam mesic a jsem maximalne spokojena. Uz jsme i zmokli (a to poradne) a nikde se mi voda nedrzela...Mame Riko nano 🙂

lenkakubenova
27. črc 2015

Ahoj holky, pridavam se do debaty.. Koukam po kocarkach a vubec nevim,co vybrat.. Byli jsme v Brne,tam hsem videla riko nano v te zelenkave.. Taky nas zaujal 🙂 Porad nevim tu barvu ... Ted tu zase ctu o vode v korbicce,tak fakt nevim.. A je nejaky rozdil mezi tim expander mondo a riko nano? Moc diky za rady..

lilien2
27. črc 2015

@misaly nám taky jezdí do prava..A ještě nám jedno kolo vydávat zvuky...

cechylucy
27. črc 2015

@lenkakubenova Máme Expander Mondo a žádnou vodu v korbičce nemáme 🙂

misaly
27. črc 2015

Vodu úplně ne ale když ležela na zádech a začínaly horka tak pod tou vložkou na tom plastu jak se zdviha hlavička byly kapičky vody a dost. Tak se zkus podívat když bude mět spocena záda. Já tam dala ručník nepomohlo, tak jsem tu vložku vydělala a dala zavinovačku žádnou umelotinu a bylo po problému

cechylucy
28. črc 2015

Tak to nevím, teď v těch 40stupních jsem nic nespozorovala 🙂 Koupili jsme ke kočárku natahovací bavlněné prostěradlo

lfina
10. zář 2015

Mám Riko NANO 2014 a zítra jedu reklamovat do Polska... Nedrží polohování na sporťáku,který používám asi 3 měsíce,dále na nohy polohování nefunguje-nejdou zmáčknout ty tlačítka,o kolech ani nemluvím,od začátku to táhne doprava a když jsou odaretované,tak si to dělá co chce ☹ A když je zaaretujem ,tak se stejně za chvíli odaretují.A přesně jak píše některá z vás,taky nám jedno kolo začlo vydávat podivné zvuky 😀 No jsem zvědavá co mi řeknou ...jsem fakt zklamaná...když jsem kupovala kočárek,tak samozřejmě,že jen ne na jedno,ale ať vydrží na 2 děti,no tento asi těžko :(