Prosím, máte někdo zkušenosti? Nemohu nikde najít recenze a zamilovala jsem se do jejich barevných variant 😊 Zatím jen tak koukám, na kočárky se samozřejmě pojedeme podívat. Ale ráda bych předem měla nějakou představu a radu od někoho jiného, než zaujatého prodejce. Nejsem náročná, chtěla bych jen, aby kočárek něco vydržel. Možná třeba i na druhý mimčo. To ale není podmínka. Je za ty peníze alespoň trochu kvalitní? Jste spokojené? Zajímají mě jak dobré, tak i špatné zkušenosti. Díky moc za každou radu 🙂
Taky nad tímto kočárkem přemýšlím. Nevíte, zda se nedá někde v Praze prohlédnout naživo?díky
@mmmmmartinka vůbec nevím, zatím jsem toho moc nenašla. U nás vede riko marla, ale obepisovala jsem okolní prodejny s kočárkama a ve všech mi řekli, že ho bohužel nemají. Koukala jsem ale, že eshopy nabízejí prezentaci kočárku po domluvě. Tak zkus napsat pár emailů 🙂
Ahoj kočárek mám, sice v šedočerné barvě, ale to vem čert. Je vysoký, to považuju za velké +, nemusím se nad prckem hrbit. Jezdíme po polních cestách, loukách, kamenitých a hrbolatých cestách. Dobře se mi s ním jezdí. Velké + taky dávám tomu, že lze na nánožníku I na potahu u korby zvednout tu přehnutou, nevím jak se tomu říká, ale zvedne se to, a přidělá k boudě kde na to je poutko, aby do vnitř nefoukalo. Koš je celkem prostorný. Já jsem asi zatím nenašla nic co by mě vadilo.