Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Vybíráme s manželem kočárek, jsme oba dost aktivní a tak je potřeba, aby zvládl běh a procházky nebo lehký běh lesem. Vybrali jsme si dva a chtěli bychom vědět názory od těch, co měli možnost si je vyzkoušet a nebo je mají. Chceme kočárek už od narození mrněte.
Thule Urban Glide 2 2018
Baby jogger summit X3
Poradíte prosím?
Díky moc
@renn89 Nemůžu poradit zkušeností, ale na Thule jsme taky koukali, ale přijde mi strašně obrovský! Když jsem na něj koukala v reálu, tak mi přišel strašně tankoidní a velký. Ale kdybych neřešila velikost, váhu a manipulaci s kočárkem, tak by se mi líbil moc. Pro manžela to byl žhavý kandidát, ale vzhledem k tomu, že budeme mít ještě Chariot, tak potřebujeme městský kočárek. Jinak vypadá parádně!
Thule se mi moc libi ale
Prijde mi mene skladny a mensi na vysku ...
Jako podle me jsou baby joggry fakt vymakane a drzaky 🙂
Jinak treba pokud by vadilo polohovani nozicek da se to dokoupit..
Jinak teda mi baby joggery prijdou super pro starsi deti 🙂
Deti ktere se teprve naucily sedet v nich uplbe zaniknou...ale to je otazka par mesicu 🙂
Zkusila jsem dost kocarku ...mit moznost zkusit thule zkusila bych ale z tehle 2 hlasuju pro baby jogger 🙂
Ted ctu ze chcete od narozeni ...nooo
Ja takove kocarky uprednostnuji spise od sediciho veku 🙂
Urcite bych k tomu asi dokoulila nejaky hodne lehky skladny kocarek klidne i starsi ... Ktery se hodi do kufru cvakne se autosedacka atd 🙂
Me to treba vyhovovalo mit vzdy aspon 2 🙂
Děkuji moc za rady. Tak asi je vybráno 🙂
Máme baby Jogger summit X3 a velká spokojenost, do pěti měsíců jsme měli korbičku a pak už sporťák. Ta korbička jde koupit levné na bazaru, za tu chvíli ji téměř nelze zničit.
Taky jsem vybírala letos mezi těma dvouma. Potřebovala jsem pro dceru teda jen sporťák, tak s použitím pro nesedící dítě nemám zkušenost. Z výhod u Thule jsem našla polohovací rukověť a snadněji ovladatelná brzda. Baby Jogger má velkou výhodu možnost dokoupení madla pro dítě, otevřený prostorný spodní koš a lepší cena. Nakonec máme Baby Jogger a jsem moc spokojena. I na brusle a ve sněhu perfektní.