Kočárky pro aktivní rodiče Thule Urban Glide 2 2018 vs. Baby jogger summit X3

renn89
17. srp 2018

Ahoj holky,

potřebovala bych poradit. Vybíráme s manželem kočárek, jsme oba dost aktivní a tak je potřeba, aby zvládl běh a procházky nebo lehký běh lesem. Vybrali jsme si dva a chtěli bychom vědět názory od těch, co měli možnost si je vyzkoušet a nebo je mají. Chceme kočárek už od narození mrněte.

Thule Urban Glide 2 2018
Baby jogger summit X3

Poradíte prosím?

Díky moc

petrinda
17. srp 2018

Taky jsem vybírala letos mezi těma dvouma. Potřebovala jsem pro dceru teda jen sporťák, tak s použitím pro nesedící dítě nemám zkušenost. Z výhod u Thule jsem našla polohovací rukověť a snadněji ovladatelná brzda. Baby Jogger má velkou výhodu možnost dokoupení madla pro dítě, otevřený prostorný spodní koš a lepší cena. Nakonec máme Baby Jogger a jsem moc spokojena. I na brusle a ve sněhu perfektní.

journals
17. srp 2018

@renn89 Nemůžu poradit zkušeností, ale na Thule jsme taky koukali, ale přijde mi strašně obrovský! Když jsem na něj koukala v reálu, tak mi přišel strašně tankoidní a velký. Ale kdybych neřešila velikost, váhu a manipulaci s kočárkem, tak by se mi líbil moc. Pro manžela to byl žhavý kandidát, ale vzhledem k tomu, že budeme mít ještě Chariot, tak potřebujeme městský kočárek. Jinak vypadá parádně!

veronicka89
17. srp 2018

Thule se mi moc libi ale
Prijde mi mene skladny a mensi na vysku ...

Jako podle me jsou baby joggry fakt vymakane a drzaky 🙂
Jinak treba pokud by vadilo polohovani nozicek da se to dokoupit..

Jinak teda mi baby joggery prijdou super pro starsi deti 🙂

Deti ktere se teprve naucily sedet v nich uplbe zaniknou...ale to je otazka par mesicu 🙂

Zkusila jsem dost kocarku ...mit moznost zkusit thule zkusila bych ale z tehle 2 hlasuju pro baby jogger 🙂

veronicka89
17. srp 2018

Ted ctu ze chcete od narozeni ...nooo

Ja takove kocarky uprednostnuji spise od sediciho veku 🙂

Urcite bych k tomu asi dokoulila nejaky hodne lehky skladny kocarek klidne i starsi ... Ktery se hodi do kufru cvakne se autosedacka atd 🙂

Me to treba vyhovovalo mit vzdy aspon 2 🙂

renn89
autor
19. srp 2018

Děkuji moc za rady. Tak asi je vybráno 🙂

suromana
24. srp 2018

Máme baby Jogger summit X3 a velká spokojenost, do pěti měsíců jsme měli korbičku a pak už sporťák. Ta korbička jde koupit levné na bazaru, za tu chvíli ji téměř nelze zničit.