Kočárky Monza - máte nekdo zkušenost s touto značkou?

sonik_d
11. říj 2015

Vlastníte někdo kočárek této značky? Jste spokojeni?
Koukali jsme na tento kočárek na veletrhu. Zaujala nás novinka, která bude az nyní na trhu a to pod jménem Terrain. Jít do toho?

mamaspapas
11. říj 2015

Mně také zaujal tento model, dnes jsem si ho na veletrhu zkoušela, funkčně mi přišel super, výška, konstrukce, stabilita, měkká výplň u korbičky, ale nějak si nemůžu vybrat z jejich barevných kombinací, ani jedna verze není jednobarevná.. :(

sonik_d
autor
13. říj 2015

Nám se prave taky líbí. Zvolili bychom tu pruhovanou variantu (modra - bila), která tam byla vystavena.

mamaspapas
15. říj 2015

Trochu se bojím té bílé u modré barvy, abych to při čištění nedostala do bílé a nebylo to pak zbytečně ošklivý. Byl nádherný, fakt se mi líbil, ale asi kvůli té barvě půjdu to verze monza go.. ještě to musím nechat sednout 🙂

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mishka_o
13. lis 2015

http://www.babiez.cz/produkt/kocarek-monza-go-2... zde je akce do neděle a pořád nevím zda si ho koupit. nikde není žádná recenze či video. Je vhodný do terénu? moc se mi líbí a nevím, jak se rozhodnout... poradíte?

sonik_d
autor
22. lis 2015

Na prodejně babiez ho už maji k dispozici. Ale na internetu jsem zatím žádné recenze nenašla. My ho máme předběžné domluvený, tak nás snad moc nezklame.

mishka_o
23. lis 2015

sonik_d : měla si možnost ho vyzkoušet nebo jen z internetu zatím? Kdy si chceš koupit kočárek? Máme podobný termín a nevím, zda nákup mám nechat na příští rok či už...

sonik_d
autor
10. led 2016

Zkoušela jsem ho na veletrhu. Pak ještě v prodejně. Už ho máme koupeny a už na nás jen čeká u sousedů.

monicka90
31. bře 2016

zdravím, já si kočárek monza Go 2v1 vybrala na veletrhu v Praze, když byl v říjnu 2015. Strašně se mi líbil a tak jsem to riskla a objednala a jsem velmi spokojená. Zatím teda mám jen 3 měsíční zkušenost s hlubokou korbou, ale jízdní vlastnosti jsou fakt super, krásně se sním jezdí i ve sněhu , jelikož jsem z vesnice, tak jsem potřebovala velký kola a s tímhle se dobře jezdí i na poli, nedrncá to s malou jak na trenažeru.Celkem jsem se obávala váhy,jelikož jsem malá a drobná,ale díky těm kolům se s ním jezdí lehce a to ho tahám do prvního patra bez výtahu. Jediné co vidím jako nevýhodu je menší korba.Jelikož se málá narodila v lednu, tak jsem to neřešila, že by se mi tam nevešla s fusakem,ale pokud se vám narodí mimi později , tak už bych se bála,aby se tam vtěsnalo 6 měsíční dítě i s fusakem.

mishka_o
31. bře 2016

@sonik_d jaký je kočárek? Určitě už máš miminko u sebe 😉

sonik_d
autor
20. čer 2016

Zdravím se zpožděním. Ano, kočárek používám tři měsíce. Ve městě a v malém prostoru je super, asi nejspíš kvůli aretaci koleček, krásně se s ním manipuluje. To mohu doporučit. V terénu je to také ok, jen občas kolečka zafixuju kvůli lepší manipulaci. Jezdíme po kamenitých cestách, lehce i po loukách a na golfovém hřišti. Prostorově nemohu nic vytknout. Velká výhoda, že "vajíčko" přidělám na podvozek, když třeba jedem k lékaři, abych malého nemusela tahat v ruce, přeci jen se už pronese. Často se setkávám s pochvalou kočárku kvůli designu.

susenka26
22. zář 2016

Ahoj holky, prosím vás máte tedy některá kočárek Monza terrain? a jste s ním dál spokojené? Poštele mi třeba nějakou fotečku? Děkujiiiii

sissive
26. únor 2017

Ahoj, taky se chci zeptat na vaše zkušenosti s tímto kočárkem?

sissive
28. únor 2017

Opravdu nikdo nemá zkušenost s tímto kočárkem?

alucca
Odpověď byla odstraněná
Zobraz