Vlastníte někdo kočárek této značky? Jste spokojeni?
Koukali jsme na tento kočárek na veletrhu. Zaujala nás novinka, která bude az nyní na trhu a to pod jménem Terrain. Jít do toho?
Nám se prave taky líbí. Zvolili bychom tu pruhovanou variantu (modra - bila), která tam byla vystavena.
Trochu se bojím té bílé u modré barvy, abych to při čištění nedostala do bílé a nebylo to pak zbytečně ošklivý. Byl nádherný, fakt se mi líbil, ale asi kvůli té barvě půjdu to verze monza go.. ještě to musím nechat sednout 🙂
http://www.babiez.cz/produkt/kocarek-monza-go-2... zde je akce do neděle a pořád nevím zda si ho koupit. nikde není žádná recenze či video. Je vhodný do terénu? moc se mi líbí a nevím, jak se rozhodnout... poradíte?
Na prodejně babiez ho už maji k dispozici. Ale na internetu jsem zatím žádné recenze nenašla. My ho máme předběžné domluvený, tak nás snad moc nezklame.
sonik_d : měla si možnost ho vyzkoušet nebo jen z internetu zatím? Kdy si chceš koupit kočárek? Máme podobný termín a nevím, zda nákup mám nechat na příští rok či už...
Zkoušela jsem ho na veletrhu. Pak ještě v prodejně. Už ho máme koupeny a už na nás jen čeká u sousedů.
zdravím, já si kočárek monza Go 2v1 vybrala na veletrhu v Praze, když byl v říjnu 2015. Strašně se mi líbil a tak jsem to riskla a objednala a jsem velmi spokojená. Zatím teda mám jen 3 měsíční zkušenost s hlubokou korbou, ale jízdní vlastnosti jsou fakt super, krásně se sním jezdí i ve sněhu , jelikož jsem z vesnice, tak jsem potřebovala velký kola a s tímhle se dobře jezdí i na poli, nedrncá to s malou jak na trenažeru.Celkem jsem se obávala váhy,jelikož jsem malá a drobná,ale díky těm kolům se s ním jezdí lehce a to ho tahám do prvního patra bez výtahu. Jediné co vidím jako nevýhodu je menší korba.Jelikož se málá narodila v lednu, tak jsem to neřešila, že by se mi tam nevešla s fusakem,ale pokud se vám narodí mimi později , tak už bych se bála,aby se tam vtěsnalo 6 měsíční dítě i s fusakem.
Zdravím se zpožděním. Ano, kočárek používám tři měsíce. Ve městě a v malém prostoru je super, asi nejspíš kvůli aretaci koleček, krásně se s ním manipuluje. To mohu doporučit. V terénu je to také ok, jen občas kolečka zafixuju kvůli lepší manipulaci. Jezdíme po kamenitých cestách, lehce i po loukách a na golfovém hřišti. Prostorově nemohu nic vytknout. Velká výhoda, že "vajíčko" přidělám na podvozek, když třeba jedem k lékaři, abych malého nemusela tahat v ruce, přeci jen se už pronese. Často se setkávám s pochvalou kočárku kvůli designu.
Ahoj holky, prosím vás máte tedy některá kočárek Monza terrain? a jste s ním dál spokojené? Poštele mi třeba nějakou fotečku? Děkujiiiii
Ahoj, taky se chci zeptat na vaše zkušenosti s tímto kočárkem?
Opravdu nikdo nemá zkušenost s tímto kočárkem?
Mně také zaujal tento model, dnes jsem si ho na veletrhu zkoušela, funkčně mi přišel super, výška, konstrukce, stabilita, měkká výplň u korbičky, ale nějak si nemůžu vybrat z jejich barevných kombinací, ani jedna verze není jednobarevná.. :(