Kočárky Maked lucky - zkušenosti

mona91
13. říj 2018

Prosím o recenze na Maked Lucky kočárek od maminek, co s nim mají už něco odjezdeno nejlíp třeba od roku 2016/2017. Našla jsem recenze velmi rozporuplne a hlavně staršího data nebo od maminek co ho měli ani ne půl roku... děkuji všem 🙂

lida9
14. říj 2018

mam od 11/2016... jezdili jsme asi rok, pak maly uz chodil... za me nikdy zadny problem, nic se nerozbilo, neroztrhalo, kolo nepichlo, mesto i teren bez problemu... jen pri skladani do auta se konstrukce odira od sundane korby (takove vystouple kovove prvky, ktere zaklapavaji do te spodni konstukce), to je za me fakt blbe... jinak jsem nic nenasla🙂

lela36
15. říj 2018

Jak to vypada? mozna ho mam doma

lela36
16. říj 2018

aha, tak to neni on, pardon

miovitost
16. říj 2018

Měla jsem kočárek na dva syny a nemůžu si vynachválit, používali jsme v letech 2014-2017. Je snadno ovladatelný, hezky hladce jezdí, má velikou korbičku, veliký košík pod kočárkem a úplně všechno na něm jde vyprat. Všichni mi ho chvalili, protože je vysoký a dobře vypadá. Jen manžel nadával, že při skládání musí na dva kusy (ale to má asi každý kočárek) po zakoupení noveho sporťáku s láskou vzpomíná na Maked, dokonce ho chtěl znovu vytáhnout :D mínus byl asi jen nánožník na sporťáku, ale ještě jsem nenašla takový, který by vyhovoval.