Kočárky jiné než polské výroby, poraďte

laamanta
26. črc 2016

Ahoj holky, prosím poraďte nějaké značky kočárků jiné než polské výroby. Všechny kočárky co se mi na zatím alespoň na pohled líbí jsou polské a na jiné nemůžu narazit. Děkuji 🙂

sara84
26. črc 2016

Jane je spanelska, Cam je italsky, Patron tusim cesky.. Inglesina je taky italie. Hauck rakousko, Hartan a Geslein nemecky... Emanjunga ci jak se to pise svedsko tusim..

kattyd
26. črc 2016

Abc design - Německo, Valco - Austrálie, Joie -GB, Thule- Švédsko

luckeyluckey
26. črc 2016

Inglesina, Itálie a jsem fakt spokojena

jitulindaj
27. črc 2016

Tfk nemecko, baby jogger USA, Mammas and Pappas tusim UK,

frndafrrr
27. črc 2016

Z nejmenovaných Concord- Němec

odula
27. črc 2016

Emmaljunga, Britax.

odula
27. črc 2016

Stokke, Bugaboo,Cybex.

veverun
27. črc 2016

EasyWalker, i'coo.

katerinap1978
27. črc 2016

Kiddy - Německo

eliskaxox
27. črc 2016

Joolz jsou myslim Nizozemci. Jinak ja mam Concord wanderera a je skvely, uz 2 roky slouzi miluju ho. Ted mam
golfky od Baby joggeru a tez skvely kocarek. Britax jsem mela a kvalita nic moc. Bohuzel mam zkusenost ze cena= kvalita a hlavne jizdni vlastnosti. Kocarek za 25 tis se opravdu ovlada 2x lepe nez kocarek za 15 tis.

gepe
27. črc 2016

iCandy, Stokke, Mima, Joolz, B.O.B., Bumbleride, Red Castle, Teutonia, Cybex, Silver Cross, aj.

katerinap1978
28. črc 2016

Jooo. Ještě jsem zapomněla - pro hodně aktivní rodiče je skvělý CHARIOT. My ho máme jako cyklo vozík + terénní kočárek a ze všech kočárů ho mám nejradši 🙂

sara84
28. črc 2016

@eliskaxox ano tak nejak. Radeji kvalitni kocarek po 2 detech, nez novy krasny nacancany polak.

zuzka_1985
30. črc 2016

My sme stavili na baby jogger a quinny 😊

jahodnice
30. črc 2016

Mám baby jogger city select jako sourozenecký a baby jogger city mini a oba super. Úplně mě zklamaly golfky chicco multiway

maanule
30. črc 2016

Švédsko-norský Stokke! Pro mě topka! 🙂 🙂 😉

zanetkamaresova
30. črc 2016

Tak me se líbí jen jeden, a ten je polský. Ale i tsk ho mam v planu koupit🙂

tahejhula
30. črc 2016

Ja byla spokojena s kocarkem znacky Bebecar. 🙂

brusinka_
30. črc 2016

Joolz doporucuji, miluji ho 🙂

astyna
31. črc 2016

Co se ti nelíbí na polských kočárkách? 🙂 já mám BD lupo dvojkombinaci za 8000 a parádní 🙂

babuna
31. črc 2016

Holky a Armagedon znáte ? - Americký komponenty, ruský komponenty ... všechno Čína 😎 😀 🙂 ... mám Polské Tako, protože jsem chtěla klasiku, uvidím jak se osvědčí ... odsuzovat předem jej rozhodně nebudu 🙂 (jen pro to že je to ,,polák,,)...

luj89
31. črc 2016

@astyna Předpokládám, že jde o kvalitu, ne o cenu nebo vzhled.

astyna
31. črc 2016

@babuna

mě by taky zajímalo, kde se skutečně vyrábí, že to vydrží ty moje psí kusy s podvozkem, houpáním a náročností uživatele 😀

jamborka
31. črc 2016

Gesslein - německá kvalita 😉

babuna
31. črc 2016

Nechci tu vyvolávat hádky nebo tak. Vybírala jsem kočárek dlouho, bez ohledu na výrobce. Koukala po městě - v trolejbusech, autobusech, tramvajích, na výstavách (děláme akce pro veřejnost tak to bylo snadné), jak se s tím manipuluje, ptala se lidí a tak. My měli prioritu dobré prostupnosti terénem - podmínka byla pevný podvozek a klasický vzhled, bez zbytečných serepetiček - v praktické barvě (Ostrava), pratelný povrch z normálního materiálu a velká nafukovací - pevná kola.

Na kočárcích co zde zmiňujete mne odradila jedna věc - všudypřítomný plast, který se časem odře - poláme, zmatní a tak, ale hlavně to, že zde v Ově to má každá druhá - pardon (fakt nechci nikoho naštvat) ciguna ... oni si takové dražší kočárky mohou dovolit, je to ,,in,, často různobarevné což se jim líbí ... dva se vedle sebe nevlezou do MHD - je to široké - kolečka jdou do šířky aby to mělo stabilitu, u trojkolek se to nedá pořádně nikde odstavit, jen na rovném terénu ... do spodku se nedá nic dát - prakticky žádný úložný prostor. Moje mamka mne také upozornila na to, že často jsou nové kočárky hodně nízké - je fakt, že jsem viděla pár kdy pán měl hodně ke 2m a paní byla také vysoká, a měli jeden ze zde popisovaný kočárků - který je hezký, ale pán měl korbičku doslova u kolen ... a prtě přímo u výfuku aut ...

Ono je hezké snažit se najít v dnešním světě kvalitu/praktičnost/cenu/vzhled tak nějak rovnoměrně, ale chce to zohlednit vše ...

PS: já v kočáru nevydržela prý ani minutu - nějaké krásné spící miminko si mamka mohla jen stěží představit - jen co jsem se naučila klečet musela jsem vše vidět ... v jednom kuse byla hlavou dolů a houpala se na šrácích ... 🙂 🙂 ...

gepe
31. črc 2016

@babuna no vidis. My jsme v Pze, mame 2 nepolske kocarky, ktere pritom splnuji vse co jsi Ty popsala jako zohlednene 😅 a dokonce jsme kocarky ani nemenili, jeden 3 roky, druhy 2,5 a budou nyni slouzit vyborne i za chvili dalsimu diteti. Apropo ani jedna servis ci jakakoliv jina oprava ani u jednoho.
Spis Ty nehazej vsechny nepolske kocarky do jednoho pytle. 🙂

babuna
31. črc 2016

@gepe kdyby sis to opravdu dobře přečetla - psala jsem to obecně ani na jedno ani na druhé ... ovšem to je problém nejen zdejších ,,diskuzí,, ... lidi neumí číst ...

Pro příhraniční - ať už s Polskem/Německem atd. - je samo, že lepší vybrat také takový, který má servis dostupný - máme to do výrobny polských kočárků (přeženu li to - 40min jízdy) ... přímo do fabriky, tudíž jsou zde i levnější a dostupnější nejen komponenty, ale i samotné kočárky ... obráceně tomu je na druhé straně republiky ...

gepe
31. črc 2016

@babuna cetla jsem oba Tve prispevky a radne 🙂 mj jsi i psala, ze drahe kocarky ma u vas kde jaka cikanka. Me by napriklad nenapadlo a ani bych si nedovolila v zivote napsat, ze "Tako aj polaci jsou polsky shit a poridi si ho/je jen socky".
Zakladatelka se ptala na nepolske kocarky. Domnivam se, ze tema je jasne dane a je zbytecne se dal ubirat jinym smerem.

babuna
31. črc 2016

A zde je přesně vidět, že nečetla, jinak by si takto nereagovala ... ale to je na jiné téma ...

astyna
31. črc 2016

@gepe

U nás na sídlišti jsme 4 s BD lupo a jedna má ještě ten samý co já 🙂 a jezdíme běžně do lesa, protože ho máme blízko, nebo do města, ikdyž je tam rozestavěno. Ono to chce vše vyzkoušet a pak posoudit.