Ahoj, nemate prosimVas nekdo zkusenosti s kocarkem od Cybexu? chci si koupit tento http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-cybex-pria..., ale je to hodne penez, tak se zkousim jeste poradit, pripadne poradte prosim jiny. Diky.
My jdeme nakonec do cybexu - byla jsem na něj koukat už dvakrát a nakonec vyhrál a porazil Bugaboo.. I joolz.
Je velmi elegantni a stabilní. A velmi lehký (9kg)
My jdeme nakonec do černé korby a černého podvozku trekking.
Vajíčko bereme limitku butterfly - je úžasná.
Se sporťákem ještě počkám - uvidíme, co bude příští rok 😉
Klidně se ptejte co Vás zajímá. Myslím, že mám zjisťeno vše.
Je nádherný, ale pro nás to bylo moc peněz .. Takže jsme vybrali levnou verzi .. Tj Cybex Balios , sporťák je bezvadnej, krásně se ovládá a je dobře polohovatelný a pohodlný pro mimi . K tomu jsme vzali hlubokou korbu m-line
Přeju, ať dobře slouží ! Naděláte s ním mnoho parády a mimi bude jak v bavlnce 🙂
@tinulietka Ahoj, chci se zeptat, zda sis kocarek uz koupila? Vazne uvazuji o jeho koupi. Miminko ocekavame v rijnu,takze pres zimu vyuziju hlubokou korbu a obavam se velikosti sporovni sedacky. Je dostatecne velika napr. ve srovnani s mima xari (ten ma malinkaty prostor na nozicky)? Dekuji za odpoved.
@karolah
Máme koupený, ale čekáme.. Limitka je dostupná až v květnu.
Sportovní sedačka Lux je velmi prostorná. Zvažovali jsme Mimu.. Ale ta je malá a taková vratká.. Ale porovnej, vyzkoušej.
Ahoj 🙂 @tinulietka dnes jsem byla v obchodě obhlídnout cybex priam a jsem rozhodnutá. Jasná volba 🙂 kde ho prosím kupuješ ty? Mám zájem o limitku butterfly i co se týče hluboké korbičky a zatím jsem našla na internetu, že ho mají ve Zlíně a Chomutově. Miminko očekáváme až konec října tak zatím mám spoustu času. 🙂
@terebzka
Ahojky, dostupná bude až na konci června 😉
My kupujeme v babyplaza.cz - jsou ochotní jít i na slevu, když otevřeš pusu 😉
@tinulietka
Děkuji za tip 🙂 dneska jdeme do toho Zlína. Na webu mají napsanou dostupnost 2-3 týdne, tak uvidíme co nám řeknou. Jakou Vám dali cenu jestli to není tajné 🙂 ve Zlíně maji na stránkach 42 tis. za komplet i s cloud sedačkou - o to by jsme měli zájem.
Ahoj holky, taky se hlasim jako hrda budouci majitelka priamu 🙂 nakonec jsme vybrali barvu happy black 🙂 chci se jen zeptat, mate prebalovaci tasku tu originalni nebo nejakou jinou? Budu rada za inspiraci 🙂
@tinulietka Také zvažuji koupi tohoto kočárku - není problém v létě, že nemá odvětrávací stříšku?
Mě to teda vůbec nevadí.. Záleží asi na každém, co na kočárku chce. Malá je teplomil, takže je spokojená. A další léto už budeme ve sporťáčku.
@tinulietka mohla bych se zeptat jak se s mocarkem jezdi v terenu? Nema odprozeni,toho se trochu bojim... Stale vaham,ale musim se uz rozhodnout🙂 dekuji za jakekoliv info 🙂
@karolah nevím, jestli jste chomutovska, je lepší jim napsat do obchodu, aby s vámi počítali a kocar měli na krame. Je to mala prodejna a na ploše, pri naši poslední návštěvě, měli spis levnější typy kocarku. Tak abyste nebyla zklamaná. Jinak me mrzí, ze uz kocar pomalu nepotřebujeme, je krásný!
Omlouvam se za preklepy...
Prodávám svůj cybex - více na mém bazaru.
@tinulietka Mohla bych se prosím zeptat - s kočárkem nejste spokojená, že prodáváte "tak rychle" ? Děkuji 🙂
Nestíhá mi v terénu.. Dost mě to omezuje.. Jinak je krásný.. Ale terén nezvládá ani minimální...
@tinulietka Děkuji za odpověď ... ikdyž mě moc nepotěšila :D Dneska mi ho právě přivezla PPL :D Tak to jsem zvědavá jak to dopadne :/ A jaký pořizujete?
Take jsem ho moc chtěla,ale nakonec jsem si pořídila úplně jiný, byť nakonec za stejné prachy 😊. Ať Kateřina k slouží a dělá radost.
@karolah A jaký jste nakonec pořídila?🙂
No .. Uvidíte sama.. Mě je bohužel kočárek na rovnou cestu k ničemu.. Já jdu do stokke trailz
@katerinkak taky mam priam zatim slozeny v krabici u nasich, kde si jeste nejakej mesic pocka 🙂 pro prvniho syna jsem mela concord fusion a mammas and pappas urbo, oba neodpruzene a s obema jsem byla maximalne spokojena a to jsem bydlela v centru Olomouce, kde jsou jen kocici hlavy 🙂
me se libi.. ale ty penize bychom za to nedali. takze mame jen tu nejobycejnejsi verzi cybexu, kterou je cybex agis m air 4 ... a ja jsem spokojena
@katerinkak po dlouhé debatě vyhrál partner a pořídili jsme joolz v celkové výbavě 😄
@chris_n dobry den, muzu prosit vice info ke kocarku? Chci prodat nase Bee3 a poridit dcerce "pohodlny" kocarek.
@berusenka745 taky by se mi hodilo pár informací... ☹ Kočárek je krásný, ale nevím, jestli se ním dá úplně jezdit do lesa a tak...