Holky nevíte něco o výrobcích kočárků, značky coletto a zippy??? Na netu vůbec nic nemohu najít. Aspoň která země je vyrábí.
Njn chce to spíš sáhnout po značkovém klidne i bazarovem,kamaradky kolem mají samé Poláky a jsou to sileny krámy (funkcne vzhled nehodnotim)
Jane máme a je supr,ja bych spíš koukala na ;ane,concord,mutsy, brio,britax,quinny,bugaboo atd. Vím že cena je vis ale na tom kočárku je to poznat..kdyz občas vezu kamarádkám Poláka tak je to silene tezky,spatme ovladatelny,to ja s naším crosswalkem neznam
Hele, většina kočárků se vyrábí v Polsku, třeba x-lander je taky polský a je to nejprodávanější kočárek u nás. Navíc, v létě jsme byli na dovči v Polsku u moře a docela jsem koukala, co ty jejich kočárky dovedou. Jezdili tam s nimi po pláži, skákali s nimi po schodech apod. a kočárky držely. Na druhé jsme měla x-landera a byla jsem maximálně spokojená, taky jsem s ním sjížděla schody a tak a vydržel po celou dobu, ještě jsem ho pak věnovala kamarádce. Tentokrát jsem taky chtěla x-landera a moc se nelíbí ty barvy teď, tak jsem koupili Peg Pérego GT3, ještě jsme uvažovala na Jané Slalom Pro, ale Perego to nakonec vyhrálo. Je těžký vybrat kočárek, musí si člověk dát ten čas a projet všechny možný diskuze, testy a recenze a taky je dobré se potom na kočárek podívat ve skutečnosti. Já se zamilovala do ABC Desing Viper 4S, když jsem ho viděla ve skutečnosti, tak jsem si to rychle rozmyslela. No, hodně štěstí při výběru.
super kočárky jsou easywalker, nebo emmaljunga ... méně známé.X-lander jsem měla, ale má děsně malou korbu.
@nowe Myslim ze dost lidi ty polske kocarky chvali,protoze nemaji srovnani. Ja mam Concord Wanderer a to je pan kocarek. Do mesta mam Concord Neo a tez luxus, oba to jsou kocarky,ktere nove koupite kolem 25 tis. Mela jsem ale treba i Britax b motion 4 a to byl des a hruza. To se kvalitou, jizdnim komfortem a ovladatelnosti neda srovnat. Vsak cenove je to jen sportak Concordy 12500 a B motion 4 stoji 5900. Takze za me radeji pouzity kvalitni nez novy za par penez.
Ženy moc děkuji za rady,hned je omrknu na netu. Jj taky koukám na velikost,váhu,aby byl i do terénu. Dobré ovládání, skládání na jedno zmáčknutí.... A aby byl kombinovaný.
@nowe Tak to kouknete na Baby Jogger City Mini Gt nebo Elite. Myslim ze to by meli byt vasi favoriti. Na fcb je stranka Baby Jogger Czech, tam vam holky poradi. Zrovna vcera tam nekdo daval fotku jak jel s Elitem po zasnezene polni ceste a ze parada.
@nowe Jestli se ti libi i Concord tak koukni na toho wanderera. Je to tereni kocarek,projel zatim vse, skladnost sice neni uplne nejlepsi ale to je dan za to jak je skvely v terenu. Krasne houpe, na odpruzena vsechna kola, kola jsou z materialu,ze se chovaji jako nafukovaci jen nejdou pichnout. Sportak je naprosto luxusni a obri takze vydrzi v pohode do 3-4 let
Oboje Polsko