Kočárky Camarelo, máte zkušenost?

bram_bora
22. čer 2015

Ahoj maminky, zalíbila se mi značka Camarelo - krásný design, různé barevné kombinace a jsou oproti ostatním i lehké. Prosím, máte někdo zkušenosti? Jaký máte typ? Díky moc za všechny odpovědi. 🙂

petka1408
22. čer 2015

Ahoj, design těchhle kočárků je opravdu krásný, taky jsme svého času o něm uvažovali. Ale velkým mínusem byla pro nás dostupnost koše, která byla dost špatná a hlavně brzda. Paní v obchodě nám ukazovala, jak se kočárek zabrzdí a pak nám chtěla ukázat, jak se brzda zase uvolňuje, ale to už se ji nepodařilo, protože měla cukle - dle ní, špatná obuv. Ale já v létě taky chodím v žabkách a nechtělo se mi takhle trápit s brzdou a ničit si boty a nohy. Jo a ještě jedno mínus pro nás - sporťák nejde složit s podvozkem dohromady, ale musí se nejprve rozdělat a skládat každé zvlášť, takže v autě zabere i sporťák dost místa. Ale jinak jsou opravdu moc pěkné.

cepanka
22. čer 2015

Taky ho mam vyhlidnuty....ale chtela bych jen korbu - bez sportaku...lze to?

kvetinka84
22. čer 2015

Já mám Camarelo Evolution a jsem max. spokojená. Kočárek lehký, snadno ovladatelný, hluboká korba opravdu velká, malý se vešel do 8 měsíců, sporťák jde po i proti směru jízdy, při skládání do kufru se teda opravdu musí napřed oddělat korbička a složit kolečka zvlášť. Kolečka jsou odpružená, bydlíme na vsi a zvládá v pohodě i jízdu terénem (polní cesty atd). Mám ho 3 roky, vozím v něm už druhé dítě a neměnila bych, bez jediné poruchy, doporučuji. No a design je opravdu nádherný

kimby
22. čer 2015

já jsem Camarelo měla také a v globálu ho hodnotím jako moc fajn kočárek (bez jediné poruchy). Zvládne terén, je příjemně odpružený. Když to shrnu, tak top je za mne hluboký kočárek, neměla jsem jedinou výtku,prostorný atd. Sporťák jsem využívala krátce, protože mám malé auto a skládání zvlášť sedačky a podvozku není nic pro mne (ani místem ani složitostí) a také zbytečně těžký. V tom pro mne byl úžasný Jané Slalom, co jsem měla u starší dcery, jednou rukou secvaknu jako celek a jedu.

U syna jsem z Camarela přešla v 8měs na Valco Snap a plní přesně mé požadavky na další využití (kvalitní golfky) k tomu využíváme šátek+Tulu 😀

Kdybych se měla rozhodovat znovu, tak bych volila Camarelo hluboký kočárek, sporťák Jané Slalom a golfky Valco Snap 😀

danka110
22. čer 2015

Kočárek Camarelo Q10 máme od roku 2010. Odvozil dvě děti. Celkově hodnotím - velká spokojenost. Hluboká korbička je suprová, velká. Využívali jsme ji opravdu dlouho /do roku určitě/. Sportovní sedačka je horší. Pak jsme pořídili golfky Gesslein, tak jsme tu sportovní sedačku už nepoužívali. Ale i jen kvůli hluboké korbě bych kočárek koupila. Je opravdu velká a prostorná. Brzda jde někdy hůř, to je pravda.

jancaand
23. čer 2015

Já mám Camarelo Granada a jsem s ním moc spokojená. Prostorná korbička vydržela prckovi do 8 měsíců. Momentálně jezdíme se sporťákem a taky spokojenost. Kočárek je lehký, na ovládání super, máme vyzkoušený jak městský tak i horší terén a bez problému. Co oceňuji je, že se u sporťáku dá nastavit vršek, tak aby na dítě nesvítilo slunko. Do auta není problém kočár rozložit. Je pravda, že brzda je trochu tužší, ale chce to cvik. Jediný zádrhel za celou dobu ježdění je, že mi odpadla matička z předního kola (občas je asi potřeba zkontrolovat dotažení všech šroubů, což mě nenapadlo), ale stačilo najít vhodnou klasickou matičku doma a jezdím dodnes. Závadu jsem konzultovala s obchodem a byli ochotni s opravou, ale vyřešila jsem to sama 🙂 Kočárek bych neměnila.

eliskaxox
23. čer 2015

Svagrova ma Camarelo Malaga. Hluboka korba byla super,je fakt prostorna,ten nanoznik krasne kryje takze mimcu tam nefouka. Na internetu se uvadi ze ma 9 kilo,no jen tam ale nezapocitavaji kolecka co maji 4 kg,takze ve skutecnosti ma 13 kg ale i tak to neni spatny. Kolecka jsou odpruzena jen zadni a oproti memu Concordu Wanderer je to dost tvrdy kocarek,takze zatim co ja jedu po louce a s malym to krasne houpe v camarelu se synovec dost natrasal. Loziska v prednich koleckach menili po 3 mesicich,puvodni se jim rozsypali. Po pul roce se jim ulomilo polohovani v hluboke korbe. Sportovni sedacka je uplne na nic. Kratka a hodne uzka,svagrova ji vozila tyden a pak se rychle vratila k hluboke korbe. Maleho v ni vozila pripoutaneho na ksirach aby ji nevypadl a spal tam skrceny. Ted uz je mu rok a hlubokou prerostl uz o vic jak 5 cm,takze musela vytahnout sportak. Jinak ten nanoznik na sportak je na nic. Prakticky nekryje a tak nejak divne pada. Jo a holky na jinych forech si stezuji ze kdyz se da sportak po smeru jizdy tak se preklapi pokud mimi lezi. Takze jako hluboky dobry ale jinak ne

yaru
1. črc 2015

Já mám camarelo malaga a zatím používam hl.korbu a jsem spokojená.Jen jsme si při koupi nevšimli, že zevnitř po stranách je železo jak se skládá korba, tak jsme to vyřešili karimatkou a aby se nám mimi nebouchalo do hlavičky.Jinak je lehký a dobře se s ním manipuluje,chtěli jsme lehký kočárek a z těch možnosti co nabízejí byl camarelo nejlepší.

almondka
1. črc 2015

Mam camarelo granada. Krasne prostorna jak korba, tak sportak. Volila bych bez vahani znovu.

kkatulka
1. črc 2015

Použílali jsme Camarelo Malaga(trojkombinace). Korba opravdu prostorná - nám vydržela přes rok, stejně tak autosedačka. Podvozek super, velmi dobře ovladatelný kočárek, zvládl lehčí terén. Se sporťákem jsem tak spokojená nebyla, po čase se zasekávalo polohování a šlo dolů jen násilím... navíc mě začalo vadit to rozkládání do kurtu auta, takže jsme spotťák vyměnili za Valco snap4. Nicmémě dle mého názoru je Camarelo lépe ovladatelný než Valco.
Za mě poměr cena a kvalita - šla bych do něho znovu.

maceek
21. črc 2015

Měli jsme úplně první verzi tohoto kočárku a za tu dobu prošel neuvěřitelným vývojem. Byla jsem s ním nadmíru spokojena, odvozila jsem v něm 2 děti a ještě pořád slouží 😀. Hluboká korba je prostorná (vešli se mi tam děti ještě v 8 měs.) a u sporťáku je fajn, že jde nasadit jak po směru, tak i proti směru. Košík pod kočárkem jsem hodně využívala na nákupy a uvezl toho opravdu hodně. Brzda se musí čas od času otřít a promazat a pak vše funguje krásně. Jen mi trochu vadilo to skádání do auta - sundat korbu(y) a složit podvozek. Ale i to jsme zvládali 😀

renatahornickova
9. dub 2019

@bram_boraam camarelo Smile a je to můj mazel v modré prcek z něj vyrostl a já stále schovával pro druhé

setba
Autor odpověď smazal
Zobraz
setba
9. dub 2019

Mám Camarelo Granada, odvozil dvě děti, hluboká korba je fakt velká oproti jiným kočárkům. U sporťáku jsem rozkládání na 2 času jako problém neviděla. Kočárek splnili vše co jsem potřebovala - nafukovací kola která zvládnou i lehký terén, nastavitelná rukojeť, sklápění zad.. teď jsem ho nechala u rodičů a pořídila si Camarelo EOS, čistě sporťák. Spokojená jsem moc ale ve srovnání s Granadou myslím že toto se v jednom kuse sklápí hůř a nakládá do auta. Jinak je to Polák, takže některé plastové části na podvozku se trochu vychodi..ale manžel je kutil tak na tom prvním třeba měnil ložiska 🙂