Kočárky Bexa Line, máte zkušenost?

dancatinterova
1. říj 2014

Ahoj holky, máte některá názor nebo nejlépe zkušenost s těmito kočárky? Nikde toho o nich moc nepíšou...

dancatinterova
autor
1. říj 2014
dvoranna
1. říj 2014

Co je ten první za značku?

dancatinterova
autor
1. říj 2014
hanivasi
1. říj 2014

@dancatinterova tento kočárek neznám, ale jak koukám, tak je dost podobnej jak JUNAMA IMPULSE. Ten mám já a je fakt super. Je tam i extra pružina navíc, takže kočárek parádně drndá a zároveň dobře tlumí např. na kamínkách. Tady u tvého kočárku ta pružina není - takže to má za mě mínus. Ale jinak to vypadá fakt stejně. Mrkni na Junamu.

silvik77
1. říj 2014

Moc hezký, kde se dá koupit?

dancatinterova
autor
1. říj 2014

No u nás v okolí ho nikde k vidění nemají, našla jsem ho pouze na internetu. Ten expander mondo už jsem viděla naživo a je moc hezký i se krásně ovládá.

dancatinterova
autor
1. říj 2014

Na ten Junama jsem se taky dívala, ale všechny mají ty ornamenty na spodku té vaničky? Nenašla jsem žádný, který by to neměl...

eliskaxox
2. říj 2014

Typově stejný kočárky jsou i tako city move a Camarelo Malaga nebo Art.

dancatinterova
autor
3. říj 2014

Jojo já vím, ale od City move se mi nelíbí ani jedna barva a do Camarela se mi moc nechce:-/ Ještě máme času na rozhodování hodně tak snad něco vybereme😀

zubecek
16. bře 2015

Ahoj holky, máte někdo tu bexu line? Hodlám si ho objednat, tak jsem zvědavá, ale vypadá, že moc lidí ho opravdu nemá...

bramburkab
19. bře 2015

Ahoj holky, já ho mám objednaný v hnědych barvách. Je opravdu moc hezký, viděla jsem ho i naživo a mela možnost vyzkoušet. Nikde se o něm nepíše, ale aspoň ho nebude mit každý. Já doufám, že budeme spokojeni.

lenulinka90
11. pro 2015

skoro jako camarelo malaga

mrshka
7. led 2016

nějaké nové postřehy? 🙂

tery_s
10. srp 2016

Ahojky, taky bych ráda slyšela nějaké recenze na Bexa Line, líbí se mi v tom hnědém provedení a cenově mi přijde až moc nízko, vzhledem k tomu, že je to 3kombinace 😨 Tak, kdo vlastní nebo ho zkoušel, prosím o postřehy 😀

sylviatt
20. srp 2016

@tery_s kočarek mam a za me je to jednicka...skvele jezdi a vypada..pokud objednas i autosedacku a dalsi prislusenstvi tak se dostanes na 13000 ale nebudes litovat..ja ho ted budu prodavat a je jak novy..barvy nesisuji..kolecka nejsou sjeta..za me tedy 1

meela2
25. črc 2022

Jdu s křížkem po funuse, ale nikde jsem svého času nenašla recenzi na tento kočárek a byla bych za ni bývala ráda. V bazaru se Bexy ještě prodávají, tak to sem dávám.

Zdědila jsem trojkombinaci od Bexa Line po švagrové a dokoupila jsem poté dva jiné kočárky, takže některé věci jsem docenila (nebo naopak zjistila, že nejsou nic moc) až při srovnání.
Plusy:
- Největší + je, že kočárek je odpružený a má velká kolečka, ocenila jsem to na dlažebních kostkách ve městě i v terénu
- Na to, jak je těžký, ho lze ovládat jednou rukou (v druhé mít nákupní košík nebo vodítko)
- Velký a dobře dostupný úložný prostor
- Nevyšisuje se na sluníčku
Mínusy:
- kolečka lze dofouknout pouze tlakovou pumpou na benzince a ještě je potřeba je nejdřív rozebrat
- V létě korba nepoužitelná; kočárek fungoval jako skleník a při 25 stupních bylo vevnitř 32 stupňů i když jsem dala pryč ten vrchní ´kryt´. Nemám ale srovnání jestli to tak není u všech kočárků
- Korba nepoužitelná když dítě páslo koníčky. Ostatní děti mohly jezdit v kočárku na bříšku a koukat ven, měly sundavací stříšku, my ne. Zkoušela jsem ji aspoň přetočit na druhou stranu směrem k madlu, ale stejně syn neviděl ven, korba byla moc vysoká.
- To mi připomíná, že šrouby v té části, kde je připevněna stříška, nebyly ničím kryté, tedy syn když byl na bříšku a kočárek drcnul do strany, mohl se o ty šrouby uhodit do hlavy
- Sporťáková část nepoužitelná; synovi je 13 měsíců a ještě pořád je mu velká (při připoutáni se sveze na jednu stranu) a nepohodlná (sveze se zadkem moc dopředu a neopírá se celými zády). Bylo potřeba dokoupit zvlášť sporťák
- Velmi těžký, sama ho v případě potřeby neuzvednu ani náhodou (mé ostatní kočárky ano)
- Brzda se těžko ovládá
- Není vystlaný měkkým materiálem, je potřeba dokoupit nějaký mantinel a matraci
- Není dostupný na českém trhu, nelze sehnat náhradní díly, přičemž hodně dílů je z plastu, tedy se rychle opotřebují