Ahoj holky, máte některá názor nebo nejlépe zkušenost s těmito kočárky? Nikde toho o nich moc nepíšou...
Co je ten první za značku?
Bexa Line...
@dancatinterova tento kočárek neznám, ale jak koukám, tak je dost podobnej jak JUNAMA IMPULSE. Ten mám já a je fakt super. Je tam i extra pružina navíc, takže kočárek parádně drndá a zároveň dobře tlumí např. na kamínkách. Tady u tvého kočárku ta pružina není - takže to má za mě mínus. Ale jinak to vypadá fakt stejně. Mrkni na Junamu.
Moc hezký, kde se dá koupit?
No u nás v okolí ho nikde k vidění nemají, našla jsem ho pouze na internetu. Ten expander mondo už jsem viděla naživo a je moc hezký i se krásně ovládá.
Na ten Junama jsem se taky dívala, ale všechny mají ty ornamenty na spodku té vaničky? Nenašla jsem žádný, který by to neměl...
Typově stejný kočárky jsou i tako city move a Camarelo Malaga nebo Art.
Jojo já vím, ale od City move se mi nelíbí ani jedna barva a do Camarela se mi moc nechce:-/ Ještě máme času na rozhodování hodně tak snad něco vybereme😀
Ahoj holky, máte někdo tu bexu line? Hodlám si ho objednat, tak jsem zvědavá, ale vypadá, že moc lidí ho opravdu nemá...
Ahoj holky, já ho mám objednaný v hnědych barvách. Je opravdu moc hezký, viděla jsem ho i naživo a mela možnost vyzkoušet. Nikde se o něm nepíše, ale aspoň ho nebude mit každý. Já doufám, že budeme spokojeni.
skoro jako camarelo malaga
nějaké nové postřehy? 🙂
Jdu s křížkem po funuse, ale nikde jsem svého času nenašla recenzi na tento kočárek a byla bych za ni bývala ráda. V bazaru se Bexy ještě prodávají, tak to sem dávám.
Zdědila jsem trojkombinaci od Bexa Line po švagrové a dokoupila jsem poté dva jiné kočárky, takže některé věci jsem docenila (nebo naopak zjistila, že nejsou nic moc) až při srovnání.
Plusy:
- Největší + je, že kočárek je odpružený a má velká kolečka, ocenila jsem to na dlažebních kostkách ve městě i v terénu
- Na to, jak je těžký, ho lze ovládat jednou rukou (v druhé mít nákupní košík nebo vodítko)
- Velký a dobře dostupný úložný prostor
- Nevyšisuje se na sluníčku
Mínusy:
- kolečka lze dofouknout pouze tlakovou pumpou na benzince a ještě je potřeba je nejdřív rozebrat
- V létě korba nepoužitelná; kočárek fungoval jako skleník a při 25 stupních bylo vevnitř 32 stupňů i když jsem dala pryč ten vrchní ´kryt´. Nemám ale srovnání jestli to tak není u všech kočárků
- Korba nepoužitelná když dítě páslo koníčky. Ostatní děti mohly jezdit v kočárku na bříšku a koukat ven, měly sundavací stříšku, my ne. Zkoušela jsem ji aspoň přetočit na druhou stranu směrem k madlu, ale stejně syn neviděl ven, korba byla moc vysoká.
- To mi připomíná, že šrouby v té části, kde je připevněna stříška, nebyly ničím kryté, tedy syn když byl na bříšku a kočárek drcnul do strany, mohl se o ty šrouby uhodit do hlavy
- Sporťáková část nepoužitelná; synovi je 13 měsíců a ještě pořád je mu velká (při připoutáni se sveze na jednu stranu) a nepohodlná (sveze se zadkem moc dopředu a neopírá se celými zády). Bylo potřeba dokoupit zvlášť sporťák
- Velmi těžký, sama ho v případě potřeby neuzvednu ani náhodou (mé ostatní kočárky ano)
- Brzda se těžko ovládá
- Není vystlaný měkkým materiálem, je potřeba dokoupit nějaký mantinel a matraci
- Není dostupný na českém trhu, nelze sehnat náhradní díly, přičemž hodně dílů je z plastu, tedy se rychle opotřebují